Originale og sjove kostumer til de sjoveste mennesker

Sjove mennesker elsker at vise deres originale og sjove kostumer. Fordi de får folk til at smile! Hvis du tænker på dit næste kostume til karnevalet, til en polterabend eller for at fejre en tema fest, er disse sjove kostumer det, du leder efter. Opposuits er det mest originale og elegante tøj, som du kan købe fra vores online butik. Men du kan også vælge mellem vores udvalg af Morphsuits og second skin kostumer, vores Kigurumis og Onesies, Piggy back kostumer (Ride On-Carry Me) ... Alle disse er meget originale og sjove kostumer, som du vil nyde med dine venner til en utrolig fest. Der er alle de temaer du kan forestille dig! Se efter din størrelse, og i løbet af ingen tid kommer disse originale kostumer til dit hjem. Det er så nemt!

Filter
Din søgning:

Originale kostumer | Sjove kostumer | Unikke kostumer til de dristige

Originale og sjove kostumer

De mest originale og sjove kostumer venter på dig lige rundt om hjørnet. I denne sektion finder du et bredt udvalg af de mest moderne originale kostumer. Hvis du ønsker at være opmærksomhedens centrum, festens konge eller klovn, så gå ikke glip af denne mulighed.

Hvis du leder efter et sjovt kostume til en polterabend, du skal arrangere, eller bare fordi du er en sjov fyr, og gerne vil bemærkes, så har vi, hvad du har brug for. Du kan være en stegt kylling, en tube tandpasta, en sodavandsautomat ... Disse og andre originale og sjove kostumer gør at de mest dagligdagsagtige genstande bliver til de perfekte stilfulde valg til lejligheden.

Opposuits, en mellemting mellem jakkesæt og de originale kostumer

Opposuits

Hvis du kan lide at gå gennem livet med et strejf af humor, så er de originale Opposuits lavet til dig. De er en blanding mellem et jakkesæt og et kostume, og disse originale dragter består af en jakke og stofbukser med et matchende slips. Alt dette i originalt print, som ikke bare er geometriske figurer. Flamingoer, palmer, hjerter, skyer og næsten alle de figurer du kan forestille dig, kan blive omdannet til et originalt print på dragterne.

Et opposuit er det perfekte valg til en person, der altid føler sig godt tilpas i forklædning, men som ønsker at skille sig ud til en fest, hvor alle er med. Selv til et bryllup. Du bliver festens mest originale mandlige eller kvindelige gæst, for vi har nemlig også opposuits til kvinder, der består af en nederdel og en jakke.

Disse sjove kostumer vil tjene dig til specifikke begivenheder og temafester. For eksempel til St Patrick, jul eller Halloween. Også hvis du er kæmpefan af Star Wars, Batman eller Superman.

Ride on & Carry me kostumer

Ride on & Carry me kostumer

Morskab i fællesskab med vores Ride On & Carry Me kostumer. De originale kostumer par excellence. De er oppustelige, og de går ud på, at det ligner, at den der bærer kostumet bliver ledsaget af en anden person eller et dyr. Du kan være en tyrefægter, der bliver båret ud fra pladsen på skuldrene af en mand, ulven der bærer Rødhætte, eller en der ridder en tur på en struds ...

For at opnå denne effekt, dækker kostumet benene og på den forreste del er det pågældende motiv fremhævet. Du kan deltage i en rodeo, ride på et æsel eller køre på en Vespa. Det er kun dig, der har tøjlerne til dette kostume!

Til Karneval eller enhver anden kostumefest er der garanti for latter med disse sjove kostumer.

Videospil kostumer, gør din virtuelle passion til virkelighed

Videospil kostumer

Få så mange point som muligt, pas på du ikke falder i vandet, slip væk fra de onde, hop, indsaml stjerner i luften ... Ja, livet kan være et videospil, hvor man skal rulle gennem skærmen og indsamle mønter. Jo flere skridt du tager, og jo længere du kommer, desto højere bliver sværhedsgraden i den nye verden, som du står over for Du møder konstant nye udfordringer og forhindringer, som er forskellige fra dem, du allerede har overvundet.

Mange unge og også voksne er på et eller andet tidspunkt i deres liv blevet bidt af et videospil. Var det første du gjorde, når du fik fri fra skole måske ikke at sætte dig foran fjernsynet med en kontroller i hånden?

Nu har du muligheden for, i hvert fald for en kort bemærkning, at forvandle dig til den figur, du har styret gennem skærmen i så mange år. Super Mario, Pokemon eller Mortal Kombat er nogle af de videospil, hvis kostumer du vil kunne finde hos Funidelia. Måske var du mere til Tetris, et originalt kostume, hvor du ved, hvad du får, og bogstaveligt talt kan finde ud af, om du passer sammen med en anden person eller ej.

I 80'erne trådte et par flotte blikkenslager brødre med italienske navne ind på den store scene med et videospil af japansk oprindelse. De hedder Mario og Luigi og er kendte som hovedpersonerne i Super Mario. Nogle år efter og ligeledes fra Japan, kom Pokémon frem og blev meget berømte blandt unge.

Fra og med 90’erne overtog amerikanerne den førende rolle indenfor videospils kreationer med blandt andre Mortal Kombat. Angry Birds, Pacman og Assassins Creed, som også er nogle af de videospil, hvis kostumer du kan finde i vores katalog. For at komme i besiddelse af dem behøver du hverken at undvige forhindringer eller at sætte livet på spil, vi sørger for, at de er indenfor din rækkevidde. Klæd dig ud som en helt eller en skurk og del din passion for gaming med hele verden, hvad enten det er til et karneval eller en kostume temafest.

