Pirat Kostumer og Sørøver Udklædning

Alle hænder på dækket! Tag et af disse pirat kostumer på og sæt ud for at sejle de syv have.

Bliv til en rebel pirat eller en pirat skønhed med disse sørøver udklædning til damer, der aldrig går af mode. Uanset om det er Karneval, Halloween eller en kostume fest, er pirater altid velkomne!

Glem ikke at personliggøre din pirat udklædning med noget vigtigt tilbehør: en pirathat og en piratkrog, et bandana, et bælte, et sværd eller en dolk... og den uundværlige øjenlap. Gør dig klar til at udleve utrolige eventyr på din søgning efter skjulte skatte.

Blandt vores udvalg af sørøver kostumer til børn og voksne finder du pirat kostumer til mænd, der vil gøre dig til en moden Kaptajn Klo eller pirat kostumer til kvinder, så du kan blive en fræk kvindelig pirat. Vi har også berømte pirat kostumer, som Jack Sparrows kostume fra Pirates of the Caribbean.

Alt du skal gøre er at vælge dit yndlings kostume og planlægge den piratfest, du altid har drømt om.

Yo ho, Yo ho! Er et pirat liv noget for dig?

Filter
Din søgning:

Det bedste pirat tøj til de farligste pirater

pirat kostumer

Hos Funidelia kan man finde de bedste pirat kostumer! Vi har et bredt sortiment, hvor du kan finde de bedste kostumer og og det sjoveste tilbehør, så du kan forvandle dig til en ægte pirat. Er du en frygtløs kvinde og er du på udkig efter et pirat kostume til kvinder? Er du en farlig mand, og drømmer du om, at forvandle dig til en pirat skurk? Så er du kommet til det rette sted. Du kan også finde de bedste pirat kostumer til små børn.

Pirat kostumerne er meget alsidige. Dette betyder, at du kan bruge dem til mange forskellige begivenheder. En temafest? Skal du til en fest i forbindelse med sidste skoledag med pirat tema? Leder du efter et udfordrende kostume til Karneval eller er du i modsætning til dette på udkig efter et deluxe pirat kostume?

Et pirat kostume er i høj grad tilbagevendende, og du kan bruge det ved utallige lejligheder. Du kan bruge det til Karneval og et halvt år senere til Halloween. Blot ved at ændre din makeup eller ved at rive din skjorte i stykker, kan du fremstå mere eller mindre farlig. I dette afsnit vil vi give dig forskellige ideer, så du kan skræddersy dit pirat kostume til den givne lejlighed både til store og små.

Pirater til Karneval

Overvejer du at være en god pirat eller en pirat der er frygtet overalt? Nogle af de mest efterspurgte Karnevals kostumer både til mænd, kvinder og til børn. Så viser vi dig nedenfor endeløse idéer. Vi starter med en lille smule historie om denne interessante karakter.

Hvem er piraterne helt præcist?

pirat

Piraterne har eksisteret siden før romerne og grækerne. Piraterne havde en gammel og farlig profession, hvor de fik udbytte af at erobre skibe og sælge de værdier, som de fandt om bord på skibene, som for eksempel selve fartøjet, dele af artilleriet, slaver og løsepenge for passagererne. En pirat var en vulgær, og ofte blodig, tyv på havet. Det 16. århundrede var for piraterne en epoke i sin fulde pragt, takket være det store antal handler mellem landene, hvilket medførte skibe fyldt med varer.

Pirateriet blev udført i Middelhavet og i den nye verdens farvande, herunder Asien, Amerika og Caribien. Skibene var fyldt med ædle varer, som blev plyndret af piraterne. I romertiden gjorde romerne et alvorligt forsøg på at undertrykke pirateriet.

Når en piratskib angreb et andet skib, blev erobringen ledsaget af grusomhed og vold, men nogle gange blev besætningen også tilbudt en chance for at overgive sig frivilligt. Formålet med disse grusomheder var at erobre byttet fra det andet skib, og taget alt deres guld og sølv, mønter og andre ædelmetaller. Selv om de var blodtørstige og grusomme havde de alligevel deres æresbegreber, for eksempel når der opstod optøjer.

De forskellige typer af pirater er pirater, kapervæsen, sørøvere og kaprere.

zeerovers

Pirateriet var en voldelig måde at leve på, og nogle var afhængige af en konge, som kaperne, der modtog støtte fra et land, og som fik et udbytte mod at de overholdt den almindeligt kendte krigsret og beskyttede deres konge, hvilket man kaldte et kaperbrev.

Andre var frie mænd, der ikke var afhængige af nogen, deres lov var grådighed, og de kunne torturere og endda dræbe for at få byttet. Piraterne var eksperter i at håndtere våben, og de var også dygtige i nærkampe, og de udnyttede frygten den frygt, som folk havde for deres antalsmæssige overlegenhed og hastigheden af deres skibe.

