Skip to content

Funidelia – Din Marvel butik til gaver og merchandise

Velkommen til superheltenes fantastiske verden! Velkommen til denne utroligt utrolige Marvel butik!

I dag afslører vi, hvad enhver Marvel fan har ventet på. Her finder du de bedste gaver og Marvel merchandise, som du kan give til dine mest nørdede venner, eller til at opbygge din egen imponerende samling.

Fede Marvel gaveideer til de største fans

I vores Marvel butik finder du hundredevis af merchandising produkter fra kritikerroste film- og tegneseriefigurer, fra det mest berømte nørdede firma i verden. Og selvfølgelig den bedste merchandise, der viser Marvel logoet.

Du kan købe alle mulige slags ting, fra t-shirts, sweatshirts og hatte, til krus, nøgleringe og alle slags rygsække. Og selvfølgelig har vi også fået de bedste Marvel Funko Pop’s! Samt imponerende figurer og kopier af dine yndlingsfigurer.

Find alt, du kan forestille dig for enhver smag, alder og køn her på Funidelia. Vi har produkter til mænd, kvinder og børn i alle aldre. Ingen vil blive forvist, ligesom Thor, fra vores Marvel planet.

Deadpool – Den sjove superhelt

En af de mest underholdende superhelte er naturligvis Deadpool. Mest fordi han ikke er den helt normale superhelt, han betragter sig faktisk slet ikke som en.

Hvis du elsker denne karakter, skal du have fat i alle slags Deadpool gaver fra Marvels mest berømte “anti-hero”, og hylde ham med nogle lækre chimichangas! Fra imponerende sweatshirts i Deadpool farver, til unikke hatte i forskellige farver og former, med selve karakteren, hans logo osv.

Vi har også masser af t-shirts med hans vittigheder og kendte scener fra Deadpool, samt en enorm samling af Funko Pop! Hvilket inkluderer nogle meget specielle dukker, som Deadpool, der kæmper mod Cable.

Captain America – Den første Avenger

Her på Funidelia har vi også fået det bedste Captain America Marvel merchandise. Han er en af vores foretrukne superhelte og betragtes som den første Avenger. Hvis du også elsker Captain America, kan du ikke finde noget bedre end denne merchandise, perfekt til enhver fan af den bedste amerikanske helt, der aldrig eksisterede.

Vælg dine Captain America gaver fra den originale tegneserie, supersoldaten, der kæmpede mod nazisterne i 2. verdenskrig, som denne fantastiske nøglering. Eller kig efter produkter med en nyere version af Steve Rogers, som han ses i Civil War eller Avengers Endgame, ligesom de imponerende Funko Pop’s!

Kæmp for den amerikanske drøm, som kun Captain America kan, med sweatshirts med hans sværd på, rygsække og meget mere.

Spiderman

Lav dit spindelvæv og sving gennem byen med disse unikke Spiderman produkter, fra den elskede maskerede helt. I vores Marvel butik kan du få de bedste Spiderman produkter, eller købe nogle unikke gaver til dine nørdede venner.

Aktivér dine spidey senses, og vælg de produkter, du bedst kan lide, selvom det måske er vanskeligt, fordi du vil elske dem alle! Få en af disse utrolige Spiderman eller Venom hatte, The Amazing Spiderman krus eller Funko-versioner af Spiderman eller af skurkene, som Mysterio.

Vi har også skoleartikler til de små, som rygsække, penalhuse og endda madkasser med Spidermans ansigt på, så han altid er der for at beskytte dem.

The Avengers merchandise

Hulk, Iron Man, Thor og resten af Avengers er klar til at redde verden når som helst, og kun du kan bringe dem sammen. Hvis du er fan af Avengers merchandise, skal du være klar til at blive forbløffet. Vi har produkter til hver film med denne imponerende gruppe af superhelte: Infinity War, Avengers Endgame…

I vores butik finder du skoleartikler og sko til børn, der indeholder alle Avengers, pyjamas til voksne og endda Avengers tørklæder. Selvfølgelig har vi også masser af unikke og overraskende t-shirts, der ikke vil skuffe dig.

Du må ikke gå glip af vores enorme samling af Avengers Funko’s. Byg din samling med alle superheltene fra Avengers, såvel som Thanos og hans onde håndlangere. Vi har også fået eksklusiv Funko Pop!s, inklusive de gyldne Funkos fra Marvel Studios.

Imponerende Marvel kopier til samlere

Til sidst i dette Marvel afsnit, kan du finde utrolige kopier, perfekte til de mest hardcore fans af denne franchises film og tegneserier.

Fantastiske figurer og imponerende genstande som Thanos Infinity Gauntlet med sine seks ædelsten. Saml din magt, og knips med fingrene!

Du kan også få den imponerende Iron Man Gauntlet i mørkerød og guld fra den klassiske dragt båret af vores elskede helt, Tony Stark.

Have fun!