Skip to content

De mest originale Juledekorationer

“Winter is coming” og med det, en af de smukkeste tider at tilbringe med familien, julen. Derfor er vi nødt til at tænke på de juledekorationer, som vi vil vælge i år. Men vi har gode nyheder: Hos Funidelia har vi tænkt os at hjælpe dig med juledekorationerne i år, så lad os give dig en masse ideer til julepynt og ornamenter!

Vi har alt hvad du har brug for i vores julepyntssektion, fra juleguirlander og andre dekorationer til juletræet, og det mest originale service (glas, tallerkener eller duge med de sjoveste juletemaer).

Men hvordan vælger vi juledekorationerne? Bare rolig, vi giver dig en masse forskellige temaer og de væsentligste ornamenter til at tilbringe en smuk og sjov jul med din familie.

Juledekoration gennem farverne

En af de ting, der kan få os til at bestemme vores julepynt, er farverne. Vi kan vælge mellem sølv, guld eller røde dekorationer og derfra kombinere alt med de originale ideer, du finder hos Funidelia.

  • Sølv Dekorationer: alt hvad du har brug for for at dække det bedste julebord med grå og sølvfarver. Duge, tallerkener, bestik og endda sølv lysestager for at give et smukt touch til dit bord. Og selvfølgelig forskellige valg af balloner, guirlander og sølv vægdekorationer. Selv de mytiske fest trompeter i grå! Og hvis du vil have en stor fest… Har vi endda en sølv konfettikanon!

  • Guld Dekorationer: guld vil sejre til din jul med disse produkter. Glas og gyldne tallerkner i forskellige størrelser, balloner man kan bruge til en ‘god jul’ og stjerner eller dekorative vifter til et mere markant præg. Giv dit bord et gyldent bad med duge, servietter og endda guldfarvede diamantformede krystaller. Alle vil elske det!

  • Røde Dekorationer: og til mere traditionel julepynt har vi julens farve, rød. Alt service til bordet sammen med sjove og originale guirlander af kvaster, stjerner eller pomponer afslutter din fest. Og tilføj røde stearinlys eller røde rosenblade til dit bord for at give det et endnu mere originalt præg.

Men hvis vi ikke beslutter os for en bestemt farve, kan vi fokusere vores dekorationer på snefnug. Så vi kan blande hvide, blå, sølv og endda guldfarver. Vi har også det mest originale køkkenudstyr og dekorationer til dit bord og vægge med et tema som jul med snefnug.

Sætter vi krybbespillet frem eller venter på Julemanden?

Til jul er variationen af juledekorationer enorm. Der er dem, der foretrækker at stille et krybbespil op. Og andre, der er mere til at dekorere deres hus med motiver af julemanden, hans rensdyr og sokker ved siden af pejsen, så julenissen kan efterlade gaver og slik til dem, der har opført sig pænt.

Hvis du er mere til krybbespil eller krybbe, foreslår vi nogle smukke miniature julebyer. Du kan også finde træer og julepynt såsom gardiner i lys, som du kan placere i hele dit hjem eller i nærheden af krybbespillet for at belyse det bedre.

Hvis du foretrækker at omgive dig med julemanden og alt, hvad der hænger sammen med den mest berømte skæggede mand, har vi de mest originale julemandsdekorationer. Fra dekorative figurer og ornamenter til dørene, til køkkenudstyr til din frokost og middag. Og selvfølgelig masser af julesokker til at hænge ved siden af din pejs. Vælg dine favoritter, og vent til juleaften, for at se, hvor god du har været.

Tilføj også et sjovt præg med vores rensdyrpynt. Figurer, køkkenudstyr, hængende dekorationer og endda rensdyrformet konfetti!

Juletræer og andet vigtigt julepynt

Vi efterlader dig det vigtigste når det kommer til julepynt!

  • Juletræer: fordi der ikke er nogen jul uden et træ, har vi de bedste dekorationer til juletræet. Lys, glitter, sløjfer, figurer og julekugler i forskellige farver og kombinationer, så du har meget at vælge imellem. Selvfølgelig vil du ikke gå glip af noget! Og hvis du leder efter mindre træer, har vi flere ideer til dig.
  • Julestjerner: og hvad ville der blive af et træ uden at en julestjerne toppede det. Vælg din favorit og giv dit træ det sidste touch, det har brug for. Hvid, guld, rød, sølv… Du har meget at vælge imellem.

  • Jule køkkenudstyr: tallerkener, glas, bestik, duge og alt hvad du skal bruge til dit bord til jule måltider og middage. Bland farver og toner, eller vælg alt køkkenudstyr i samme farve. Motiver med snefnug, rensdyr eller julemænd for at give det et originalt og sjovt præg. Kort sagt hundreder af kombinationer af jule køkkenudstyr til at arrangere en fest efter din smag.

  • Jule guirlander: stop ikke festen! Forbered dit hjem med de mest originale guirlander og vægdekorationer, så ingen ønsker at gå hjem. Guirlander af stjerner, snefnug eller sætninger som ‘Merry Christmas’ eller ‘Christmas Time’ i forskellige farver og bogstavtyper. Vælg dine juleguirlander nu!
  • Julekalendere: Vælg til sidst den mest sjove julekalender i december, med overraskelser hver dag. Vi har flere meget originale muligheder. Du skal bare ikke være utålmodig og vent med at åbne lågerne til den rigtige dag!