Skip to content

Halloween kostumer

Halloween kostumer

Selvom vi taler om tendenser på Halloween aften og der hvert år er kostumer, der ofte søges og forventes, er der Halloween kostumer, der altid vinder: klovne, hekse, zombier, vampyrer, dæmoner, skeletter, varulve, spøgelser, græskar…

Du ønsker måske ikke at tænke for meget over det og foretrækker at vælge et standard Halloween kostume, eller du kan være traditionel og tænker altid på Greve Dracula eller heksene fra Salem, når nogen nævner frygt, eller du kan have lyst til at gå imod moden og gamble på klassikerne…

Uanset hvad dit motiv er, giver vi dig her nogle ideer til at finde en perfekt skræmmende udklædning, der vil blive en succes til Halloween.

Klovne Halloween udklædning: den farligste galskab

Selvom vi ofte ser disse forklædninger af grunde, der ikke har noget at gøre med Halloween, fortsætter vi med at satse på den morderiske klovn som en sjov forklædning til at skræmme med. Altid «i godt humør»…

Vampyr kostume: blooooood!!

Vampyr udklædningen er en af dem, der altid passer godt til Halloween aften. Du kan forvandle dig til din yndlings vampyr, men glem ikke alt tilbehøret, som de skarpe tænder, det falske blod og naturligvis den gode vampyr makeup i sorte, hvide og grå toner for et forfaldende look.

Zombie kostumer: hjeeeeeerner!!

Hvad ville Halloween være uden zombier? Der er mange måder at designe din zombie udklædning på: med en frygtelig maske og dit sædvanlige tøj, bare plettet med blod, eller du kan købe et makabert og grufuldt kostume af de levende døde.

Husk, at din forklædning vil være meget mere realistisk, hvis du tilføjer nogle karakteristiske proteser, sår lavet med flydende latex og falsk blod. Mis ikke detaljerne!

Hekse kostumer: bring det onde ud i dig

Hekse er en af stamgæsterne på Halloween aften. Glem dem ikke! For at skabe et komplet kostume, er der intet bedre end at lave en hekseudklædning og tilføje tilbehør som nogle seje, stribede, farvede strømper, en paryk, en spids heksehat, en taske i form af en gryde og selvfølgelig kosten! Du kan også finde en version af en sexet heks…

Demon og djævel kostumer: konger af underverdenen

Dæmoner og djævle, djævler og dæmoner… Hver eneste en kommer ud til fest på Halloween med deres røde kostumer, deres horn og deres trefork. Dæmon kostumer er altid skræmmende og unikke, så prøv dem til at provokere frygt på Halloween!

Skelet udklædning: dødeligt lækker

Vi kan godt lide at bevæge vores skelet til Halloween, og hvis du vil gøre det i en mere “bogstavelig” forstand, vil disse skelet kostumer være din bedste mulighed.

Du kan gøre det på en mere original eller klassisk måde, der er en mulighed for enhver smag! Glem ikke makeuppen og det dekorative tilbehør, hvis du holder en fest derhjemme.

Andre originale Halloween kostumer

Varulv kostumer: hyl ved fuldmånen

Lykantroper er aldrig fraværende fra Halloween (selvom de ikke overlapper hinanden med en fuldmåne). Udnyt mørket til at gå ud… og forklæd dig som en varulv!

Spøgelses kostumer: slik eller ballade?

Vil du klæde dig ud som et spøgelse til Halloween, men med et mere originalt look til dit kostume i år? Se disse forslag til klassiske og nye spøgelser.

Græskar kostume: slik eller ballade?

Vi afslutter denne oversigt over de mest uhyggelige og mest originale kostumer med Halloween nødvendigheden: græskar.

Vi ved, at du vil bruge dette til dekoration, men hvad med at klæde dig ud som et græskar? Fra de mest diabolske til de mest sjove.

Og hvis du ikke kan lide at klæde dig ud? Halloween tilbehør og/eller skræmmende masker

Selv hvis du ikke tror det, er der mennesker, der IKKE kan lide at klæde sig ud.

Ja, du læste rigtigt. Måske er du endda et af de mennesker… måske er det fordi du ikke har opdaget hvor sjovt det kan være. Eller måske giver det dig bare ikke glæde…

Men du ville vel ikke have lyst til at blive holdt udenfor til Halloween festen, som du blev inviteret til? Hvis du foretrækker at være lidt mindre gruopvækkende end zombier, spøgelser, vampyrer… Har vi en sikker løsning til dig: skræmmende Halloween tilbehør.

Hvis du allerede har besluttet dig for ikke at bære et Halloween kostume, og du ikke ved, hvad du ellers kan gøre, skal du se på disse Halloween ekstra ting. En fantastisk måde at “næsten bære” et kostume eller i det mindste et look, men uden at skulle bære et fuldt kostume…

Nogle gange har du kun brug for ét element for at passe ind i Halloween aftenen.

