https://www.funidelia.dk/cart

Juridisk notits og salgsbetingelser

Juridisk notits

Funidelia.dk tilhører:

FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L.
Edificio WTCZ, Calle Poetisa María Zambrano nº 31, Torre Este, Planta 16, 50018 Zaragoza - Spanien
E-Mail: info@funidelia.dk

Direktører:

Carlos Larraz Nasarre, Antonio Escartín Villellas

FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. is a Spanish limited company, registered in the Zaragoza Company Registry, Volume 4257, Document 24, Page Z-63129, Second Registration. VAT identification number: ESB22370902


Salgsbetingelser

De følgende generelle betingelser og vilkår gælder på hjemmesiden, www.funidelia.dk, hvor Funiglobal Development S.L., er ejer.

Disse betingelser og vilkår gælder for alle produkter og services på, samt for alle brugere af, Funidelias hjemmeside “www.funidelia.dk”.

Disse betingelser er lige så vigtige at overholde for os som de er for dig, da de er blevet skabt ud fra, at skulle være en gensidigt bindende aftale, som både beskytter forbrugeren og virksomheden.

Vi anbefaler at du læser betingelserne i vores sikkerhedspolitik inden du foretager dit køb.

Ved at bruge vores hjemmeside “www.funidelia.dk” eller ved at foretage en ordre, erkender du dig enig i vores vilkår og betingelser. Hvis du ikke er enig i vores vilkår og betingelser, så bør du ikke foretage et køb.

Betingelserne vil blive ændret løbende, og vi anbefaler derfor at man læser dem hver gang man foretager et køb.

Ved at lave en ordre via “www.funidelia.dk”, accepterer du priserne, produktet (produktbeskrivelsen) og betingelserne, som gælder på tidspunktet du foretager dit køb.

Du accepterer kun at bruge hjemmesiden “www.funidelia.dk” til at foretage lovligt køb af varer. Det er påkrævet at du giver os de rigtige informationer i forhold til din mailadresse, adresse og/eller andre kontaktoplysninger, hvilke vi vil bruge i tilfælde af at vi skal i kontakt med dig. Hvis ikke du giver os de nødvendige oplysninger kan vi ikke gennemføre din ordre.

For at placere en ordre, skal du blot følge online købsprocessen indtil betaling.

Efter dette, vil du modtage en e-mail som bekræfter modtagelsen af din ordre. Vi vil bekræfte din bestilling ved at sende dig en e-mail om, at produktet er / bliver afsendt.

Tilgængelighed: De produkter, vi tilbyder på vores hjemmeside vil være tilgængelig i følgende lande, samt nogle internationale destinationer: www.funidelia.com

Tilgængelighed af produkter: FUNIDELIA vil gøre deres yderste for at behage alle kunder med hensyn til efterspørgslen efter produkter. Alle ordrer er underlagt produkternes tilgængelighed. Hvis specifikke produkter er udsolgt, forbeholder vi os ret til at foreslå lignende produkter af samme kvalitet, der er til rådighed. Hvis du ikke ønsker at bestille et af disse foreslåede produkter, refunderer vi dig gerne for de utilgængelige produkter.

Levering af produkter

FUNIDELIA er forpligtet til at levere deres produkter i perfekt stand til den leveringsadresse, der er angivet i bestillingsformularen.

Du kan anmode om, at din ordre bliver leveret til en anden adresse, og til en anden person end til personen der bestiller, men kun hvis leveringsadressen falder inden for vores leveranceområde.

Leverancerne vil ikke blive foretaget til fjerne adresser eller til steder uden for vores leverance område. Funidelia forbeholder sig derfor ret til at afvise levering til specifikke områder.

Med henblik på at sikre vores levering, vil vi sætte pris på hvis du kunne give en adresse, der er i stand til at modtage leverancen i arbejdstiden.

FUNIDELIA vil gøre alle leveringsdetaljer til rådighed for kunden. Det vil sige, trackingnummer og transportfirma, så du kan kontakte dem direkte om den aktuelle placering af din ordre.

Leveringen af varen vil finde sted på den postadresse, der er angivet af kunden. I tilfælde af, at kunden er fraværende ved levering, vil der blive efterladt en note med instruktioner om hvorledes kunden kan få fat i produktet. I nogle tilfælde vil du blive kontaktet via telefon.

