Skip to content

Funko Pop: Pop! dukker og action figurer du kan samle på

Vi præsenterer disse små dukker, der er elsket af alle de største fans af film og tv-serier. En hel verden af storhovedede dukker der vil begejstre de største nørder derude. Funko Pop! er trendy, og her på Funidelia har vi hundredevis af dem. Alle du kan forestille dig fra alle dine yndlingsfilm og tv-serier. Har du ikke hørt om dem?

Vi har alle karakterer fra sagaer som The Avengers, Star Wars og Harry Potter, til de mest populære Disney prinsesser, skurke og prinser. Karakterer fra serier som Game of Thrones, Rick og Morty, Dragon Ball and Friends og de bedste videospil som Fortnite og Minecraft.

De er de perfekte gaver til dine nørdede venner eller bare til dig selv. Disse samlebare dukker vil se godt ud på dine hylder, eller i et vitrineskab, hvor du kan vise dem alle frem. Vi vil her vise dig nogle af de bedste Funkoer, vi har fået i vores online shop. Gør dig klar til at dykke ned i verdenen af disse søde små dukker!

Marvel og DC Comics Funko Superhelte

Vi har alle de største superhelte og skurke i Funko-form fra de to store tegneserier og filmfabrikker, DC Comics og Marvel. Fra Batman til Joker, The Flash til Thor og fra Spiderman til Thanos.

Disse figurer er en del af den omfattende Funko Pop! Avengers kollektion, der indeholder alle de vigtigste helte og skurke. Du kan også finde forskellige versioner af figurerne, iført det forskellige tøj, de bærer i hver film. Så du kan vælge, om du vil have Captain America eller Iron Man fra Infinity War eller Avengers: Endgame.

Harry Potter Funko

Denne magiske saga har også sin egen samling af Harry Potter Funko dukker, der indeholder de vigtigste figurer i Harry Potter og Fantastic Beasts bøger og filmene.
Vi har karakterer som Harry, Hermione og Ron i forskellige tøj, iført deres hverdags Gryffindorkåber og også i andre mere detaljerede looks. For eksempel kan du finde Harry til Yule Ball, Hermione og hendes Time-Turner ur, eller Ron på sin kost i sin Quidditch kappe. Vi har også gode karakterer som den elskede Dobby, den imponerende Fawkes, professor Albus Dumbledore eller Mad Eye Moody.

Du kan også få en enorm kollektion med vores Fantastic Beasts serie! Med Newt Scamander, unge Dumbledore og alle dyrene som Chupacabra, Matagot og Thestral.

Game of Thrones Funko

Serien, der gjorde streaming populært. Slag, intriger, drager og den konstante kamp for magten over de syv kongeriger… Genskab den i dit hjem med disse Game of Thrones Funkos.
Daenerys, Jon Snow, Tyrion, de tre drager, den elskede Direwolf, Ghost og selvfølgelig de onde hvide vandrere og deres natkonge. Alle karakterer i sagaen kan være din.
Men bedst af alt, kan du finde figurer, der bærer tøj fra forskellige sæsoner. Find for eksempel Daenerys på Iron Throne, der flyver på hendes elskede drager eller som Khaleesi i den første sæson.

Videospil Funkos

Gamers kan også indsamle Funko figurer fra deres yndlings videospil. Uanset om det er nye spil som Fortnite, Gears of War eller legendariske klassiske spil som Street Fighter, Tekken eller Crash Bandicoot.
Men stjernerne i vores videospil Funko butik er de forskellige Fortnite Funkos, et videospil, der har revolutioneret gamerverdenen i de senere år og er ekstremt populær blandt unge. Dens verdener, gameplay muligheder og det store antal karakterer, våben og (hvorfor ikke) sjove danse, gør det til et virkelig unikt spil. Nu kan du samle alle figurerne i denne sjove popform!

Stranger Things Funko

Mysterie, skræmmende monstre og parallelle verdener mødes i Stranger Things. Denne serie følger det samme mønster, der fungerede så godt i The Goonies og Super 8, og indeholder også teenage-hovedpersoner, der bliver involveret i utrolige eventyr.
Efter tre sæsoner har Eleven og hendes venner ændret sig meget, som du kan se i disse Funko Pop Stranger Things. For eksempel kan du få Eleven med hendes barberede hoved og hospitalskappe fra den første serie, eller finde hende i sit sæson 3 tøj. Lav din egen ‘Upside Down’ og tag disse utrolige Funko Pop’er med hjem!

Disney Funko

Hvis du er fan af Disney’s animerede verden, er du heldig. Vi har alle prinsesser, prinser og andre figurer i vores Disney Funko butik.
Den Lille Havfrue, Elsa fra Frost, figurerne fra Toy Story, Aladdin og Jasmin på det magiske tæppe, og Simba fra Løvernes konge, kan alle være dine. De er også en fantastisk gave til de små i familien eller enhver fan af den animerede filmverden, vi er vokset op med som børn.

Rick & Morty Funko

Lad os slutte af med nogle tegneserier, skønt disse er mere til voksne end børn. Vi taler om de nyeste fænomener inden for animerede tv-serier, Rick & Morty. En sjov serie med en beruset, skør forsker bedstefar og barnebarn, sammen med resten af familien.
Du kan samle disse Rick & Morty Funkos, der indeholder alle karakterer fra denne skøre serie. Saml dine Rick & Morty funkos fra forskellige sæsoner sammen med andre figurer som Jerry, Beth, Snowball og Squanchy!
Funko Pop! er her for at blive, og her på Funidelia har vi alt, hvad du kan forestille dig!

Have fun!