Disney prinsesse kostumer

Lev dit helt eget eventyr med disse Disney prinsesse kostumer. Disse magiske kostumer til kvinder og piger vil gøre din drøm til virkelighed... Bliv prinsessen, du altid har drømt om at være med dit Frost kostume. Du kan også klæde dig som Tornerose eller blive til snehvide eller askepot. Disney World vinder vores hjerter med denne samling kostumer. Alt du skal gøre er at vælge din størrelse, vælge noget tilbehør til at gå med dit kostume, og du vil være en smuk, fortryllende prinsesse. Disneys magi venter på dig hos Funidelia, så du kan blive en stjerne i dit yndlings eventyr med disse smukke Disney prinsesse kostumer.

Filter
Din søgning:

Disney Prinsesser Kostumer

Disney Prinsesser Kostumer

Vil du gerne være opmærksomhedens centrum, også selvom det kun er for nogle timer? Drømmer du om, at en flot ridder kommer på sin hvide hest og befrier dig fra fattigdommen, så du kan leve et eventyrliv? Hvis du har brugt meget tid på at forfølge denne drøm, og hvis du siden du var lille, har ønsket at være som en af Disney prinsesserne, så kan Funidelia hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

For det er aldrig for sent at blive prinsesse, og alderen er heller ingen hindring, for i vores online katalog finder du et bredt udvalg af Disney prinsesse kostumer, både i store størrelser og både til piger og voksne kvinder.

Vi leverer ikke kun Disney prinsesse kostumet, men vi disponerer også over forskelligt tilbehør, supplementer, makeup og andre tricks til iscenesættelsen

Disney prinsesse kostumer kender, som nævnt, ingen alder. Og heller ingen køn. Hvorfor kan en mand ikke bære et Disney prinsesse kostume? Selv din hund kan ledsage dig til festen, for der findes nemlig også kostumer til dem.

Hos Funidelia synes vi desuden, at disse kostumer er gode idéer til både jule- og fødselsdagsgaver. Hvilken lille prinsesse ville ikke blive glad for at finde et Elsa, Snehvide eller Askepot kostume under træet? Med Funidelia er det muligt at overraske din datter med et af vores Disney prinsesse kostumer.

Disney prinsesse kjoler

Disney prinsesse kjoler

Velkommen til Funidelias Disney prinsesse verden. Her finder du det største udvalg af de mest symbolske og karakteristiske dragter fra både de klassiske og de nyste film fra Disney fabrikken.

Du kan blandt andet finde de klassiske prinsesse kostumer som Snehvide og Askepot eller nogle af de nyeste som Frost søstrene Anna og Elsa. Vi har også dragterne til de seneste tilføjelser til Disneys cast af skønheder: Elena fra Avalor eller Vaiana. Det lyder godt, ikke?

Hvis du er en lille smule grøn, når det kommer til Disney prinsesse temaet, så er vi klar til at hjælpe dig med en gennemgang af de mest berømte af slagsen. Faktisk er det ikke alle, der ved, hvem Belle eller Aurora er.

Det er også muligt, at du føler dig en smule fortabt, hvis du er en far på udkig efter et Disney prinsesse kostume til din datter. Dette tema har trods alt altid været mest for pigerne. Derfor har vi lavet vores egen lille guide over nogle af Disney prinsesserne. For vi ønsker, at give dig muligheden for at vælge det bedste Disney prinsesse kostume. Lad os starte!

Elsa kostume: Prinsessen fra Frost

Frost kostume

Først og fremmest vil vi gerne gøre det klart, at alle Disney prinsesserne er skønne. Men hver især har de noget, som adskiller dem fra de øvrige. Lad os tale om Elsa fra Frost. Ud over hendes overnaturlige skønhed, hvad har Elsa så, som de andre prinsesser ikke har? Hun har magten over is og sne, en gave der fører til, at hun bliver Arendals Snedronning. Uden at blinke, kan Elsa omdanne alt på sin vej til is. Brrr .. hvor koldt!

Hendes blonde fletning og de store blå øjne gør Elsa til en af de smukkeste Disney karakterer. For ikke at tale om hendes lange blå kjole med snefnug detaljer.

Det er ikke så mærkeligt, at Elsas kjole er et af de mest populære prinsesse kostumer blandt pigerne. Hendes kjole er forskellig fra de andre prinsessers, blandt andet fordi den angiveligt er designet til at beskytte hende mod kulde.

