Skip to content

Karneval kostumer

Karneval er her! Så lad os vælge et kostume. Hvad vil du vælge i år? Superhelte, Star Wars, pirater, politibetjent? Kun fantasien sætter grænser!

Vi kender dig godt, så vi ved, at du ikke vil nøjes med noget middelmådigt, når det kommer til udklædning. Du har brug for et originale kostume, noget iøjnefaldende og overraskende, men stadig sjovt. Et kostume, der får folk til at se og tænke, “Sikke en god ide, jeg ville ønske, jeg havde tænkt på det!”

Ønsker du at se på vores mest underholdende kostumer denne karnevalsæson? Se vores liste over karneval kostumer.

Vores bedste kostumer til karneval

Star Wars

Den mest berømte galaktiske saga i filmhistorien. Fra de første film med Luke Skywalker, Han Solo og prinsesse Leia, til de film, der er kommet ud i de senere år med Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi og Padmé Amidala, til de nyeste udgivelser, der viser figurer som Rey og Kylo Ren.

Historier, der inkluderer den gode (den lyse side og styrken) og den dårlige (den mørke side domineret af had og vrede). Med helte, skurke og prinsesser (dem, der ikke er så delikate som dem i eventyr) og endda intelligente droids, der redder hovedpersonerne ved mere end én lejlighed. Jep, vi har alle Star Wars kostumer! Klæd dig ud som din favoritkarakter dette karneval.

Frost

Prinsesserne fra Arendelle er blevet nogle af de smås favoritter efter frigivelsen af Frost i 2013. Og i 2019, efter frigivelsen af Frost 2, fik vi omsider lov til at se søstrene og deres venner, Christoph og Olafs nye udseende. Dine små vil have det sjovt til karnevalet med disse Anna og Elsa kjoler. Nogle af vores mest populære kostumer til børn.

Superhelte og skurke

Alle, store og små, elsker en superhelt. Kæmper for og forsvarer retfærdighed og godhed, selv med en traumatisk barndom og hård skolegang… men dette øgede kun deres tørst efter retfærdighed og behov for at hævne de uskyldige! Fra Marvel til DC Comics, uanset hvad deres grund til at dedikere deres liv til det gode er, har vi uendelige superhelte kostumer (såvel som skurke). Hvem er din favorit?

Karrierer

Hvorfor ikke fejre karneval ved at blive noget, du altid har ønsket at være? En politimand, der jagter de værste tyve i byen? Sejlere, kokke, soldater, astronauter, livreddere, læger og sygeplejersker, piloter og luftværn… ethvert af disse professioner kostumer ville være en fantastisk mulighed, uanset om du går som en gruppe eller som et par til dette karneval.

Klassiske tegneserier

Genoplev din barndom med et af vores tegneserie kostumer. Hvilke var dine favoritter da du var barn? Flintstones, Scooby-Doo, He-Man, Sailor Moon, Smølferne, Maya the Bee…

Paw Patrol og Ladybug

Paw Patrol kostumer og Ladybug kostumer er nogle af favoritterne blandt de små. De er de superhelte, som enhver lille dreng eller pige drømmer om.

Disney prinsesser

Hvilken pige har ikke mindst én gang i sit liv ønsket at pynte sig som en prinsesse og være stjernen i et eventyr? Fra smukke prinsesser med melodiøse stemmer og sjæl, til krigsprinsesser som Moana og Merida. Alt hvad du skal gøre, er at vælge din yndlingsprinsesse, og du kan blive hende med dit Disney Prinsesse kostume.

Super Mario Bros

Dette er uden tvivl vores foretrukne videospil, og vi er sikre på, at det også er dit. Vi ved, at du har gode minder fra at have brugt timer foran din spilkonsol, på at kontrollere denne venlige blikkenslager i Mushroom Kingdom. Klæd jer ud som et par i Mario og Luigi kostumer. Eller som en gruppe ved at inkludere prinsesse Peach og Yoshi.

Pirater

Piratkostumet er temmelig almindeligt til ethvert karneval, men hvad der får det til at skille sig ud, er den slags pirat, du vil være. Vil du foretrække at være Hook eller Blackbeard? Eller er du mere en Jack Sparrow? Brug en dyb stemme, syng en ode til rom, bær et skæg og en øjenlap, så bliver du frygtet på de syv have.

Dyt

Endelig er dyrekostumer altid et sikkert valg. Der er et stort udvalg af dyrekostumer at vælge imellem. De kan være dejlige og varme, perfekte til kulde i februar, ligesom disse Kigurumi og Onesies jumpsuits med fuld krop.

Plus-størrelse Kostumer

Her på Funidelia har vi noget for enhver smag! Tjek denne samling af de bedste kostumer i plus-størrelse, så du kan præsentere dette karneval eller enhver kostumefest.