FUNIDELIA forbeholder sig ret til at ændre leveringenstype og transportselskab, uafhængigt af hvad der er omfattet herunder, så længe det ikke medfører nogen ulejlighed eller skade for kunden.

Leveringsomkostningerne vil blive angivet i den sidste fase af købet og vil afhænge af den valgte prioritet, haste eller normal, og adressens placering. Betingelserne kan ændres.

I overensstemmelse med de gældende betingelser, er det underforstået, at produkterne er blevet leveret, så snart deres modtagelse er underskrevet på den aftalte leveringsadresse.

Leveringstid

Funidelia arbejder med forskellige leveringstider afhængig af produkterne. Du kan læse mere i afsnittet Leveringer I løbet af købsprocessen, vil du dog være i stand til at kontrollere statussen for hver ordre.

Hvis nogen af de ønskede produkter i øjeblikket ikke er på vores lager, kan leveringen blive forsinket med 24 timer. Du vil blive underrettet om dette, så snart købet er foretaget.

Nogle produkter på www.funidelia.dk har anderledes leveringstider end normalt, men dette vil blive oplyst korrekt under hver enkelt produktside.

Disse tidsrammer er gennemsnitlige, og derfor kun et skøn. Det er derfor muligt, at de kan variere på grund af logistiske eller uforudsete årsager.

Hvis vi af en eller anden grund ikke er i stand til at overholde den anslåede leveringsdato, vil vi underrette dig og give dig mulighed for at fortsætte eller annullere købet. Hvis du vælger at fortsætte, vil der blive fastlagt en ny leveringsdato. Hvis du vælger at annullere ordren, vil du blive refunderet med den fulde købssum. Husk, at vi ikke leverer på søndage.

Fejl i leveringen

Ekstraordinære omstændigheder kan opstå, såsom en forsinkelse på lager, der hindrer produktets levering til det anslåede leveringstidspunkt. I disse tilfælde, vil du blive underrettet om, hvorfor den normale leveringsproces er blevet afbrudt. Du vil blive oplyst med en ny leveringsdato, eller få fuld tilbagebetaling af det samlede købsbeløb.

Priserne på hjemmesiden “www.funidelia.dk” er inklusiv moms (25%), og gælder på købsdatoen. Dog er leveringsomkostninger og evt. administrative omkostninger ikke tilføjet til produktprisen.

For mere information om leveringsomkostninger, se Forsendelsesomkostningerne.

FUNIDELIA forbeholder sig retten til at ændre priserne på www.funidelia.dk. Købsprisen vil dog altid være den som er oplyst på produktet, når købet bliver foretaget.

FUNIDELIA forbeholder sig ret til at ændre betalingsmetoder ved at skabe nye eller fjerne eksisterende, uden kundens indsigelse. Men, hvis ændringen i betalingsmetoder påvirker en ordre, der allerede har fundet sted, vil “www.funidelia.dk” kontakte kunden for at underrette dem om denne ændring og give dem muligheden for at annullere.

FUNIDELIA forbeholder sig ret til at kontrollere de personlige oplysninger indsendt af kunden og at træffe de nødvendige foranstaltninger (herunder annullering af ordre) for at sikre, at den købte vare leveres i overensstemmelse med de oplysninger, der er oplyst i ordren.

For mere information om forskellige betalingsmetoder, klikke her.

Returneringspolitik

Produkter købt hos www.funidelia.dk kan returneres og refunderes. I så fald skal kunden:

  • Gøre os opmærksomme på at produktet ønskes returneret inden for 14 dage fra leveringsdatoen.
  • Overholde resten af betingelserne angivet i denne sektion.

Returneringer vedrører værdien af varerne og i nogle tilfælde også leveringsomkostningerne:

  • Returneres en ordre som helhed, vil leveringsomkostningerne fra vores lager til din adresse blive refunderet (I tilfælde af Express levering, vil kun 39 DKK, blive refunderet).
  • Hvis flere produkter blev bestilt og kun nogle af dem er blevet returneret, vil leveringsomkostningerne ikke blive refunderet.

