Skip to content

Julekostumer

I dette indlæg gennemgĂĄr vi nogle af de mest originale ideer til et julekostume, alle vil elske: figurer fra krybbespillet, ideer til nytĂĄrsaften, kostumer til en elegant julefrokost pĂĄ arbejdet… Læs grundigt!

Kostumer til krybbespillet

Vi begynder denne liste med nogle kostumer til at genskabe krybbespillet. Den hellige Joseph eller Jomfru Maria, Engelen eller hyrderne eller selvfølgelig Stjernen må mangle.

NytĂĄrsaften kostumer

Slutningen af året er en af de mest underholdende dage hvert år. Derfor kan der ikke være et bedre tidspunkt at tage et sjovt nytårskostume på, til at bringe det nye år ind med, end nytårsaften.

Paljetter og serpentinere, glitter og tilbehør i guld og sølv må ikke mangle.

For dem, der ønsker at bære noget andet tøj, men uden at ofre den sande elegance i denne tid, er de originale jule Opposuits jakkesæt det bedste valg. Sikke et specielt look til dine julefrokoster. Du vil blæse alle væk!

Julemanden og Julekone kostumer

Der er karakterer, som ikke må mangle i julen, og julemanden er en af dem, det er derfor, julemandens kostumer og julekonens kjoler er nogle af de mest populære i disse tider.

Fra de klassiske Julemands kostumer:

Til meget mere originale og sjove versioner:

Og altid ledsaget af julekonen.

Og dit kæledyr:

Julenisse kostumer

Men hvis der er noget sjovere end at klæde sig ud som julemand og give gaver… er det at klæde sig ud som en julenisse. Efter at have arbejdet hele ĂĄret med at lave gaver… Drager julemandens hjælpere fordel af juleaften for at have det sjovt, mens julemanden leverer gaverne til børnene, juhuuuuu!

Hele familien kan klæde sig fuldstændigt ud som julenisser: mor, far, børn og endda dit kæledyrt.

Kigurumi pyjamas og heldragter til en varm jul

Til jul er det meget koldt (ja, hvis du ikke tilbringer den på Hawaii, selvfølgelig). Så hvis du føler kulden, anbefaler vi disse Kiguruimi kostumer og heldragter for at have det sjovt, men i varmen.

Snemand kostumer

Snemandkostumer mĂĄ ikke mangle pĂĄ denne liste over julekostumer. Varm, sjov og hyggelig, som Olaf.

Juletrøjer: grimme sweater

Lad intet dulme din julestemning, og lad alle vide, at du er en juleelsker med disse julesweatre. Byd alle velkommen juleaften med disse trøjer, posér til julekort med et hyggeligt og hjemligt look og frem for alt, hold dig varm, mens du nyder festerne.

Eller, hvis din julestemning er nedsænket i teknologi, kan du påtage dig denne digitale model med en skorsten mere realistisk end nogensinde.

Juletræskostumer

Til jul pryder vi vores huse med ornamenter og julepynt, julesange lyder i baggrunden, mens vi sætter krybbespil og træ op… Træet! Ja, træet er ogsĂĄ en af hovedpersonerne i huset pĂĄ dette tidspunkt. Ved siden af det ligger julemanden og de tre vise mænd deres gaver, ved siden af det tilbringer vi aftenen med vores familie, og børnene har det sjovt med at placere kugler, glitter og stjerne pĂĄ toppen… SĂĄ hvorfor ikke et juletræskostume?

Juletilbehør til dit kostume

Men med smag er der farver, og til jul er der tilbehør. Hvis du er en, der ikke kan lide at bære et kostume, men ønsker at deltage i julen, kan du altid have noget af dette juletilbehør: Julemandens hue, nissehuer og jule pandebĂĄnd… er nogle af de mest populære og mest sete i gaderne, nĂĄr den 24. december nærmer sig. Se selv!

Julemands tilbehør

Den første og vigtigste ting, hvis det i år er din tur til at være julemanden, er, at det er vigtigt, at du fuldender dit kostume med det bedste tilbehør til julemanden, og det er derfor, vi har lavet en liste nedenfor, så du ikke glemmer noget. OBS!

Du må aldrig glemme nissehuen, den klassiske røde og hvide hue, der karakteriserer julemanden så meget. Men vær ikke almindelig, vi tilbyder dig forskellige ideer til at bære den mest originale nissehue.

Selvom det er gråt, misunder mange mennesker julemandens tykke skæg og hår! Fuldend dit kostume på den bedste måde med et rigtig krøllet skæg og med matchende paryk.

Hvordan skulle julemanden læse så mange breve og ikke miste noget af sit syn? Du har brug for nogle briller!

I Laplands kulde er det normalt, at Julemandens hænder fryser, og med jobbet med at forberede millioner af gaver til alle, skal julenissen beskytte sine hænder. Julekonen skal heller ikke bekymre sig, for vi har specielle handsker til hende!

Denne lille gamle mand ville ikke være sĂĄ kendt uden den “runde figur”, som han er kendetegnet ved, og en stor mave, der fĂĄr os til at elske julemanden endnu mere.

Og for at justere din dragt pĂĄ grund af maven… har du brug for et sort bælte, der giver et seriøst touch til dette kostume.

Du har brug for nogle sorte støvler for at matche bæltet, men hvis dine er hos skomageren, kan sorte støvledække være meget nyttige.

Og hvad ville der blive af julemanden uden hans magiske sæk til at bære alle gaverne? Det er det vigtigste element i at blive en ægte julemand!

Jule pandebĂĄnd

Noget meget populært på grund af deres enkelhed, elegance og komiske touch, er pandebånd. Der er mange typer, fra julemanden, der går ned i skorstenen, til dem, der foregiver at være et juletræ. Med dem mangler vi aldrig det strejf af humor, der altid karakteriserer os.