Skip to content

Temafester

Temafester: Top 7 originale ideer til temafester

Kan du ikke komme på nogen ideer til en temafest? Vil du gerne have et originalt udklædningsselskab? Fint, du har fanget os, vi elsker fester… En temafest er den bedste måde at nyde sjove øjeblikke med venner. Du kunne holde en sommerfest, en fest fra 80’erne, en Hawaii-fest, en superheltefest, en piratfest… Lige hvad du kan tænke på!

Lad os gennemgå et par ideer til festdekorationer, så du kan arrangere en sjov temafest. Vi har forslag til de perfekte kostumer til lejligheden og de bedste dekorationer til at skabe en ideel feststemning. Så lad os se nogle temaer!

Idéer til en pirat temafest

En pirats liv er det bedste liv! Og fordi vi ikke kan leve det, vil vi prøve at genskabe det ved at være vært for en piratfest. Hvis det er sommer, endnu bedre – du kan holde det i swimmingpoolen eller ved havet. Og hvis der er en båd i midten, fantastisk! En piratfest er en af vores foretrukne temaideer!

Til dette har du brug for nogle fremragende piratkostumer. Vi har nogle gode ideer til at pynte dig som en pirat med kostumer til både børn og voksne.

Nu har du fundet dit tøj, så giver vi dig nogle tips til hvordan du dekorerer huset lidt. Du kan gøre det med bare et par pirat festdekorationer, som palmetræer, skibshjul, piratflag eller papegøjer.

En autentisk Hawaii-fest

Efter sommerbegivenheder har vi fået flere ideer til temafester… Hvad med en pool-fest med Hawaii-tema? Du serverer cocktails med skøre sugerør, klæder dig i en hawaiiansk hula nederdel og blomster hovedbeklædning og vandrer rundt i en bikini hele dagen.

Lad os starte med tøjet. Hawaii kjole er meget karakteristisk og består dybest set af blomster, græs nederdele, skaller og, for mændene, lette skjorter.

Du kan vælge et mere basalt hawaiiansk kostume med et nederdel og bh eller blomstertop med noget flot tilbehør. Dette er en temafest ide, der ikke skuffer… 🙂

Til fyrene er det vigtigste en stråhat med blomster og en meget printet skjorte!

Ud over Hawaii kostumer, giver vi dig et par ideer til, hvordan du holder din fest med tanke på Hawaii dekorationer.

For at byde dine gæster velkommen er der intet bedre end en typisk hawaiiansk hilsen: Aloha!

Drik cocktails fra en kokosnøddekop med sugerør dekoreret med blomster.

Hvis du vil sætte lidt snacks frem, kan du også pynte bordet med en dug i hawaiiansk stil.

Flere festideer: 70’er tema

Lad musikken spille og diskokuglen dreje!

Når vi taler om temafester, er der ingen ende på det sjove til en retrofest, hvor vi kan tage de mest morsomme og originale disco kostumer på. Gør dig selv til en ægte diva fra 70’erne med dette kostume, der inkluderer en sort heldragt med trompet ben, sølvbælte og pandebånd.

Hvorfor ikke tilføje en blond paryk for at fuldføre looket?

Dette look er perfekt til dronningen af dansegulvet.

Glem ikke afro-parykken eller brillerne, og kom med på bølgen!

Og til fyrene har vi også disco kostumer eller psykedeliske og rocker kostumer.

Og lad os ikke glemme temafest dekorationer. Hvis du vil komme i gang med en 70’er boogie, foreslår vi, at du kaster noget farvede konfetti og tilføjer et par lanterner for at sætte gang i dansegulvet.

Flere festtemaer og ideer! 20’er temafest

Lad os gå endnu længere tilbage i tiden og transporteres til gangstere, kabaretkjoler og burlesk. En sjov idé til en temafest for voksne og børn, som vi er sikre på, at du altid har ønsket at være vært for. Se på disse forslag og tænk på, hvordan du vil dekorere din fest. En fest fra 20’erne er et super sjovt tema.

Husk, at tilbehør er vigtigt for at fuldende dit kostume, så glem ikke din tommy pistol eller gangster hat.

Husk, at du kan tilføje hårtilbehør, smykker og den klassiske cigaretholder, som er så karakteristisk for æraen.

Et kulinarisk ekstravaganza, en anden original idé til temafesten

Naturligvis må maden til din temafest ikke mangle! Men vi vil gå et skridt videre og holde en fuldstændig gastronomisk fest med kostumer. Sød, salt, junkfood… Fyld dine støvler med alt hvad du har forberedt, mens du er klædt i kostumer med den mad, du spiser. Og også drinks!

60’er Hippie Fest, en anden sjov idé.

Lad os fortsætte med at rejse og ankomme til de svingende 60’ere. Vil du gerne holde en rigtig hippiefest? Vi synes ihvertfald det kunne være ret sjovt!

Igen er tilbehør til disse kostumer væsentligt: briller, parykker, pandebånd… Længe leve 60’erne!

Husk, at det også er vigtigt at dekorere til lejligheden. Så glem ikke at finde nogle blomster bannere og nogle hippie-tema servietter og service.

Flere ideer til temafest: En karrierefest

Et andet tema at arrangere din fest omkring denne sommer er karrierer. Du og dine venner kunne være astronauter, rockstjerner, kokke eller videnskabsfolk. Det fantastiske ved karriere kostumer er, at de kan forvandle os til noget, vi altid har ønsket at være 😉

Hvad synes du om vores eksempler på temafester? Nu har vi set et væld af temafest ideer, så gør dig klar til at nyde de mest spændende temafester med en lang række originale ideer. Lad din fantasi løbe vildt, tænk på et tema at bygge din aften omkring, få dekorationer og kostumer…

Have Fun!