Hvis vi taler om Frost, kan vi ikke undgå at nævne den anden af hovedpersonerne. Prinsesse Anna, Elsa lillesøster. Hun er modig, uskyldig og en smule klodset. Hendes udseende er meget anderledes end Elsas, eftersom at Anna er rødhåret og har fregner. Begge bor de i kongeriget Arendal, hvor de tilbringer meget tid sammen.

Hos Funidelia kan du finde et stort udvalg af Elsa og Anna kostumer.

Disse kjoler vil glæde enhver pige. Især hvis de er blandt dem, der bruger dag og nat på at se Frost filmen og ikke kan stoppe med at synge den berømte "Lad det skeeee!" (Let it go, i den oprindelige udgave).

Hvis det er tilfældet, er det muligt at vores guide stopper her. Tillykke, du har lige fundet det perfekte Disney prinsesse kostume, der passer til enhver lejlighed.

En klassiker: Snehvide kostume

Snehvide kostume

Åh! Snehvide... Disney prinsessen, der erobrer alles hjerter med sin karisma. Hendes milde træk, korte mørke hår og originale kjole er nogle af de egenskaber, der adskiller hende fra de andre. Hun er, som vi ved, den smukkeste i hele kongeriget, selv om hendes onde stedmor er svær at overbevise ... Men ikke nok med det. Er der måske nogen, der kender andre prinsesser, der bor i en hytte ude midt i skoven sammen med syv små dværge?

Hvis Snehvide er din yndlingsprinsesse, så kan din drøm om at være hende i nogle timer stadig blive til virkelighed. I denne sektion kan du finde mange forskellige Snehvide kostumer. Både til piger og voksne kvinder, hunde, unge og, selvfølgelig også, mænd.

Desuden kan man finde dette Disney prinsesse kostume i forskellige udgaver, både kort og langt, med korset, stramt eller mere løst, med eller uden tilbehør… Et utal af muligheder.

Der er mere dristige Snehvide kostumer, men til det øvrige publikum, heriblandt pigerne, har vi andre og mere klassiske muligheder.

Med en hvilken som helst af disse kjoler, vil husets dronning kunne vinde en hvilken som helst konkurrence! Hvis hendes drøm er at blive ballets dronning, kan du hjælpe hende med at få hendes drøm opfyldt med dette Disney prinsesse kostume. Hvis Snehvide ikke kan overbevise dig, så lad os fortsætte...

Askepot kostume

Askepot kostume

Er der nogen bedre idé til et Disney prinsesse kostume end at klæde sig ud som Askepot? Hendes karakter er franskmanden Charlie Perraults værk, selvom hendes karakter i løbet af årene er blevet tilpasset en del og ligeledes ført over på det store lærred.

Den mest berømte Askepot film er den animerede udgave, som Disney udgav i 1950. Det var første gang, at seerne stødte på dette eventyrs hovedpersoner som Lady Tramaine, stedmoderen, stedsøstrene Frederikke og Matilde og Askepot selv.

Efter mange år blev eventyret bragt tilbage til biografen. I dette tilfælde var det i 2015 med en menneskelig udgave af eventyret. Lily James spillede Askepot og andre berømte skuespillerinder var ligeledes en del af castet som Cate Blanchett, der spillede stedmoderen og Helena Bonham Carter som den gode fe. Askepots prins blev spillet af Richard Madden.

Filmen gik ikke ubemærket hen, ikke kun på grund af skuespillernes fortolkningen, men også på grund af den fantastiske Askepot kjole, som Lily James så fantastisk ud i.

Og hos Funidelia finder du selvfølgelig Askepot kostumer, der til forveksling ligner den spektakulære kjole fra filmen. Desuden er en kjole som denne ikke kun for små piger. Voksne kvinder kan også få deres barndomsdrøm til at gå i opfyldelse ved at klæde sig ud i en Disney prinsesse kjole som for eksempel Askepots.

Maleficent kostume og Tornerose kjole

Maleficent kostume

Tornerose har længe været en af de mest berømte Disney prinsesser. Prinsesse Aurora er hovedperson i denne historie, der er baseret på en roman af Charles Perrault, som oprindeligt blev udgivet i novellesamlingen Gåsemors fortællinger (1697). Mange år senere, i 1812, udgav brødrene Grimm denne historie i en ny udgave og inkluderede den i deres eventyrsamling.

Tornerose fortæller eventyret om Disney prinsessen Aurora, som efter 100 års dyb søvn vender tilbage til livet takket været et kys fra hendes elskede Prins. Hun forfølges af den onde troldkvinde, Maleficent.