Lad os begynde med nogle kostumer i plus-størrelse, som du kan klæde dig i for at blive din foretrukne superhelt. Batman, Superman, Wonder Woman… hvem vælger du?

Hvis du er en filmelsker og besat af masser af forskellige serier, vil du elske disse plus-størrelse karneval kostumer. Giv en hyldest til prinsesse Leia, eller bliv en sexet Alice i Eventyrland.

Klassiske kostumer bliver aldrig gamle. Og disse middelalderlige kostumer ses altid på gaderne under karneval og ved fester. Hvorfor? Fordi de er fantastiske! Se på disse kostumer i plus-størrelse og find det, der passer dig bedst. Enhver fest vil være komplet med en ridder, en krovært og en nar, selvom du kan tilføje en hel masse flere venner.

Med disse XXL Disney Prinsesse kostumer vil du være den smukkeste af dem alle som Snehvide, eller måske mister du din glassko som Askepot.

Et andet klassisk kostume, som vi elsker er pirater. De mest frygtede sørøvere fra de syv have er blevet inviteret til dette års karneval. Yo ho, yo ho, en pirats liv for mig!

Budget Karneval kostumer til Voksne

Efter begyndelsen af året, den berømte ‘hårde januar’, prøver vi ofte at lade være med at købe ting, der ikke er vigtige. Men hvis du er en, der elsker udklædning, og du ikke ønsker at gå glip af dette karneval, så har vi masser af ideer til budget karneval kostumer. Hjemmelavede kostumer og overkommeligt tilbehør til at gøre dig til kongen af karnevalet!

Quarterback og Cheerleader

Har du nogensinde set en amerikansk film og forestillet dig at være fodboldholdets quarterback, den fyr, som enhver pige på skolen er forelsket i? Eller måske har du forestillet dig at være hoved cheerleader, bryde hjerter overalt, hvor du går? Få din Yankee-ånd frem!

Politiet og røverne

Forfølg kriminelle og fang dem alle i dit politi kostume!

Arabiske kostumer

Sejr over alle til dette karneval som en sheik. Vi ved, at penge ikke køber lykke, men det hjælper helt sikkert! Så lad dig drømme et stykke tid og føl dig magtfuld i dette Sheik kostume.

Cowboy og Cowgirl Kostumer

Fordi indianerne har brug for nogle cowboyer at kæmpe med. Disse tøj er også et godt budget par eller gruppe kostume.

Grease Kostumer: The Pink Ladies og the T-Birds

Hvilken pige har ikke ønsket at blive den sassy Sandy i den sidste scene af Grease? Meget få! Vind festens hjerte som T-Birds ligesom Sandy vandt John Travolta.

Præst og munk kostumer

Nedbryd barrierer og få din puritanske side ud til din næste fest. Det vil være som “Åh herregud!”

Budget tilbehør til dit costume

Nogle gange kan du skelne mellem en karakter bare ved at bruge små detaljer, ting, der synes næsten ubetydelige, men viser sig at være vigtige for et kostume. Så hvis du vil skabe et billigt kostume, kan du vælge at bære et par af disse stykker tilbehør til kostumet. Du har næppe brug for noget andet, og alle ved nøjagtigt, hvem du er.

Hvad ville Batman være uden hans maske og kappe?

Hvad ville Indiana Jones være uden hans pisk?

Bliv en sexet kat

Et eventyr…

En sømand, der rejser på de syv have…

Find Holger Kostume

Hvem har ikke brugt timer som barn på at finde Holger? Timer brugt på at søge efter ham, ofte uden succes. Heldigvis er dette Holger kostume super let. Alt hvad du behøver er nogle blå bukser og en rød og hvid stribet t-shirt. Hvis du ikke kan finde en t-shirt som denne, kan du bare bruge en hvid og tegne nogle røde linjer på den, eller stikke noget rød tape omkring den, hvis du vil bruge t-shirten igen.

Hawaiianske Kostumer

Du kan nemt gøre dette kostume sexet, sjovt og cool. Med bare tre stykker tilbehør får du et kostume, der helt sikkert bliver et stort hit til din næste fest. Hawaii har noget helt bestemt, som alle elskers.

Mime Kostume

Bliv en tavs klovn og overrask alle med din evne til at undslippe en glasboks – det er let!

Alt hvad du behøver er nogle sorte bukser, matchende sko og en stribet t-shirt. De kan være lige den farve du ønsker, selvom den mest populære er sort eller rød. Fuldend dit kostume med nogle hvide handsker eller en sort beret og seler. Og husk at male dit ansigt hvidt og understrege dine øjenbryn.

Budget Karneval Masker

Masker er vigtige, når det kommer til at fuldende dit karneval kostume. Faktisk er det eneste, du har brug for, en maske til at pynte dig til karneval. Se på disse utrolige originale masker!

Fra venetianske karnevalsmasker

Til dyremasker

Til masker fra berømte film og tv-serier

Have Fun!