Skip to content

Halloween Dekoration

I dette indlæg finder du de klassiske Halloween dekorationsideer, men du finder også de mest skræmmende og uhyggelige dekorationsideer, der ville skræmme selv de modigste gæster.

Det skræmmende, fortryllede hus

Giv dine gæster friheden til at klæde sig ud som de vil, og lad alle vælge det Halloween kostume de bedst kan lide (sĂĄ længe det er noget mørkt og uhyggeligt …) denne Halloween: hekse, vampyrer, zombier, tryllekunstnere og troldmænd…Men det vigtigste for at din fest bliver en succes, er Halloween dekorationer i dit hus, sĂĄ alle har en uhyggelig aften: spindelvæv, græskar, mørke dekorationer pĂĄ væggene, falskt blod…

Du kan fuldende omgivelserne med cocktails der ligner magiske brygge, ved hjælp af farvede drikkevarer, som grønne, blĂĄ og røde blandinger… eller brug tøris, sĂĄ der kommer røg ud og giver en uhyggelig fornemmelse. Du kan ogsĂĄ bruge uhyggelige glas og service til at dekorere til festen.

Et meget brugt tip er at tilskynde dine gæster til at klæde sig ud som hovedpersoner i gyserfilm og bære Freddy Kruegers tøj, eller Jason’s fra fredag den 13., Pennywise’s (det er klovnen)… eller et andet kostume, der passer til et “familievenligt” miljø, som The Addams Family kostumer.

Grev Dracula og hans trofaste hold af vampyrer

Til denne fest kan dit tema være vampyrer. Alle ved noget om blodsugerne, og derfor kan du gøre dit hus til et ægte vampyr palads. Ved denne lejlighed er røde og sorte dekorationer, gravsten og grave som på en kirkegård og dyster belysning det vigtigste. Selv om nogle af dem lyser i sollys, holder vi os til dem, der brænder i solen..

Du skal også huske at placere stearinlys, spindelvæv, hænder og vampyrtænder og blod (falsk) overalt. Du kan også invitere dine venner til at forklæde sig som ofre, så de selv kan vælge hvilken rolle de vil være, og komme med bidemærker på halsen.

Som en idĂ© til denne fest anbefaler vi at lave nogle velsmagende cocktails med en rødlig farve, da vampyrer selvfølgelig kun drikker blod. Til det kan du bruge madsikre farvestoffer eller røde frugtekstrakter… alt dette serveres i dystre Halloween kopper og glas som disse.

Velkommen til Zombieland

Efter den anerkendte serie “The Walking Dead” er de levende døde ikke længere hvad de plejede at være. Zombie-territoriet er en trend, så du vil ikke skuffe, hvis du holder en fest med zombier som tema, både hvis det er inspireret af The Walking Dead eller andre zombier.

Til Halloween dekorationer i dit hus, foreslĂĄr vi at beskytte det mod et zombieangreb med nogle “kropsrester”, som om zombierne forsøgte at bryde ind.

Hvis du har en have, kan du pynte den ligesom det var en grav, med kranier, lig der kommer ud af jorden, gravsten og andre elementer, der kunne fĂĄ nogen i deres respektive roller.

Nu hvor vi har dækket klassikerne, foreslår vi nogle nye ideer, noget rimelig groteske, som er anderledes og kan få os ud af rutinen.

Det var engang… et diabolisk cirkus

Cirkuset, med sĂĄ meget farve og mangfoldighed, giver os masser af mĂĄder at klæde os ud pĂĄ, men hvis du er som os… er der intet mere skræmmende end en blodtørstig klovn.

Men vi foreslår at omdanne dine fester til et stort, diabolisk cirkus, med uhyggelige klovne, perverse tæmmere, onde dansere, uhyggelige akrobater og en uendelig kø af demoniserede kunstnere.

Vi foreslår disse klovnemasker til at fuldende et hjemmelavet kostume og terrorisere gæsterne.

Rumvæsener: en fest fra en anden verden

Hvis vi virkelig er alene i universet… er det et spild af plads!

For at begynde at udfylde det foreslĂĄr vi en overjordisk fest.

Til det skal du få dine gæster til at klæde sig ud som rumvæsener, hvilket kan blive rigtig sjovt, og du kan lære, hvor fantasifuld hver enkelt af dem er. Tro mig, som ekspert på kostumer, at dette kan blive mindeværdigt.

Og hvis du vil give rumvæsen festen en mere kinematografisk fornemmelse, er få ting bedre end at huske filmen Alien og dens hovedperson Ellen Ripley, der står over for dette grimme, skræmmende væsen fra en anden planet.

Og dette var vores skøre ideer til din Halloween fest. Du kan også gøre temaet friere og lade alle klæde sig ud som deres foretrukne karakter (selv hvis de ikke er skræmmende). Den vigtige ting at huske på er at nyde denne tid med dine venner.

Horror is fun!