En motorsav som kan få alle til at gå i panik, uanset hvor man går, som Leatherface, en le for at være Døden, en motorsav som Jason eller en trefork som King of the Shadows ham selv…

Du kan også bære en Halloween paryk og noget andet spændende tilbehør…

En kniv gennem dit hoved, så det ser ud til, som om du har været i en frygtelig ulykke (Husk! Brug dette med nogle få dråber falsk blod for at give det et mere realistisk look).

Eller, hvis du foretrækker at være en skræmmende vampyr, skal du bare bruge hvid makeup og en spektakulær Halloween paryk som denne.

Du kan også blive til en af de store karakterer fra filmene, igen med hvid makeup på dit ansigt, male dine øjne med sort og bære en af disse parykker. De tør ikke gentage dit navn tre gange! Beetlejuice! Beetlejuice! Beetlejuice!

Eller prøv en moderne, digital t-shirt, som du kan bruge med din smartphone til at skabe skræmmende effekter.

Halloween tilbehør kommer i mange former og slags, du har kun brug for en lille hat, eller en stor hat, eller noget der minder os om den dag, vi er på. Længe lever kranierne!

Halloween masker: ren frygt

Halloween masker kan være den bedste ting at have på, for at skabe en rigtig skræmmende aften. Du har blot brug for en af disse, og du vil se, hvor skræmmende du bliver…

Halloween makeup: den perfekte tilføjelse til dit kostume

Hvis du foretrækker at gå med hovedet afdækket, er Halloween makeup den bedste måde at få det bedste kostume på. Du kan plette dit ansigt med falsk blod eller bruge sårproteser, der ser skræmmende ud…

Hvis du vil have en original makeup til dit Halloween kostume, skal du se denne Sara G.-tutorial om makeup, hvor hun forklarer, hvordan hun laver zombie pop-art makeup.

Klæd dig ud til Halloween i fem trin

Hvis alle de sidste sektioner ikke har overbevist dig… er der kun lidt tid tilbage til fejringen af den mest skræmmende aften på året, og vi ønsker ikke, at du overlader alt til improvisation. Derfor vil vi liste nødvendighederne til Halloween udklædning, de vigtigste elementer for at designe det perfekte look, så du kan blive så skræmmende som muligt.

Hvordan opnår du det? Vær rolig, og tag dit kostume på! Det er rigtig let. Du skal bare følge disse 5 trin for at få et komplet Halloween look. Du kan se de forfærdelige måder, hvorpå du forvandles til det onde og forfaldne væsen, som vi alle ønsker at være den dag.

Halloween kostume

Vi starter med Halloween udklædningen, grundlaget for det perfekte kostume. Og for at hjælpe dig med at opnå dette fantastiske Halloween look, har vi her fire ideer (og en ekstra), som du helt sikker vil kunne lide.

Til Halloween skal der være hekse, så bliv en af dem, der skræmmer alle der trodser din kost.

Zombier er et af de væsener, der mest har det sjov denne aften, fordi de tager denne dag til at genoplives fra de døde og holde en fed fest.

Vampyrer går også ud for at spise udenfor deres huse denne Halloween… På med støvlerne!

Og hvis det, du ønsker, er at ryste dine knogler, er der intet bedre end skelet udklædningen, for hurtigt at få et Halloween look.

Og som lidt ekstra, et hjemmelavet Halloween kostume. Hvis det, du søger, er hurtig Halloween udklædning, foreslår vi en, der er super let. Tag et gammelt tæppe, lav to huller i det for at se igennem dem, og du har dig selv en forklædning. Du kan også tilføje lidt ekstra detaljer, hvis du f.eks. bruger stribede, sorte strømper eller en kugle og kæde om din ankel.

Halloween makeup

For at fuldende kostumet er det vigtigt at have en god Halloween makeup. For at gøre det skal du have sort/hvid maling, nogle dråber falsk blod, flydende latex og nogle sårformede proteser, for at give din udklædning et mere realistisk look.

Det er grundlæggende, hvis du klæder dig ud som en heks, som en zombie, eller en vampyr. Makeup er et meget vigtigt punkt for at give dit look et realistisk Halloween præg.

Halloween parykker

For at fortsætte med at give dig et mere uhyggeligt, ondt, galt eller dødt look, er en paryk vigtig for at skabe en komplet karakter.

Halloween tilbehør

Hvad ville Jason være uden hans kniv, eller Freddy uden hans hænger, Døden uden dens le, en heks uden hendes kost og hat, Edward Scissor-hands uden hans sakse…? Halloween tilbehør er det sidste touch, din udklædning har brug for. Vi må naturligvis ikke glemme Halloween maskerne, hvis du ikke orker makeup.

Halloween Attitude!

Og som Madonna ville sige: strike a pose!

Den vigtigste ting for et perfekt Halloween look, er at have den perfekte attitude og en øvet pose til billederne. Hvis du klæder dig ud som en zombie, kan du ikke bare smile på billederne. Hvis du er en vampyr, kan du ikke være steder med meget lys, og du skal blive skør, når du ser de nøgne halse. Hvis du er et spøgelse… tja, du kan jo ikke gå gennem en mur, men du skal ikke have en “livlig” attitude…