Omkostninger ved returnering returneres ikke. Det skal kunden betale for, med mindre der er tale om en fejl eller mangel ved produktet.

Internationale skatter refunderes ikke.

Hvilke krav skal opfyldes for at produktet kan returneres? Mere info.

Tjek venligst først at dit produkt lever op til betingelserne i vores returpolitik.

FUNIDELIA tilbyder garanti i tilfælde af fabrikationsfejl. Enhver defekt eller ufuldkommenhed skabt af misbrug af produktet er ikke dækket af denne garanti.

I tilfælde af et defekt produkt, vil Funidelia udføre de relevante reparationer, udskiftninger, prisreduktioner eller annullering af kontrakt. Funidelia vil have ansvaret for defekte produkter i en periode på to år fra leveringsdatoen. Kunden skal informere Funidelia om enhver produktfejl inden for to måneder efter at have opdaget fejlen.

Den returnerede vare skal overholde de nævnte bestemmelser i returneringspolitiken.

Garantien gælder ikke for fejl eller forringelse forårsaget af eksterne faktorer, ulykker, slitage, misbrug og manglende hensyntagen til produktets anvisninger som anført af udbyderen.

Produkter, der er blevet modificeret eller repareret af kunden eller en person, der ikke er autoriseret af producenten er ikke dækket af garantien.

For mere information eller hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os venligst via vores Kundeservice.

FUNIDELIA's ansvar vedrørende eventuelle produktkøb på “www.funidelia.dk” vil være begrænset til produktets pris, og vil ikke omfatte små fejl eller mangler, der måtte finde sted, når alle de nødvendige forholdsregler er blevet overholdt.

FUNIDELIA vil ikke blive holdt ansvarlig for skader, uanset om de er personlige eller materielle, som kan skyldes misbrug af deres produkter.

FUNIDELIA kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle indirekte skader, driftstab eller arbejdsløshed lidt af kunden eller tredjemand, selv om nævnte skader eller tab kan have været forudset af FUNIDELIA eller har været i deres viden.

Bestemmelserne, der er fremsat i denne klausul vil ikke påvirke forbrugerens rettigheder som anerkendes af loven, eller deres ret til at annnullere købskontrakten.

Disse generelle betingelser er reguleret af spansk ret.

Elementerne på denne hjemmeside er designet med det formål at tilbyde salg af produkter identificeret af FUNIDELIA.

Samtlige illustrationer, design, symboler, grafik, fotografier, billeder og ethvert andet element, der indgår i hjemmesiden er FUNIDELIA's ejendom.

Indhold, design og kodning af denne hjemmeside er beskyttet i henhold til gældende spansk og international lovgivning om intellektuel og industriel ejendomsret.

®Funidelia er et registreret varemærke.

Enhver hel eller delvis reproduktion af denne hjemmeside og dens indhold, selv gennem et hyperlink, uden skriftlig tilladelse fra FUNIDELIA, er strengt forbudt.

Kopiering, reproduktion, tilpasning, ændring, distribution, markedsføring, offentlig kommunikation eller enhver anden handling, der overtræder den nuværende spanske og / eller internationale lovgivning om industriel og intellektuel ejendomsret, såsom uautoriseret indhold og brug af hjemmesiden, er strengt forbudt.

FUNIDELIA gør ikke krav på nogen implicit tilladelse eller licens til rettigheder for intellektuel og / eller industriel ejendomsret af indholdet fremhævet på deres hjemmeside. www.funidelia.dk

Regler kræver, at en del af de oplysninger eller korrespondance, som vi udveksler med dig er skrevet. Ved at bruge vores hjemmeside www.funidelia.dk, accepterer du at en stor del af vores korrespondance er elektronisk.

Vi tager kontakt til dig gennem email.

Kontraktligt, samtykker du til at svare elektronisk og er klar over, at alle kontrakter, meddelelser, information og anden korrespondance, som vi kommunikerer til dig vil være i elektronisk format, og følger de juridiske krav i skriftlig korrespondance.

Ønsker du at sende os en besked bør det foregå gennem vores Kontaktformular. I overensstemmelse med de tidligere fremsatte betingelser, kan vi kommunikere med dig via e-mail eller post.

