Skip to content

Gaver og nørdede ting: gå ikke glip af noget!

Velkommen til det sjoveste afsnit for nørdede fans! I dag åbner vi dette afsnit, hvor vi viser dig de bedste nørdede gaveideer og de seneste nyheder fra nørdverdenen.

Hos Funidelia har vi den mest originale katalog over produkter til fans. I vores nørdebutik finder du masser af produkter til at klæde dig ud som Thor, Batman eller Captain Marvel. Idéer til at blive en ægte troldmand eller heks fra Harry Potter og lægge dit muggleliv til side, eller originale gaver til fans af Disney verdenen, Stars Wars eller videospil universet. Fortnite, Minecraft eller Dragon Ball fans vil blive vild med vores produkter!

De mest originale gaver til fans

Fra de sjoveste t-shirts til krus, der ændrer form og farve afhængigt af temperaturen. I vores katalog over nørdede gaver finder du alt hvad du kan tænke på… Og mange der aldrig har krydset dit sind!

På vores blog foreslår vi gode ideer til at købe nørdede gaver eller ting til mænd, kvinder eller børn og babyer, herunder rådgivning om kostumer og tilbehør til din hund. Vi vil også tale om de bedste gaver at nyde som familie, såsom brætspil til de største fans, Trivial og Harry Potter Cluedo eller Matador og Game of Thrones Risk.

Så hvis du leder efter gaveideer til Harry Potter fans eller Star Wars fans eller gaver til gamere, så er du det rette sted! I dette afsnit finder du de seneste nyheder fra “fanuniverset”.

Gaver til mænd

Leder du efter gaveideer til en ven, kæreste eller familiemedlem? Gå ikke væk, for her finder du en masse ideer og tip, så du kan finde en vidunderlig og original gave.

Vi har det mest originale merchandise til mænd, fra store sagaer som The Avengers, Stars Wars, Ringenes Herre eller Harry Potter, fra fantastiske serier som Game of Thrones eller Friends og de bedste videospil fra de ældste som f.eks. Pac-Man eller Mario Bros, til de mest aktuelle såsom Fortnite eller Pokemon.

Gaver til de mest nørdede kvinder

Gå ikke glip af vores ideer til nørdede gaver til kvinder. T-shirts, sweatshirts eller tasker så originale, at du dåner, når du åbner din gave. I vores artikler diskuterer vi de bedste ting til fans i vores online butik, for at skabe den perfekte gave.

Det betyder ikke noget, om din kæreste eller kvindelige ven er fan af Marvel, Harry Potter eller Game of Thrones, det betyder ikke noget, om hun kan lide Disney prinsesser og skurke, eller om hun er mere til at vise sin vilde side med Harley Quinn… Med vores merchandise til kvinder finder du alt hvad du har brug for og mere!

Gaveideer til børn

Hvad er dine børns yndlingsserie eller film? Hvem er deres yndlingsfigurer? Hvem de end er, har vi en masse forslag hos Funidelia, så du kan give dem noget originalt og sjovt for at opfylde deres drømme.

Skoletasker med eller uden hjul, pyjamas, figurer eller funkos, bløde bamser og sjovt legetøj eller endda bæltetasker, som du vil nyde fuldt ud. Med temaer som superhelte, videospil, Disney World… og meget mere!

Inden for børnemerchandise finder du skole rygsække med frost eller biler, sjove t-shirts med Fortnite eller superhelte, seje Spiderman eller Paw Patrol kasketter og søde Mickey og Minnie bamser blandt andet.

Dette er nogle af ideerne til nørdede gaver til voksne og børn, men fanfænomenet er meget bredt, og det er derfor vi overlader dig med ideer til, hvordan du finder de bedste gaver til dine venner eller familie. Men vi vil også holde dig ajour med alt, hvad der sker i “fan-universet.” Vi har en nørdet nyhedssektion med alle opdateringer om vores yndlingsserier og karakterer.

Og også de seneste nyheder

Ja, som vi sagde, vil vi være opmærksomme på alt, hvad der sker omkring vores yndlingsserier og film, og selvfølgelig hovedpersonerne. Vi fortæller dig på den sjoveste måde, om alle de sæsonbestemte premierer for nørdede serier, de nyeste film, den næste serie der vil lime os til skærmen eller alt, hvad der sker i de vigtigste Comic Cons, nationalt og internationalt.

Er der en ny Batman, en ny Fantastic Beasts film, tilbagevenden af Papirhuset eller premiere på en af de forventede serier relateret til verdenen af Game of Thrones? Du vil være den første til at finde ud af det!

De sjoveste nyheder for fans og selvfølgelig rygter, hemmeligheder og detaljer om de kommende udgivelser eller nyheder om, hvorvidt din yndlingsserie fortsætter i en sæson mere eller er tæt på dens afslutning.

Vi glemmer ikke gamerne, vi vil tale om lanceringer af nye videospil, nyheder om konsoller og de bedste begivenheder, som enhver gamer ønsker at deltage i.