Skip to content

Opdag bedste gaver til gamere: Videospil Merchandise

Hvis du er en fan af videospil, er det din lykkedag! Og hvis du er en, men ikke ved det endnu, er vi ved at konvertere dig. Her på Funidelia har vi de bedste videospilgaver til gamere, du kan forestille dig. Uanset om det er en gave til dig selv eller til dine venner, finder du de bedste unikke gaveideer her.

Uanset hvilken alder eller køn du har, har vi gamer merchandise til børn og voksne, produkter lavet specifikt til mænd og kvinder samt unisex-produkter, der passer til alle.

Vi har også et stort udvalg af videospilsmerchandise: t-shirts, sweatshirts, hatte, rygsække, tasker, krus, bamser, Funkos… og meget mere! Ud over en lang række videospil klassikere som Pac-Man, Zelda, Pokémon eller Super Mario Bros, har vi også fået de nyeste spil som Fortnite, Minecraft, Assassin’s Creed eller Overwatch.

Vi har endda fået PlayStation og Game Boy produkter for at glæde de mest nostalgiske spillere.

Videospil Merchandise

Verden af videospil merchandise er enorm. Blandt de mange produktkategorier for gamere er her et par, der skiller sig ud:

    • Videospil t-shirts: Sjove t-shirts, som enhver gamer vil have i deres garderobe. Kortærmet, langærmet, stroptop… De bedste t-shirts med karakterer og logoer fra spil og konsoller som Nintendo og PlayStation. Fra ikoniske karakterer som Sonic, til bøllerne fra Payday 2 med deres berygtede og skræmmende masker.

      • Gamer sweatshirts: En lang række videospil sweatshirts og jakker, herunder hættetrøjer, Varsity-jakker osv. Vi har en fantastisk samling af Fallout, Pokémon, Overwatch og Assassin’s Creed sweatshirts. Vi har endda fået en Umbrella Corporation Resident Evil sweatshirt, som vil bringe nogle gode minder tilbage fra denne velkendte videospilsaga.
      • Videospil Funko Pop!: Vi har nogle fremragende pop’er! du kan give til dine venner eller tilføje til din samling, hvis du er fan af et videospil. Få dine hænder på alle figurerne fra dine yndlingsspil med disse Fortnite Funko‘er. Vi har Cuddle Team Leader, Rex, Omega, Raptor og mange flere. Efterlad dem hjemme i camper-tilstand for at kæmpe mod eventuelle rivaler, der kommer nær!

    • Rygsække, krus og andet tilbehør: Find utallige ideer til gaver eller en lille ting til dig selv i vores samling af videospil merchandise. Gameboy og originale PlayStation krus, rygsække i sjove former, som den første Nintendo controller eller en Mario Bros spilpatron, Minecraft bamser, 3D Mario Bros lamper og en enorm række hatte i temaer som Pokémon og den legendariske 90’er Quake.

Gaver til de mest unikke gamere

Her vil vi gerne give dig et par eksempler på videospilgaver, som enhver gamer eller fan vil elske. Gør dig klar, for vi bringer dig nogle af de bedste gaveideer til gamere og fans af klassiske spil, der er en del af spilkonsolens vigtige historie og stadig er populære i dag. Samt spil, der har været trendy i det sidste årti.

Super Mario Bros

Et af de videospil, der historiske med stadig findes i gamerverdenen i dag. Blikkenslageren Mario og hans gruppe af venner er stadig den perfekte gave.

En Boo 3D-lampe (spøgelserne, der sniger sig ind på Mario for at beskytte den onde Bowsers slot), en utrolig rygsæk i form af en spilpatron eller en Princess Peach pung, er alle fremragende gaver.

Fortnite Merchandise

Et af de mest kritikerroste videospil-fænomener i de sidste par år, har været Fortnite, med sine flere karakterer og berømte dansetrin.

Med Funidelia kan du samle alle figurerne i Funko Pop! form. Vi har også fået andre Fortnite gaver, som alle vil elske, f.eks. action figurer. Derudover har vi sjove Fortnite logo t-shirts, t-shirts i forskellige farver med den berømte lama eller med nogle af de mest berømte dansetrin. Som denne der t-shirt hylder Floss dansen.

Minecraft Produkter

I en verden fuld af blokke kan du også finde de ideelle gaver til Minecraft fans. Du kan lave dine egne gaver, men vi synes virkelig, det er meget nemmere for os at give dig nogle gode gaveideer i stedet – som en zombie bamse eller en 3D Minecraft pickaxe-nøglering. Der er selvfølgelig mange andre fede bamser at vælge imellem (baby isbjørn, Mooshroom, heks eller hest…) såvel som rygsække, tegnebøger og armbånd.

Pokémon Merchandise

Et videospil, der aldrig går af mode. Det blev først populært for 20 år siden og er stadig populært i dag og kommer ud i nye formater. Pikachu og hans venner ville være en god gave til dine venner.

Vi har det mest unikke merchandise, som et 3D Pokéball krus. På vores hjemmeside kan du også finde smukke Pikachu kasketter og sjove Team Rocket rygsække.

The Legend of Zelda

Lad os afslutte med nogle gaveideer til gamerfans i Zelda serien. En af vores yndlingsting er hatten med fastgjorte ører, så du kan ligne hovedpersonerne i serien. Fremragende gaver til enhver gamer!

Have fun!