Skip to content

De bedste kostumeideer

Kostumeideer, originale kostumer, merchandising og festlige dekorationer

Karneval kostumer

Karneval er lige rundt om hjørnet, og vi vill alle gerne have det sjovt. Det er den tid på året, hvor vores fantasi strømmer, og vi søger efter de mest originale karneval kostumer, dem, der får os til at nyde disse sjove dage: De bedste for kostume elskere!

Til dem der gerne vil skille sig ud fra mængden, har vi lavet en liste over TOP 10 originale kostumer.

Lad festen begynde!

1. Klæd dig ud og vær Trendy med dine Morphsuits og Second Skin Kostumer

Morphsuits og Second Skin Kostumer er de mest praktiske til en karnevalsparade.

Du kan være super fancy med din smoking, spille Twister eller spørge om det næste metrostop. Disse stramme og elastiske dragter giver dig mulighed for at se, ånde og endda drikke gennem dem.

2. Opposuits og Originale Jakkesæt: Stil er Sjovt

Hvis du stadig har lyst til at vise din gode stil dette karneval, er autentiske Opposuits et af de mest originale og fede kostumer.

Det er sjove jakkesæt med mønstre, som du kan bruge på forskellige måder, mens du stadig fremviser din elegante stil. Du skal blot vælge mellem alle de designs der findes.

Piger kan have ogsĂĄ bruge dem!

3. Sjove Kostumer: Ride On & Carry Me. Hyp Hyp!

Et af de mest originale kostumer! Det handler om at skabe illusioner – En ægte ride on og ridder kostume.

Du ser ud som om du kører på din Vespa. Eller måske som om du rider på en dinosaur eller et æsel!

4. Julekostumer: Kigurumis og Heldragter – Hold dig Dejlig Varm

For alle kølige folk: Kigurumis og Onesie kostumer er det bedste valg. Vi taler om komfortable og varme kostumer i ét stykke, der giver dig mulighed for at have alt dit varme tøj på indenunder. Ideel til kolde årstider!

Du kan endda klæde dig ud som dine yndlingskarakterer!

5. Digitale Kostumer

Hvis du er en del af den digitale æra, vil disse t-shirts og kostumer helt sikkert være noget for dig, fordi de er unikke.

Faktisk har du kun brug for din mobil for at skabe nogle seje effekter.

Du kan også købe en digital menneskelig maske. Bare rolig; du vil ligne Terminator ham selv!

6. Vær Autentisk! Kvinde Kostumer Lavet til Mænd

En ting er helt sikkert: Der er altid en chance for at klæde sig ud og have det sjovt. Drenge elsker at klæde sig ud som kvinder – Hvorfor tror du det er? Her er nogle originale kostumeideer til Karneval. Du vil se godt ud med det samme!

7. Billige Kostumer: T-shirts og sæt. Nemt og Effektivt

Hvis du hverken har tid eller lyst til at lave dit eget smarte kostume, skal du ikke bekymre dig om det. Autenticitet er ikke i strid med enkelthed.

Du kan blot tage hyperrealistisk t-shirt eller et sæt på, så du, takket være et par velvalgte rekvisitter, kan blive til lige den karakter du ønsker.

8. Bon Appetit! Mad eller Drikke Kostumer

Mad eller drikke kostumer er ideelle til Karneval. Du kan f.eks. designe en sund frugtskĂĄl og lave et farverigt gruppe kostume – Og hvem som helst kan være med dig.

9. Par Kostumer: to og to – det er Bedre

Dette er til alle par, der kan lide at klæde sig ud sammen. Men vi taler ikke kun om kærlige par. Du kan klæde dig ud med din bror, en fætter, en ven eller endda din mor – Det skaber bare en bedre effekt at være to om et kostume.

10. Gruppe Kostumer: Alle er med!

Vi afslutter denne TOP 10 med nogle originale kostumer, som dig og din gruppe kan tage pĂĄ dette karneval.

Du kan være et væld af Holgere, måske et kortspil eller nogle sumobrydere, der trodser enhver, der går imod jer. Måske kan i få solen til at stå op, selvom det er en natteparade. Hvem ved?

For Varmt? Her er Nogle Originale og Kølige Sommer Kostumer

For at tackle solen og de høje temperaturer, viser Funidelia dig her de mest originale og kølige sommer kostume til denne sæson, for enhver alder og smag!

Glem ikke at pakke din solcreme, nogle klipklappere og dine yndlings sommer kostumer.

Kølige Baby Kostumer

Børn nyder denne tid på året endnu mere. Uanset om de afslutter skolen eller børnehaven, klæder de sig normalt ud ved årets udgang. Så for at de ikke bliver overophedet, kan du vælge nogle af deres yndlingspersoner eller et piratkostume: Perfekt til at sejle havene som modige (og kølige) sørøvere!

Sommerklassikere

Det er tid til at de voksne forbereder deres sommerfester og nogle af de bedste voksen kostumer til denne sæson.

Uanset om du skal klæde dig ud til en Hawaii-fest, et middelhavscruise, en musikfestival eller for at få noget opmærksomhed på stranden eller poolen, har vi det perfekte kostume til det.

Hawaii Kostumer

Bring paradis hjem med en Hawaii-fest. Hawaii kostumer er evige sommerklassikere. Og vi har det sjovt med dem!

Sejler Kostumer

Blå og røde striber bliver aldrig for gamle om sommeren. Hvis du ikke kan tage på krydstogtferie, eller hvis du er heldig og ønsker at have et godt look til din middag med kaptajnen, er disse sejler kostumer til dig. Fleks nogle muskler (hvis du kan) og nyd de høje have, hvor og hvornår du vil.

Strand Kostumer

‘Strandpimps’ er ikke en ting længere. Piger vil have en sjov dreng, som griner og har det sjovt med dem.

Du kan prøve en Borat mankini – en klassisk svømmer eller et sjovt livredder kostume (i stil med Baywatch) – vi ved ikke, hvad reaktionerne bliver.

Fancy Kostumer til Turister

Med disse autentiske Opposuits og jakkesæt, vil du være konge af hver sommerfest! Perfekt til ethvert sted – og endnu bedre, hvis du tør tage dem med til et bryllup. Der er ingen skam i det!

Vi viser dig alle modellerne fra sommerkollektionen! Korte ærmer og shorts, selvfølgelig, så du kan være frisk til enhver sommerfest.

Festival Kostumer

Sidst men ikke mindst har vi de ideelle kostumer til festaber og musikfans. De er alt andet end diskrete. Seriøst perfekte til sommer med venner!

Hvad synes du om vores forslag? Med alle disse originale sommer eller karneval kostumer, vil du ikke kede dig et sekund!

Have fun!