Skip to content

Halloween Sminke

En af de sjoveste ting at gøre inden den mest skræmmende aften på året, er Halloween makeup. Du kan gøre det på så mange måder, fra enkle puddere eller cremer, der får dit ansigt til at se blegt ud, eller fulde kunstværker, der får dine venner og familie til at flygte i frygt bare ved at se på dig.

Her er nogle af de mest fantastiske tricks, som du kan bruge til at overraske med, og det vil også lære dig, hvordan du lægger en fascinerende, men skræmmende makeup.

Det første spørgsmål, vi normalt stiller os selv, er, “Hvordan kan jeg lægge en utrolig makeup til Halloween?” Kan du forestille dig at komme hjem med en lynlås i dit ansigt, hvor du kan se muskler og blod under? Det ville være forbløffende, ikke?

Selvfølgelig har du brug for en lynlås og de rigtige rekvisitter for at skabe denne fantastiske effekt: hudlim, latex, toiletpapir og farvet make-up vil være nok. Du kan også tilføje noget falsk blod. Vil du vide hvordan? I denne makeup-tutorial lavet af Sara G ser du det trin for trin.

En anden bemærkelsesværdig effekt for dem, der ser det for første gang, er at simulere en amputeret finger: Mafia-stil eller bare for at give et zombie-touch til dit kostume.

Tror det er svært? Tja, egentlig ikke! Husk, at flydende latex er din bedste ven. Du kan også spise vingummifingre til festen, så det rigtig ligner det er ægte. Se på denne video, så du kan lære at gøre det selv:

Noget uhyggeligt, men ligetil på samme tid, er at skabe nogle falske vampyrtænder, men på en professionel måde. Dette kan opnås i en relativt enkel form med lidt håndværk og de rigtige materialer.

Det forklares alt sammen i denne tutorial. Hvis det, vi ønsker, er makeup til specifikke kostumer, har vi ideer, der måske fascinerer dig.

Vil du overraske alle med et fedt Freddy Krueger kostume? Du har ikke kun brug for handsken med klinger, den brune hat eller den stribede trøje. For at se virkelig overbevisende ud, skal du have de forfærdelige brændsår, som Freddy har. Se det i denne tutorial!

Forestil dig nu, at du har besluttet at være Maleficent til Halloween. Det er helt sikkert muligt.

Med en unik makeup, der fremhæver dine øjne og øjenvipper, ledsaget af en smuk farve på dine læber. Og lad os ikke glemme den sorte tunika og stokken. Du har nu ret til at begå alt det onde, du ønsker. Se alle makeup-tricks i denne video!

Internettet indeholder mange ideer til hvilken makeup man skal vælge til årets uhyggeligste aften. Fra morderklovne til onde dukker og endda den reinkarnerede Død. Og hvad med zombier? Der er et stort terræn at udforske med enorme muligheder inden for makeup, kun begrænset af din fantasi.

Men hvis du er en af dem, der leder efter mindre detaljer, kan du altid vælge skudsår, dybe snit eller dårligt syede ar, der giver en Frankenstein-effekt, som mange vil blive fascineret af. Og hvis håndværk ikke er din ting, kan du vælge enkle makeup-ideer som allerede byggede proteser.

Dette er en smuk verden for både mænd og kvinder, og Halloween er en af de dage hvor du virkelig kan udtrykke din kreativitet.

Horror is Fun!