Skip to content

Originale og Sjove Kostumer

Originale kostumer til Halloween, jul og karneval

Vi ved alle, hvad vinteren bringer: kulde, sne, vind, kortere dage… men det bringer også nogle gode ting. Fra november til februar er det non-stop fest sæson! Halloween, jul og karneval, sjove øjeblikke for store og små.

Leder du efter unikke kostumer til karnevalet? Kom og læs, vi har tonsvis af sjove kostumeideer!

Unikke kostumer til voksne: Bekæmp kulden!

Us gamlinge føler også kulden, især når det kommer til at gå ud i udklædning, iført et unikt kostume. Så vi præsenterer her alle vores seje originale og sjove kostumer til voksne (hvoraf vi har mange!), Et udvalg, der er bedst egnet til den kolde og regnfulde vintersæson.

Unikke kostumer til babyer

Se på vores hyggeligste karneval kostumer, der er velegnet til enhver vinter kostumefest. Gode nyheder til alle verdens mødre! Nu behøver du aldrig at bekymre dig om, at dine små bliver kolde i deres kostumer under festivaler eller skolekoncerter.

Jo mindre de er, jo mere er du nødt til at beskytte dem mod kulden. Hvis du vil passe på din baby uden at opgive deres kostumer, har vi noget, du vil elske.

Plys og varme dyrekostumer. De ser super søde ud i nogen af disse kostumer til babyer!

Hyggelige kostumer til børn

For de lidt mere voksne børn er der en uendelig mængde af hyggelige børnekostumer at vælge imellem.

Unikt tilbehør til udklædning

Vi har en verden af tilbehør til dig!

Unikke parykker til sjove kostumer

Tør du nyde en lidt anden slags karneval? Vær opmærksom, fordi vi har et sjovt udvalg af tilbehør, som du vil elske, og som passer perfekt til dit kostume.

Hvis du vil være festens liv og sjæl, så glem ikke dette must-have tilbehør – farvede parykker!

Naturligvis er de klassiske parykker som afros, Mohicans og Elvis-stil parykker altid på mode. Vi må heller ikke glemme vores komplette sæt skæg, bakkenbartere og overskæg:

Venetianske masker

Hvis du er sofistikeret og elegance er din ting, hvis du elsker perler og fjer… anbefaler vi disse smukke og delikate venetianske masker.

Unikke masker, der supplerer dit costume

Hvad siger ræven??? Hvis du allerede har fundet ud af det og vil hylde det legendariske videoklip fra Ylvis, anbefaler vi disse fantastiske dyremasker:

Karneval Sminke

Forbløf alle ved at komplementere dit kostume med tilbehør og lidt god sminke

Latex kan bruges til at fremstille falske sår og transformere din hud, farvede maling giver dig noget liv og farve, vi har endda fået UV sminke, så ikke engang natten vil være i stand til at skjule din glans og pragt!

Originale Hatte

Vi håber du har haft glæde af at udforske vores spændende række tilbehør og unikke kostumer til karneval. Der er ingen undskyldning for ikke at klæde sig ud!