Skip to content

Funidelia – Star Wars Fans yndlingsbutik

Lad os starte vores intergalaktiske rejse gennem universet med et første kig på vores Star Wars butik. Her finder du alle slags Star Wars merchandise, fra t-shirts og krus til sandwichmaskiner og unikke lamper, der vil forbløffe dig!

Hvis du er en Star Wars nørd, finder du alt, hvad du altid har ønsket dig i vores butik. Og hvis du ønsker at købe en gave til en Star Wars fan, giver vi dig et væld af ideer. Må kraften være med dig, når du vælger den perfekte gave!

Star Wars Sweatshirts og T-shirts

Findes der en bedre måde at starte, end med vores samling af sweatshirts og t-shirts, en af de bedste gaver, du kan give til jul eller fødselsdage. Vi har et enormt udvalg af Star Wars t-shirts, mange med hovedpersoner som Darth Vader, prinsesse Leia, Han Solo, Chewbacca eller Yoda. Vi har også t-shirts med berømte sætninger og ikoniske billeder, som Han og Leias kys. Vi har selvfølgelig også fået t-shirts med Star Wars-logoet i forskellige farver og stilarter.

Men vi vil også gerne fremhæve vores Star Wars sweatshirts med originale designs. Vores sweatshirts findes i mange forskellige varianter: Med og uden hætter, lynlås eller ingen lynlås, og den stadigt fashionable letterman jakke. Dit største problem vil være at vælge den, du bedst kan lide!

Star Wars Action Figurer og Funko pop!

Hvis du er en stor samler, er der ikke noget bedre end de sjove Star Wars Funko Pops! Med alle vores yndlingsfigurer: Luke Skywalker, Han Solo, prinsesse Leia og vores elskede Chewie. Der er også karakterer fra den nye trilogi, som Finn og Kylo Ren. Vi har selvfølgelig også fået Darth Vader, Storm Troopers og de pretorianske vagter. Eller, hvis du er en stor fan af denne spændende saga, vil vi også gerne foreslå en anden original idé: en af disse imponerende Star Wars action figurer. Realistiske action figurer i 30 og 45 cm, der viser Storm Troopers, den magtfulde kaptajn Phasma og den store Poe Dameron.

Star Wars Rygsække og Skoleartikler

Til skole, universitet, efterskole eller endda arbejde, vil du elske disse Star Wars rygsække. Vi har design til børn og voksne, sportsrygsække, skuldertasker og gymnastikposer. I vores Star Wars butik finder du utrolige Darth Vader, Han Solo og Skywalker stilarter. Vi har også fået rygsække, der ser ud som uniformerne fra Rebel og Resistance Troopers, såvel som i form af Darth Vader’s hjelm.

Star Wars Ting til Hjemmet

Som en af de mest berømte og langvarige sagaer nogensinde, fortjener Star Wars at have alle slags produkter for at glæde de største fans. Så her på Funidelia ville vi sammenstille de bedste Star Wars produkter til hjemmet, samt give dig nogle ideer, så du kan vælge din favorit.

    • Star Wars Lamper: Vi har en imponerende samling af 3D lamper, der vil forbløffe dig! Det vil være som om figurerne fra sagaen kommer lige ud af din væg. Fra den frygtede Darth Vader og Boba Fett til den elskede C3PO og R2D2. Og selvfølgelig Yoda, Leia, Luke og endda Millennium Falcon.
    • Star Wars Elektriske apparater: Vil du lave toast med Darth Vaders ansigt eller Star Wars logoet på? Kan du lide at lave popcorn i din helt egen Dødsstjernen? Så er du på det rette sted! I vores Star Wars butik har vi de bedste brødristere og popcornmaskiner, du kan forestille dig. Vi har også fået vaffeljern i form af den onde Darth Vader hjelm eller Dødsstjernen. Du kan endda bringe unikke elektriske salt- og peberkværne i form af lyssværd hjem.

Overgiv dig til den mørke side med vores Star Wars merchandise!