Aurora skiller sig med sin unikke skønhed, unikke kulør, lange lyse hår, slanke figur og store smukke øjne ... en skønhed! Hun kan lide at bære lange kjoler og den mest spektakulære, og den der karakteriserer hende, er den lyserøde. Et Disney prinsesse kostume lige efter bogen.

En anden af prisesse Auroras genkendelige prinsessekjoler er blå, meget lig den ovenfor nævnte. Det er den, som vores Disney prinsesse har på, når hun danser vals med sin elskede prins Phillip.

Hvis du er inviteret til en kostumefest med Disney tema, og du ikke ved, hvilken prinsesse du skal vælge, så kan du i denne sektion finde en række prinsesse Aurora kostumer både til piger og kvinder.

For et par timer vil du være en ægte prinsesse, hvad enten det er med en standard eller en deluxe udgave af dette Disney prinsesse kostume, for der er noget til enhver pengepung.

Lyserød og blå er begge fine farver, men hvis du er mere til sort, så skal du vælge en anden karakter fra Tornerose. Du kan helt sikkert ikke modstå vores Maleficent kostumer. Den onde troldkvindes dragter er inspireret af Angelina Jolie, der spillede Maleficent i filmen fra 2014. Hun har en mørk og skummel fremtoning, er høj og slank, med bleg kulør og hendes påklædning fremhæver kronen med horn.

Ifølge fortællingen, deltog Maleficent i en fest på kongens slot uden at være blevet inviteret. Her fejrede man fødslen af den lille prinsesse Aurora. Troldkvinden var så fornærmet over ikke at være blevet inviteret, at hun kastede en forbandelse på Tornerose, som slet ikke havde noget med det at gøre. Forbandelsen gik ud på, at inden hun fyldte 16 år, ville Aurora stikke sig på en spinderok og dø. Hendes rædselsslagne forældre måtte tigge Maleficent om nåde. Hun beslutter at ændre forbandelsen og fordømmer Aurora til at forblive i en dyb søvn i hundrede år. Det bliver prinsen, der til sidst redder prinsessen fra hendes dybe søvn.

Dette er en af de smukkeste og mest romantiske kærlighedshistorier, som Disney har lavet. Men hvis du hælder mest til den mørke side, så venter Maleficent kostumet på dig i denne sektion.

Maleficent bærer en lang sort kjole med høj hals. Hun holder et scepter i hånden, der også fungerer som en tryllestav, der kan kaste forbandelser. På hovedet bærer hun den umiskendelige førnævnte hornede krone. Hun bevæger sig langsomt, yndefuldt og smiler sjældent. Hun er det rene frygt og rædsel. Hendes fingre er lange og tynde, og hun har altid røde negle.

Det er sandt, at Maleficent ikke tilhører Disney prinsesserne, men hun kunne ikke udelades af denne sektion, eftersom at hun er en af de mest symbolske karakterer fra eventyret om Tornerose.

Maleficent kostumet er tilgængeligt både til piger og kvinder, for hvem siger at piger altid vil klædes ud som Disney prinsesser og ikke som mørke og onde karakterer?

Desuden kan du i denne sektion ikke kun finde kostumer fra Maleficent filmen, men også andre mere klassiske udgaver, der er inspireret af brødrene Grimms version af eventyret.

Belle kostume fra Skønheden og Udyret

Belle kostume

Disney prinsesse verdenen indeholder en lang række kjoler og kostumer, som, afhængig af hvem der skal bære dem og dennes personlighed, kan tilpasses efter behov. Hos Funidelia tilbyder vi dig de mest berømte Disney prinsesse kostumer, kendt fra filmene.

Blandt dem er Belle, hovedpersonen i Skønheden og Udyret, med en kjole, der svarer til udgaven fra filmen fra 2017. Med dette Disney prinsesse kostume vil du føle dig som ballets dronning. Den gule kjole, der kendetegner Belle, vil være til stor glæde for dem, der elsker denne historie og filmene herom. Fra den klassiske fra 1991 til den nyeste version, varierer Funidelias Belle kostumer og imødekommer enhver smag.

Vi håber, at denne lille guide til de mest berømte Disney prinsesser har hjulpet dig med at afklare idéerne og besvare spørgsmål om, hvilket Disney prinsesse kostume du skal vælge. Som du kan se, er udvalget bredt. Beslut hvilken Disney prinsesse du ønsker at være, og find dit kostume!

Top