Skip to content

Halloween udklædning til kvinder

Halloween kommer snart, og du er endnu ikke klar! Bare rolig, vi har de mest originale og sjove Halloween udklædninger til kvinder, så du og dine venner kan se godt ud på årets mest skræmmende aften.

Hvis du ikke vil genbruge dit Halloween kostume ĂĄr efter ĂĄr, og du vil have noget originalt, anderledes, som ser pænt ud (men stadig lidt uhyggeligt)… Selv hvis du ser dæmonisk, blodtørstig eller mystisk attraktiv ud… bringer vi dig de ti bedste Halloween kostumer til kvinder, der helt klart vil sætte en trend pĂĄ denne specielle aften. Her kommer de.

Djævelsk

Kvindelige djævle er, udover sexede, onde. Og de siger altid, at det, der er uhyggeligt, er attraktivt. Så du ved at alle vil stirre på dig med et djævel eller dæmon kostume, og du vil have den perfekte undskyldning for at lade din onde side vise sig, hver gang du finder det praktisk at gøre det. Selv med din svigermor.

Zombie sygeplejerske

Alt, hvad der har at gøre med disse væsener, er en trend, sĂĄ du bliver nødt til at prøve det. Hvis du beslutter dig for at klæde dig ud som en zombie sygeplejerske, kan du altid give en dødelig injektion til den, du ikke kan lide eller endnu bedre, lade dem injicere dig. Da du allerede er død…

Lille, seje rødhætte

Gamle børnehistorier har altid været ĂĄbne for fortolkninger… Forskelligt. Hvad ville der have sket, hvis Lille rødhætte var en forklædt ulv?

At klæde sig ud som denne onde og perverse version af den klassiske historie vil give dig mulighed for at være sød mod dem du kan lide, men hård med alle der tør gå imod dig. Du kan endda klæde dig ud med din lille pige, så enhver ulv frygter jer begge!

KirkegĂĄrdsengel

På enhver respekteret kirkegård finder vi demoniske figurer i form af statuer som gargoiler, dæmoner eller faldne engle.

NĂĄr det gælder de sidste, har de altid været forbundet med Lucifer ham selv, med det røde kostume. Men hvis du klæder dig ud i sort, ser det ud som om du lige er sluppet væk fra graven. Du kan ogsĂĄ plette dit engletøj med falskt blod og lidt grĂĄ eller sort maling, for at virke som en statue. Hvis du vil vække autentisk frygt, kan du bære en gargoil maske… Vil du være original?

Pirat: prinsessen på spøgelsesskibet

En anden original udklædning kunne være en matros på et spøgelsesskib. Måske blev en prinsesse kidnappet af gamle sørøvere, som en nat vågnede og myrdede hele besætningen.

Du vil være en død pirat, men med en sĂĄdan uimodstĂĄelig charme at ingen tør røre ved dit sværd…

Du kan tilpasse din pirat udklædning lige som du vil denne Halloween; zombie, spøgelse, morder… hvilken som helst du bedst kan lide.

Steampunk Vampyr

Sofistikeret, raffineret, moderne og blodtørstig. Det er dig. Det er på tide at du lader dit ægte selv ud og lade alle vide, at du er en ægte vampyr, med en punk, postindustriel æstetik, noget som kun du forstår over alle disse underordnede væsener.

Se vores Steampunk kostumer.

Cruella de Vil

Hun er en af de ondeste pĂĄ film. Men samtidig fastholder hun sin charme som en ondskabsfuld kvinde.

En klassiker, som du ikke må glemme, hvis du vil styre festen. Enten overholder de dine regler, eller så er du allerede i gang med at lave dem, der tør modstå dig, til en ny jakke.

Død Brud

Hvis det at gifte sig ikke er din ting, og du tænker “hellere død end gift”… Er der intet bedre end en død brud udklædning.

I dette indlæg finder du mange ideer til udklædning som ligbruden, så du kan terrorisere alle til festen.

En god brudekjole farvet med blod er perfekt til lejligheden. Derudover kan du lede efter en brudgom blandt de tilstedeværende zombier eller blot afvise vampyrer på den undskyldning, at du allerede er lovet væk til en anden.

Maleficent

Den onde dronning med sin ekspertise, elegance og sikkerhed, der gør hende fuldstændig uimodståelig.

Dette er muligvis den bedste chance for at vise dit sande jeg, det nådesløse og skræmmende selv, uden nogen form for venlighed overhovedet. Dit Maleficent kostume er klar til dig. Hvad venter du på?

Sally: The Nightmare Before Christmas

Hvis du er lidt genert, og du kan lide melankolske karakterer, er intet bedre end Sally, den kvindelige hovedperson fra The Nightmare Before Christmas, en af Tim Burtons klassikere.

Skabt som en dukke, der drømte om at leve eventyr med sin ven (og elsker) Jack, ligesom dig!

Du kan lave din egen Sally udklædning som i dette indlæg eller bruge nogle af disse ideer, vi foreslår.

Det vigtigste er makeuppen og selvfølgelig Sallys ikoniske røde paryk. Slå dig løs! Dette er Halloween!

Ladies night!!