Skip to content

Hjemmelavet Halloween Kostume

Hvis du har besluttet dig for at klæde dig ud til Halloween på en improviseret måde, eller du er forsinket og har udsat dit Halloween kostume til sidste øjeblik, har vi løsningen! Vi har de mest naturlige og hurtigste DIY Halloween kostumer at lave.

1. Hjemmelavet Skelet Kostume

Det eneste du skal bruge er en sort og en hvid t-shirt. Du kan vælge den kombination, du foretrækker, sort ovenpå og hvid nedenunder eller omvendt. Lav flere snit i trøjen, der simulerer ribben og brystbenet, du kan bruge en skabelon som på disse billeder, som vi har fundet fra Pinterest.

2. Hjemmelavet Flagermus Kostume

Dette DIY kostume er også meget let og originalt, fordi… det er lavet med en paraply! Bliv inspireret af denne Pinterest-tutorial.

Klip din paraply halvt over, behold stængerne til at forme vingerne, og sy den på en jakke eller T-shirt, som du kan se på billedet. Resten kan du gøre som du vil, du har blot brug for noget sort tøj, og dit flagermus kostume er klar.

3. Hjemmelavet Zombie Kostume

Alt tøj med blodpletter gør os til en skræmmende zombie. Hvis du vil, kan du gøre lidt mere ud af det og blive en zombie med din egen historie: en pige, en politimand eller en sygeplejerske…

Men hvis du ikke ønsker at komplicere dit liv, er et par jeans og en revet skjorte mere end nok til at skræmme folk på gaden.

Nøglen er makeup: den perfekte zombie-makeup. For at gøre dette, har du brug for hvid maling, falsk blod, skygge eller sort maling til renderne under dine øjne… Åh, og mere blod! Du kan også bruge læbestift eller øjenblyant til at tegne sår og ar.

4. Hjemmelavet Tyve Kostume

Nemmere end at stjæle slik fra et barn! Hvis du har en sort og hvid stribet trøje derhjemme, er du næsten i mål. Alt hvad du skal bruge er en hat, handsker og en sort maske for at fuldende looket… og en taske med penge-symbolet på. Så er dit tyve kostume klar til Halloween.

5. Hjemmelavet Jigsaw Kostume

Dette er et af de fede kostumer, der er meget lette at fremstille, men vil give et fantastisk resultat. For at lave et Jigsaw kostume skal du bruge en hvid skjorte, en sort jakke og en rød sløjfe. Prøv det som i disse Pinterest-billeder.

Nøglen til dette kostume er selvfølgelig makeup. Med hvid maling og lidt sort skygge (det samme som til zombien) kan du lave basen. Med en rød læbestift kan du få spiralen på kinderne, og til sidst kan du med en sort eyeliner lave dukkens hjørner på hagen.

Har du valgt dit kostume endnu?

Kom i gang! Mens du tænker over det, har du måske allerede gjort det. Lav dit kostume på et kort øjeblik med alle vores ideer, og fuldend looket med de bedste makeup og tilbehør til denne Halloween. Ligegyldigt hvad du vælger, er det vigtigt at have en uhyggelig aften med dine venner og nyde den mest skræmmende aften på året. Saml alle dine venner!

Horror is fun!