Officielle Harry Potter tryllestave

Lumos, Alohomora, Wingardium Leviosa eller Expecto Patronum er fortryllelser, der ikke vil blive holdt hemmelige af dig, takket være disse Harry Potter tryllestave. Hvis du ikke ved hvad du skal gøre, mens du venter på at dit Hogwarts brev ankommer, øver du de mest berømte magiformer med Harry Potter, Hermiones, Rons, Professor Snapes og endda Voldemorts stav.

Hos Funidelia har vi alle Harry Potter og Fantastic Beasts tryllestave, så du kan tilføje dem til din samling for at færdiggøre dit Harry Potter kostumer. Der vil ikke være en uhyggelig troldmand, der kan modstå dig med Oldstav og Dumbledores tryllestav. Med Hermions stav vil du være en superstjerne ved at udtale Wingardium Leviosa. Og hvis du ligesom du er modig og tror, ​​at frygt for et navn kun øger frygten for den der hedder det navn, tag så Voldemorts stav og vis alle, at du kan være en af ​​de magtfulde troldmænd fra den magiske verden.

Vi har en bred vifte af officielle varer i vores katalog Harry Potter gaver og merchandise, der er dejlige for enhver potterhead. Fra Gryffindors, Slytherins ... tunika til alle Harry Potter stave. Herunder også lysende Harry Potter tryllestave, så din magi altid kommer ud rigtigt, og så ingen tror, ​​du er kun en muggle.

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 18 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top