Skip to content

Børnekostumer til drenge og piger

Når det kommer til at klæde dine små ud, er der masser af muligheder. Så i dag rangerer vi de bedste børnekostumer, for at sikre os, at du ved hvad ud skal gøre, når det kommer til at få dem klædt ud.

Batman

Hvis din lille foretrækker maskerede superhelte, der passerer gennem byen om natten… så er de Batman. Disse Batman kostumer vil omdanne dem til husets konge.

Star Wars

Hvis din søn er fan af Star Wars, er vi sikre på, at han vil elske disse Star Wars kostumer til drenge. Vi har Kylo Ren, Stormtroopers, Darth Vader, Luke Skywalker…

Spiderman

Hvis din lille er smidig og altid på farten, er en af hans foretrukne superhelter bestemt Spiderman. Alt hvad du skal gøre for at hjælpe ham med at finde hans “spidey sense” er at vælge hans foretrukne Spiderman outfit.

Captain America

Captain America er den første Avenger, en født helt, der forsvarer de svage og kæmper for retfærdighed. Hvis din lille har en ærlig og retfærdig ånd, er “Cap” helt sikkert hans favorit superhelt, og han vil elske disse Captain America kostumer.

Og i denne tutorial kan du lære, hvordan du sminker dig ligesom Captain America i de originale tegneserier.

Frost

I prinsessernes verden er Elsa og Anna bestemt to af favoritterne. To søstre, der tager på fantastiske eventyr sammen med deres venner Olaf og Christoph, for at forsvare deres by Arendelle. Elsa og Anna kostumer er nogle af de mest populære kostumer blandt små piger.

PJ Masks

Hvis disse populære animerede superhelte endnu ikke er en del af dit liv, kan du ikke vente længere! Catboy, Owlette og Gekko (lær deres navne at kende) glæder mange piger og drenge. Med deres PJ Mask kostume kan din lille gå på eventyr som deres yndlingshelte i pyjamas.

Paw Patrol

Paw Patrol er blevet en af de mest populære animerede børneserier. Derfor er det altid en sjov mulighed at blive Marshall, Chase eller Skye i disse Paw Patrol kostumer.

Miraculous: Tales of Ladybug

For dem, der elsker eventyr, er disse Ladybug og Cat Noir kostumer det perfekte valg til karneval eller enhver udklædningsfest. For når Marinette og Adrien tager deres tøj og masker på, betyder det, at de er på udkig efter spændende eventyr.

Disney Prinsesser

For dem, der foretrækker at leve i prinsessernes verden, er disse Disney Prinsesse kostumer perfekte. Belle, Askepot, Moana, Snehvide eller Rapunzel er blot nogle af børnenes favoritter.

Andre Tegneserier

Animerede serier og film kan også være en stor kilde til inspiration. Dragon Ball, Minnie Mouse, Buzz Lightyear og Woody er blot nogle eksempler på drengekostumer, der er perfekte til karneval. Men der er mange andre populære tegneseriefigurer, der giver fede kostumer.

Masha og Bjørnen

Med deres Masha og bjørnen kostume kan din lille blive stjerne i disse eventyrlige fortællinger, der fortæller historien om, hvordan en bjørn kommer til at passe en lille russisk pige ved navn Masha.

Scooby Doo Kostumer

Scooby Dooby Dooo!! Hvis din lilles bedste ven er hunden… Er vi sikre på, at de vil elske ideen om at klæde sig ud som Scooby Doo! Men det er ikke kun Scooby, de kunne klæde sig ud som enhver af hans Mystery Machine-detektivvenner: Velma, Daphne, Fred og selvfølgelig Shaggy (Scoobys bedste ven).

Smølfe Kostumer

Det er tid til at “smølfe op”! Din lille vil helt sikkert forbløffe til deres næste karneval eller kostumefest, når de ankommer i et Smølfe kostume.

The Flintstones Kostumer

Yabadabadoooo! De vil elske vores Flintstones kostumer. Vi har alle karakterer: Fred, Wilma, Barney, Betty, Pebbles, Bamm-Bamm og endda Dino! Den bedste familie af hulemænd på tv!

Frugt

Frugtkostumer er nogle af de mest unikke (og velsmagende!) Kostumeideer til enhver lejlighed. Find dine smås yndlingsfrugt, og klæd hele din familie ud som en frugtsalat.

Dyr

Hvis din lille er en naturelsker, vil de elske disse dyrekostumer. Hvilken er deres favorit? Oplev Kigurumis og Onesies blandt børnekostumer, så varme og behagelige at de føles som om man har pyjamas på!

Pirater

Alle ombord! Med disse piratkostumer kan din lille sejle frygtløs over de syv have. Fuldend kostumet med noget vigtigt tilbehør: en krog og pirat hat, et bandana, et bælte, et sværd eller dolk og en øjenlap.

Harry Potter

Hvis din lille venter og vente på et brev fra Hogwarts, er alt, hvad de mangler, et Harry Potter kostume. De kan vælge den kåbe, de bedst kan lide: Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw. Husk tryllestav og Harry Potter tørklæde!

Wonder Woman

Hvis din lille er den frygtløse, vil vi vædde med, at hun ville elske at sætte sig Wonder Woman’s sko. Hvordan? Med et Wonder Woman kostume. Få det med et tylskørt eller en onesie.

Sørg for at notere nogle af disse gode ideer, vi ønsker, at din lille skal have det sjovt!

Have Fun!