Sjove kostumer med en ordentlig dosis sødhed: vilde dyr!

Originale pyjamas onesie og Kirugimis kostumer

Med vores kigurumi kostumer, som er nogle originale pyjamas onesie kostumer, der forestiller dyr, kan du klæde dig sjovt og behageligt ud på samme tid. Desuden er de så kærlige, at ingen frygter dig, selv om du er et vildt dyr. Det eneste, du vil fremprovokere, er lysten til at give dig et knus. Denne type dyre kostumer er af indlysende årsager meget populære. De beskytter dig mod kulden, de er ligeså behagelige som en pyjamas, og de er nemme at tage af og på.

Uanset om du bare vil have et til at gå med derhjemme, eller hvis du har en kostumefest i kikkerten, så bliver disse dyr en succes.

Disse sjove kostumer er også meget praktiske til de områder, hvor det er koldt, når der skal fejres Karneval. Pak dig selv ind til de kolde vinteraftener på gaden med denne heldragt. Du bliver pakket ind fra top til tå, og så kan du endda have dit eget tøj på indenunder. På mindre end et minut kan du skifte fra dyr til menneske og omvendt.

Sjove og spiselige kostumer!

Mad og Drikkevarer kostumer

Apropos sjove kostumer, kan du så forestille dig at være klædt ud som en tomat eller en gulerod? Pludselig bliver maden levende og opnår en ny dimension. Du kan være en kæmpe banan eller iføre dig et farverigt kostume og blive en hvilken som helst anden grøntsag eller frugt. Og hvis der derimod er tale om gruppekostumer, så opnår I en ganske sund blanding. Alle ingredienser til at lave en lækker juice vil være lige ved hånden og mere levende end nogensinde.

Snacks, kager eller slik kan man også finde i vores katalog over mad og drikkevarer kostumer. Og til parrene, hvad med et spejlæg med bacon? Den bedste parudklædning. Du kan endda tage din hund med til festen. Du kan være pomfritter, og den kan være en anden slags hund, nemlig en hotdog!

Ud over at sikre en sjov aften fyldt med latter eller en af de sjoveste polterabender, er disse kostumer også et godt valg til reklamekampagner for fødevarebutikker, frugt og grønt butikker, cafeer ...

Perfekte skøre kostumer til polterabender

Skøre kostumer

Hvis der er noget, der karakteriserer polterabender, så er det, at jo mere opmærksomhed hovedpersonen vækker, jo bedre. Vennerne og arrangørerne af festen prøver næsten altid, med deres bedste intentioner, at gøre den kommende brud eller gom til centrum for opmærksomhed og samtidig gøre dem pinligt berørte.

Hos Funidelia har vi et bredt udvalg af skøre kostumer, som kan give inspiration til at arrangere en polterabend. I vores katalog finder du alt fra de dragter, der vækker allermest opmærksomhed til de mere enkle og mindre ekstravagante. Både til kvinder og mænd, til de dristigste eller de mere generte typer... Kan du forestille dig din ven være klædt ud som en øltønde eller en appetitvækkende cupcake?

Dette var for at nævne vores light udgaver. Hvis du er mere til den frække slags og foretrækker at en polterabend handler mere om sex og penisser, så er det ikke noget problem, sådan nogle har vi også.

Party Ponchoer

Party Ponchoer

Hvis du ikke kender dem endnu, så er det fordi, at du endnu ikke har været til en festival, byfest eller et hvilket som helst andet udendørs arrangement. På disse tidspunkter hvor du skal klæde dig ud, så du både er bekvem og ser godt ud, og ikke helt ved hvordan... Så har vi har løsningen, og den hedder en Party Poncho!

Navnet siger det hele. Du kan bevæge dig, du bliver beskyttet mod regnen og desuden er du camoufleret, i tilfælde af at festen bliver kompliceret og du bliver flov over et eller andet.

Mexicansk, zebra, and ... Og også i børnestørrelser. Vores katalog tilbyder en bred vifte af disse originale kostumer.

T-shirts med tryk

Originale T-Shirts

Originale og bekvemme. Så er de T-shirts med tryk, som du kan finde i vores katalog. Det vil se ud som om, at du har en bikini på, når du virkeligheden har tøj på. Du vil få muskler, selvom du i virkeligheden ingen har, eller et fuldstændig tatoveret torso, du kan blive Batman eller Wonder Woman bare med en enkelt T-shirt. Ja, en t-shirt med masser af print.

Kvindekostumer til mænd

Kvindekostumer til mænd

En hver festival med respekt for sig selv har dem. Mænd forklædt som kvinder, ofte meget udfordrende, og med store….fortrin og høje hæle. Transvestitter, drag queens, husmor, brud, nonne, cheerleader eller kanin er nogle af de valgmuligheder, du kan finde hos Funidelia.

Slip dine dybeste instinkter løs og find din feminine side frem. Karneval, polterabend eller Gay Pride Day er perfekte lejligheder til at bære disse sjove kostumer.

Gruppekostumer. Jo flere mennesker, jo bedre.

Gruppekostumer

Størstedelen af de originale og sjove kostumer du kan finde hos Funidelia er tiltænkt grupper. Og det er fordi, livet er meget sjovere, når man er flere sammen. Til kostumefester er det også altid sådan, at det er grupperne, som tiltrækker sig mest opmærksomhed. Jo flere mennesker, jo bedre!

Du kan bekæmpe det onde sammen med dine venner ved at klæde jer ud som Power Rangers. I kan være brødrene Mario og Luigi og redde Prinsesse Peach,

Derudover bliver du heller ikke væk fra dine venner i mængden, da du let kan genkende dem på lang afstand.

Top