Skip to content

Kostumer til kvinder

Opdag de bedste kostumeideer til kvinder, og klæd dig ud sammen med dine venner. Leder du efter et karakteristisk kostume med en sexet kant? Så er du på det rigtige sted. Her på Funidelia har vi brainstormet nogle ideer til kvinde kostumer, som du vil elske. Så vær meget opmærksom!

Superhelte kostumer

Girl Power! Hvis du vil hylde alle verdens superkvinder, ægte eller fiktive, skal du ikke lede længere end disse unikke og sexede kostumer af superhelte og skurke. Klæd dig ud og red verden fra det onde, eller ødelæg den nĂĄdeløst… men husk altid at have det sjovt!

Film og tv-serie kostumer til kvinder

Film og tv er altid en god kilde til inspiration til kvinde kostumer. En favoritfilm, en karakter, du beundrer… der er sĂĄ mange kostumemuligheder at vælge imellem!

Fra the Pink Ladies i Grease til Daenerys Targaryen, fra Morticia Addams til Kill Bill’s Black Mamba, fra Alice i Eventyrland til Tokyo i Papirhuset, eller fra Wilma Flintstone til Offred i The Handmaid’s Tale… Vælg en af disse fantastiske kvindelige karakterer at klæde dig ud som. Perfekt til enhver lejlighed.

Ă…rtiernes kostumer til kvinder

Hvert ĂĄrti har noget helt bestemt. Historien tager os med pĂĄ en rejse gennem perioder af unik og karakteristisk mode, der for evigt vil tjene som en pĂĄmindelse om en svunden tid. Her har vi et par ideer til ĂĄrtitemaer til kvinder med de mest karakteristiske looks i hver periode.

Disney Prinsesse kostumer til kvinder

Hvem har sagt, at kun små piger kan klæde sig ud som prinsesser? Har du altid ønsket at være snehvide, da du var yngre? Du skal ikke bekymre dig, vi har kvinde kostumer til alle Disney prinsesser (officielle versioner og andre med en sexet twist).

Vis din skønhed i en af vores Belle kjoler.

Vil du være en eksotisk prinsesse som prinsesse Jasmin? Fuldend dit look med en brun paryk, bind dit hår med blåt bånd og tilføj et pandebånd, for at se ud som Disney Prinsessen af Agrabah.

Eller måske vil du gerne blive den smukke Pocahontas? Skab et kostume med vores indianer kostume og tilføj blot noget af hendes karakteristiske tilbehør, f.eks. Den blå halskæde og armtatoveringer.

Vær ballets dronning som Askepot.

Eller hvad med Maleficent, den onde elskerinde?

Sexede kostumer

Dyp tæerne i det vilde vand, med disse sexede kostumer. For de dristige, skal i tjekke den “feber” sexede kostumelinje, der inkluderer kjoler, heldragter, gennemsigtig tøj og miniskørter. Den har endda erotiske kostumer til de endnu vildere nætter. Gør dig klar til at tage verden med storm med dine venner i et af disse kostumer.

Plus-størrelse kostumer til kvinder

Former er smukke! Sjov har ingen størrelsesbegrænsning, og derfor er vi her for at vise dig nogle af vores bedste kostumer i plus-størrelse til kvinder, tilpasset dine mål og kurver, så du kan blive den karakter, du altid har ønsket at være.

Dyrekostumer

Hvis du er en naturelsker, vil du elske disse dyrekostumer. Oplev vores hyggelige og komfortable Kigurumi kostumer og onesies, der vil føles som om du har pyjamas på! Fluffy og løse, så du kan være i stand til at bevæge dig rundt med lethed og komfort.

Hvilken af disse foretrækker du?

Have fun!