Skip to content

Polterabend

Tjek vores top tips til organisering af den perfekte polterabend.

1. Find en god lokation

Hvis du har nok tid og et stort nok budget, ville det ideelle scenario være at tilbringe en weekend væk. Det sørger for fuldkommen afslapning og giver dig som et plus en smule anonymitet. Farvel forlegenhed!

2. Forbered en liste over væddemål

Hvis du vil have det sjovt med at få bruden eller brudgommen til at “lide” lidt, kan du overveje at udarbejde en liste over væddemål, de skal gøre i offentligheden, samt at klæde dem ud.

3. Udødeliggør alt med fotos

Med smartphones og sociale medier er “what happens in Vegas stays in Vegas” langt ovre. Tag så mange fotos som du kan og beskyt dem med dit liv! Du ved aldrig, hvornår du muligvis har brug for at finde dem frem og gøre din ven forlegen.

4. Vælg brudgommens kostume med omhu

Jo mere latterlig gommens kostume er, desto sjovere bliver det. Men alt har sine grænser, selv dine venners forlegenhed. Inden du vælger et kostume, vil vi anbefale at tage dig tid til at overveje, hvilken slags person din ven er. Hvis de vil elske det og bære det med stolthed – slå dig løs! Men hvis ikke, vil du ende med at ødelægge deres aften.

5. Husk tilbehøret

Det er klart, hvem hovedbegivenheden er, men vi vil anbefale, at hele gruppen bærer en slags matchende memento eller tilbehør, bare ud af solidaritet. Så husk at forberede noget tilbehør til alle til polterabenden. I ligner mere en gruppe, når i bærer noget matchende, og jeres fotos vil se godt ud!

Ideer til Kvinders Polterabender

Vi skal giftes!!! Det bliver smukt, og det bliver sødt. Gør dig klar til at forberede noget utroligt! En polterabend kan være en meget speciel og mindeværdig dag.

Hemmeligheden bag succes? Dine venner og fantasi.

Vi har et par unikke ideer til at hjælpe dig med at planlægge en virkelig speciel polterabend til din nærmeste ven.

Skal du tage dem et sted hen? Hvad skal man købe, hvad man skal købe??

Din ven vil gifte sig, og hvis du læser dette, betyder det, at du forbereder noget stort, virkelig stort, til hendes polterabend. Og vi er her for at hjælpe! Hvis der er én ting, vi elsker, er det en god polterabend! De er sjove, skøre, altid fede, og de fejres på den måde, vi elsker mest: med seje kostumer designet specielt til lejligheden.

Lad os give dig en hånd med nogle polterabend kostumeideer. Lad os være klar til begivenheden, festen, den storslåede lejlighed, som du arrangerer med al kærlighed i verden. Det har brug for et smukt, sjovt, behageligt, sexet og specielt kostume. Her er nogle af vores favoritter:

Kigurumis

Det perfekte valg, hvis din brud skal være komfortabel (men hvis festen er om sommeren, ville du sandsynligvis have det bedre med noget andet). Kigurumis er kostumer i fuld krop, der føles som pyjamas, forestil dig, hvor komfortable de vil være! De kommer normalt i dyretemaer eller er designet til at ligne populære figurer med en hat og hætte. Tjek, hvor søde de er!

Kanin i en hat

Har deres bryllup overrasket dig, som ved magi? I så fald fortjener bruden at være kaninen i hatten.

Eventyr kostumer

Hvis din ven lever sit helt egen eventyr, skal du klæde hende ud som den magiske karakter i en af hendes yndlings barndomshistorier.

Superhelte

Superhelte er vores svaghed! Du ved, at din ven allerede er en super kvinde med superkrafter, så gør det officielt ved at klæde hende ud som Catwoman, Captain America eller en Ninja Turtle. Der er et væld af muligheder at vælge imellem!

Sexet skolepige

Hvem har ikke drømt om at være med i videoen til Britneys “Baby One More Time”? Dette er den perfekte lejlighed til at slå dig løs som sexet skolepige!

Cheerleader

Hvilken god fest har ikke et team af cheerleaders? Denne klassiske, sjove idé går aldrig af mode! Hvem vil ikke gerne have deres navn sunget af deres fantastiske forlovede i et cheerleader kostume?

Pink Ladies

Festens stjerne skal naturligvis være bruden, men hvad med hendes gruppe af venner? Gå som Sandy and the Pink Ladies, et kostume fra 1950’erne, der aldrig går ud af mode. Hvem ville ikke være med i Grease?

Duffwoman

Det mest forfriskende polterabend kostume…

Slikpige

Hvis hun er en rigtig sød pige, vil hun være ustoppelig i dette muffin kostume.

Modepige

Hvis din ven elsker en god taske, skal du gøre hende til hendes foretrukne tilbehør og nyde en aften med shopping!

Ideer til Mænds Polterabender

Der er normalt ikke så meget finesse, når det kommer til en polterabend for mænd. Og med “finesse” mener vi medfølelse med den stakkels brudgom. Jo mere pinligt og latterligt kostume, jo bedre!

Hvis du prøver at komme med et latterligt og sjovt kostume, er Borat sandsynligvis en af de første, der kommer til dig. Og vi har det! Selvfølgelig skal vi advare dig om at det kræver lidt….nosser at bære det.

Pamela Anderson i Bay Watch var et stort hit… Dette livredder kostume til mænd er et af de mest populære og stærkt anbefalede til en polterabend.

Eller hvad med et kostume, der bærer din ven på sine skuldre? Disse Ride On og Carry Me-kostumer er rigtig sjove.

Tilbehør til Polterabender

Maksimal sjov med lille pris. Den bedste måde at klæde sig ud som en gruppe på et stramt budget, er med nogle af disse tilbehør:

Nu er du klar til at overraske bruden eller brudgommen med nogle unikke kostumer til deres uforglemmelige fest, alt hvad du skal gøre er at komme med en god plan for gruppen.

Og husk. For at hjælpe dem med at glemme stresset før brylluppet, er det bedste, du kan gøre, at holde en fed fest!

Have Fun!