Når brugeren er forpligtet til at videregive personlige oplysninger, vil de blive informeret om fortrolighedspolitikken.

Ved at registrere dig på vores hjemmeside, vil dine personlige oplysninger blive en del af vores database og bruges udelukkende til salg og statistiske formål.

Funidelia erklærer, at det er i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af individer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger.

Disse betingelser udgør en integreret del af vores generelle salgsbetingelser.

For mere information, se venligst Privatlivspolitik.

Dine kommentarer og forslag er meget velkomne. Send dem venligst ved at bruge vores Kontaktformular.

Kundeanmeldelser er nyttige for andre brugere til at få mere information om et produkt og beslutte, om det er egnet til dem.

Anmeldelserne om vores butik eller vores produkter, der vises på vores hjemmesider, giver kunderne ægte feedback fra andre købere om de produkter, vi sælger. Kun kunder med gennemførte køb modtager en e-mail, der inviterer dem til at efterlade anmeldelser, og udelukkende om de produkter, de har købt.

Vi har en nul-tolerancepolitik for anmeldelser designet til at bedrage eller manipulere kunder. Derfor gennemgår vi manuelt de modtagne anmeldelser, før de offentliggøres, og accepterer ikke følgende typer anmeldelser:

Anmeldelser, der indeholder stødende eller fornærmende ord.

Anmeldelser fra købere, der kan have en direkte eller indirekte økonomisk interesse i produktet.

Anmeldelser fra tredjepartsproducenter eller konkurrenter af virksomheden, der foregiver at være en upartisk køber.

Flere anmeldelser om det samme produkt fra en enkelt kunde.

Brugere kan offentliggøre deres anmeldelser og kommentarer samt andre indhold, sende meddelelser, forslag, ideer, kommentarer, spørgsmål eller andre oplysninger, så længe indholdet ikke er ulovligt, obskønt, fornærmende, truende, ærekrænkende, invaderer privatlivets fred, krænker intellektuelle ejendomsrettigheder eller på anden måde stødende eller anstødeligt for tredjeparter, og det ikke består af eller indeholder computervirus, politiske kampagner, reklameindhold, kædebreve, masseudsendelser af e-mails...

Vi forbeholder os retten (selvom vi ikke er forpligtet til det i mangel af en gyldig meddelelsesformular) til at fjerne eller ændre indhold. Hvis du mener, at noget indhold på vores hjemmesider eller noget materiale, der annonceres til salg på dem, indeholder ærekrænkende udsagn, eller hvis du mener, at dine intellektuelle ejendomsrettigheder bliver krænket af et element eller oplysninger, der er tilgængelige i vores onlinebutikker, bedes du give os besked ved at udfylde og indsende den følgende meddelel...

Hvis du offentliggør eller sender os anmeldelser, kommentarer, spørgsmål eller svar, eller andet indhold, der er skabt af dig til offentliggørelse på hjemmesiden (inklusive billeder, videoer eller lyd samlet kaldet "indhold"), giver du os: (a) en ikke-eksklusiv, royaltyfri licens til at bruge, reproducere, offentliggøre, stille til rådighed, oversætte og ændre dit indhold over hele verden (inklusive retten til at give underlicens til disse rettigheder til tredjeparter); og (b) retten til at bruge det af ...

Du erklærer og garanterer, at du ejer eller på anden måde kontrollerer alle rettigheder til det indhold, du måtte offentliggøre, og erklærer og garanterer desuden, at på datoen for indsendelse af sådant indhold: (i) sådant indhold og materiale er nøjagtigt; og (ii) brugen af sådant indhold eller materiale ikke vil udgøre en overtrædelse af gældende Funidelia-politikker eller -retningslinjer og ikke vil forårsage skade på nogen person eller enhed (og garanterer desuden, at det pågældende indhold eller mate...

Du accepterer at skadesløsholde Funidelia mod ethvert krav fremsat af tredjeparter mod Funidelia som følge af eller i forbindelse med sådant indhold og materiale, undtagen i det omfang, at et sådant ansvar skyldes vores manglende korrekt fjernelse af sådant indhold eller materiale efter at være blevet underrettet (gennem den tilsvarende meddelelsesformular) om ulovligheden af sådant indhold eller materiale.

Top