Skip to content

Alle de Harry Potter ting, du nogensinde har ønsket dig

Er du fan af den mest magiske saga, som verden nogensinde har kendt? Hvis svaret er ja, er i dag din heldige dag! Det er tid til at efterlade dit muggleliv, for med disse Harry Potter produkter kan du blive en rigtig heks eller troldmand. Glem at skulle rejse til Diagon Alley, nu kan du få alt Harry Potter merchandise, du nogensinde har drømt om. Vi har også masser af gaveideer til dine potterhead-venner og familie.

I vores Harry Potter butik finder du de bedste produkter og gaver fra Harry Potter og Fantastic Beasts. En verden fuld af magi, hvor du helt sikkert finder alt, hvad du nogensinde har ønsket til at fuldende din samling.

T-shirts og Sweatshirts

En ting, vi bestemt skal have i vores garderobe, er en god samling af Harry Potter tøj. De mest spændende t-shirts og sweatshirts med Hogwarts, platform 9 3/4 eller de fire Hogwarts House Crests.

Vi har Harry Potter t-shirts med originale designs, som vores hovedpersons briller, billeder af karakterer som Dobby og de mest nørdede sætninger. Du kan også have et Expecto Patronum charm på din t-shirt, bare hvis  nu du møder en dementor!

Repræsenterer dit yndlingshus med vores sweatshirts med en række forskellige designs til hver af dem. Eller bær din Quidditch Champion sweatshirt med stolthed.

Bedst af alt, på Funidelia finder du tøj til alle aldre – fra drenge og piger til mænd og kvinder.

Kapper og tørklæder

Hvad ville en troldmand være uden hans kappe? Netop fordi de er så vigtige for en troldmand, er kapper en af de mest værdsatte gaver, som enhver Harry Potter fan kan få. Vi har kapper til Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw og selvfølgelig Hufflepuff, så du kan vælge din favorit. Vi har også specielle kapper, som usynlighedskappen eller Quidditch kåberne.

Derudover kan du skabe et komplet sæt og komplementere din kappe med Harry Potter tørklæder, som hjælper dig med at tackle efterårs- og vinterkulden.

Tryllestave

Én ting, som enhver nørdet fan af Harry Potter sagaen ønsker sig, er en af Harry Potter tryllestavene. Få din nu og begynd at øve dine trolddomme!

I vores Harry Potter butik finder du alle tryllestave, der tilhører seriens hovedpersoner. Du kan vælge mellem Harrys stav eller en af hans venners, Hermione og Rons stave. Vil du foretrække Snapes eller den onde Lord Voldemorts tryllestav? Og selvfølgelig har vi også Dumbledores dyrebare Elder Wand.

Hvis du også er en fan af Fantastic Beasts, er du heldig. På Funidelia kan du finde Newt Scamander, Percival Graves, Porpentina Goldstein og mange fleres tryllestave.

Rygsække og skoleartikler

Gør det klart på skolen, universitetet eller arbejdet, at du er en ægte fan af denne magiske sagas bøger og film. Vælg den Harry Potter rygsæk, du altid har ønsket dig, og vis den frem! Fra Hogwarts, platform 9 3/4 eller et hvilket som helst af de fire huse. Vi har rygsække til børn (med eller uden hjul), voksne, skuldertasker og endda sportstasker.

Kombiner det med penalhuse, kuglepenne eller seje notesbøger. Find nørdede Harry Potter skoleartikler med kuglepenne formet som kosteskafte eller tryllestave. Ellers har vi de berømte dagbøger fra Tom Riddle eller Newt Scamander fra Fantastic Beasts. Med al denne Harry Potter merch, vil alle vide, at du ikke er en muggle!

Funko Pop! og action figurer

Saml de bedste Harry Potter og Fantastic Beasts Funkos. Vælg dine foretrukne karakterer, eller få dem alle! Vi har Harry, Hermione, Ron og Luna eller professorer som Snape eller Remus Lupine. Der er Funko Dumbledore og Voldemort, vi har endda Dobby, eller en af de skræmmende dementorer.

Bare tilføj en Niffler fra Fantastic Beasts, så får du den bedste samling af Harry Potter Funko Pop! du nogensinde kunne forestille dig!

Harry Potter Gaver

Hvis alle de Harry Potter ting ikke var nok, er der mere! Vi har de bedste Harry Potter gaveideer, der vil gøre enhver fan af sagaen meget glad.

I vores Harry Potter merchandise finder du Hogwarts badekåber til mænd og kvinder, utrolige farveændrende krus, som Expecto Patronus krus, slips til Gryffindor, Slytherin og resten af husene. Plus et ton gyldne snitch produkter, som lamper og dekorative figurer.

Vi har også fået en stor overraskelse til denne jul, en fantastisk Harry Potter adventskalender. Hver dag finder du en cool lommepop af en af figurerne i dette magiske univers.

Du vil aldrig være i stand til at kalde dig selv en muggle igen med alle disse Harry Potter ting. Bliv misundet af enhver nørdet fan af den mest læste og sete saga i historien. Du kan have alt, hvad du altid har ønsket dig i din magt!