Skip to content

Hjemmelavede kostumer (DIY)

Ved at udforske Pinterest, har vi fundet 10 hjemmelavede kostumeideer til Karneval eller til enhver anden kostumefest. Nogle af disse kostumer vil minde dig om din barndom, andre om sjove øjeblikke i tv-serier og nogle af hverdags karakterer og situationer. Dette er de mest unikke, enkle, hurtige, hjemmelavede kostumer, du nogensinde har set!

Hjemmelavet musikæske dukke

Slip din fantasi og indre kunsthåndværker frem! Vi er sikre på, at dette kostume tager lidt tid at fremstille, men resultatet er bestemt det hele værd. Denne musikæske dukke er et af de mest unikke kostumer, vi nogensinde har set.

Ud over kassen, der er lavet i hånden, er looket fuldent med et lyserødt tylskørt og en fuchsia paryk som disse.

DIY sandwich kostume

Denne dejlige familie, vi fandt på Pinterest, har besluttet at lave en kæmpe sandwich. Forældrene er brødet, og de små er klædt ud som bacon, salat og tomat. Her ser vi dem stå sammen til et billede, men forestil dig, hvor sjovt det ville være, hvis de forsøgte at lave sandwichen…

Hvis du kan lide disse kostumer med temaer, men du er ikke så god med nål og tråd, hvad med disse unikke alternativer, du kan bruge til din næste fest.

Du bliver så lækker! Uanset om du går alene… eller med en partner.

Tamagotchi kostume

Det bedste spil nogensinde! Hvis du blev født i 90’erne, har du prøvet at fodre, bade og pleje dit “Tamagotchi” kæledyr, som om de var en del af familien. Det er også et rigtig nemt kostume at fremstille ved hjælp af EVA-gummi, noget gennemsigtig plast og en sort tusch. Gør det endnu bedre med en sjov farvet paryk, som denne lyserøde, og hav en fantastisk dag!

Hjemmelavet “skør oppustelig arm med bølgende rør mand” kostume

Hvis du har set Family Guy, ved du hvad vi taler om. Disse luftfyldte flimrende væsener er både unikke og sjove. Øv armbevægelserne og lav dit hjemmelavede kostume til et hit til næste karneval.

Nemt “skør katte dame” kostume

Hvem her har joket med at de bliver en skør katte dame, når de bliver ældre?

Nu kan du hurtigt spole fremad og blive en rigtig “skør katte dame” med dette hjemmelavede gamle dame kostume med badekåbe og natkjole. Lav dit hjemmelavede kostume ved at klistre katte bamser overalt på din kåbe, og få aftenens mest unikke kostume.

Popcorn kostume til babyer

Børn kan også have det sjovt til karneval og Halloween! Faktisk klæder skoler og børnehaver alle ud, og de elsker det. Hvis du vil pynte din lille i noget virkelig unikt og sød, er dette popcorn kostume perfekt! Put popcorn på din babys hat og lav et kostume af filt eller EVA-gummi.

Hurtigt og nemt Ann fra King Kong kostume

Hvis du er en cinefil med masser af fantasi, er dette Ann Darrow, der bliver grebet af King Kong kostume, perfekt. Vær stjernen i en af de mest berømte scener i filmhistorie!

Hjemmelavet pommes frites kostume

Hvis du elsker pommes frites (med eller uden ketchup), er det nemt at gøre dig selv til din yndlingsmad. Med en papkasse og nogle gule skumrør har du et sjove kostume til enhver lejlighed. Du vil helt sikkert overraske alle!

Frappuccino kostume til babyer

Mocha Frappuccino’s er lækre, ikke? Nu kan du blive en, hvis du vil, med dette hjemmelavede kostume. Grønt sugerør inkluderet!

Hjemmelavet Lego kostume

Et unikt kostume for hele familien. Det er let at lave med dine børn en eftermiddag. Du har brug for en papkasse, saks, lim, plastikkopper og maling. Tilføj Lego logoet som en ekstra finish.

Har du besluttet dig for et af disse unikke hjemmelavede kostumer? Kom i gang med at lave dit eget kostume til næste kostumefest. Uanset hvad du vælger, er vi sikre på, at du får det sjovt!

Have fun!