De mest berømte pirater i verden

piraten

Vi vil lave en liste over de ti mest berømte pirater i historien:

  1. Francis Drake – kaper i tjeneste for England. Under hans styre blev mange skibe under det spanske imperium angrebet. I England var Sir Drake en populær helt.
  2. John Hawkins – kaptajn på et af de skibe, der udgjorde en del af “The Sea Dogs”.
  3. Piet Hein - kaper i tjeneste for Holland. først og fremmest sad han i fangenskab i Spanien, blev befriet og derefter kaprer i løbet af Firsårskrigen mellem Holland og Spanien. Han arbejdede med rigtige pirater som Moses Cohen Henriques.
  4. Jack Ward - blev kaldt i tjeneste af den britiske flåde, kaprede en lille sejlbåd og senere et krigsskib i Middelhavet. Til gengæld for en del af byttet.
  5. Emanuel Wynne - fransk pirat og tilsyneladende skaberen af piratflaget. Han krydsede Afrikas kyst. Piratflaget havde også en anden og måske ukendt funktion. Det blev brugt som et timeglas.
  6. Edward Teach, "Sortskæg" - En berygtet engelsk pirat med et frygteligt omdømme og en sort skæg. Han befandt sig på den østlige kyst i USA og Caribien. Takket være sit skræmmende væsen fik han lokket mange pirater til at kæmpe ved siden af sig.
  7. Bartholomew Roberts - denne underbetalte sømand i den engelske flåde ønskede mere og blev forført af pirateriet. Han erobrede et stort antal skibe. Efter erobringen, lod han sin besætning fejre sejren med vin og kvinder, hvis de opførte sig ordentligt.
  8. Anne Bonny - Denne pirat kvinde var en uægte datter af en velhavende advokat i USA. Hun flyttede hjemmefra, sammen med en sømand, til Caribien og sluttede sig til piraterne.
  9. Edward Low - En ond pirat, der var aktiv i det attende århundrede på den amerikanske kyst. Han erobrede adskillige skibe og torturerede deres fanger på en forfærdelig måde.
  10. Kaptajn Klo - Historien om Kaptajn Klo fra Peter Pan ser ud til at være baseret på en engelsk kaptajn fra det syttende århundrede, Christopher Newport. Han angreb nådesløst mange spanske skibe og mistede sin højre hånd under en duel.

Hvad karakteriserer et godt pirat kostume?

piratkostume

En ægte pirat klæder sig i mørke bukser, kaldet bloomers, som strammes lige under knæet. Blusen er typisk hvid og anvendes med et almindeligt eller et bredt bælte. Normalt viser en pirat bluse de bare skuldre. Derudover bærer en pirat også typisk en lang jakke i farver som brun, sort og rød, som normalt har lyse knapper, for eksempel i guld. kappen er normalt i sort eller rød og af fløjl. De typiske mørke sko er lange støvler.

Tilbehør, der kan fuldende dit pirat kostume er krogen, ligesom den Kaptajn Klo har, det buede sværd, en klap til at dække dit øje og på den måde ligne en hård fyr, der er klar til kamp på alle tidspunkter. Den trekantede Hat, som oprindeligt var lavet af filt og tørklædet på hovedet med eller uden et pirat symbol bestående af to krydsede knogler og et skelet. Disse supplementer vil forvandle dig til den mest frygtede pirat. Dine fjender skælver bare ved synet af dig!

Ud over de almindelige pirat kostumer kan du også finde mange variationer af farve og mindre almindelige detaljer. Dette giver dig mulighed for at skille dig ud fra andre grupper af pirater, som er på jagt efter skatten. Hvem bliver den heldige, der finder den først?

Pirat kostumer til de mindste og pirat fødselsdagsfester

pirat kostumer til børn

Inde på Funidelia side finder du et bredt udvalg af pirat kostumer til børn. Inviter dine venner til din fødselsdagsfest og klæd dem alle ud som pirater. Hvem fra den lille besætning vil være den frygtede kaptajn?

Vælg dine håndlangere og sejl ud på havene i jagten på fjenden. Arranger en omgang "skattejagt", forbered en god plan og find skatten før din modstander.

Du kan også dekorere dit hjem med pirat pynt som guirlander og flag for at udsmykke det som en ægte sørøverskib. Til de aller mindste (0-3 år) har du nu også autentiske pirat fra Ønskeøen kostumer til rådighed. Nu har du ingen undskyldning for ikke at arrangere den store piratfest.

Et piratliv er det bedste liv, ho ho ho !!!! Du finder det sejeste pirat tilbehør lige her!!

pirat tilbehør

Det sjoveste pirat tilbehør finder du i Funidelias skatkammer. Vælg mellem hele dette udvalg , som vi præsenterer dig for i vores katalog. Du kan finde alt fra Kaptajn Klos berømte krog til guld ringe, smykker…så du kan lyse op som en ægte pirat.

For at ligne en rigtig pirat er du nødt til at bære noget passende pirat tilbehør. Skal du være kaptajn på sørøverskibet? Vælg en trekantet hat med fjer. Er du et af besætningsmedlemmerne? Vi tilbyder dig tørklæder med kranier, et sæt med overskæg og skæg og meget mere tilbehør, der vil gøre dig til en pirat, der er frygtet af alle. Desværre kan du ikke trække dig sejrrigt ud af alle kampe, så hvis du i en af disse kampe mister dit øje, kan vi tilbyde en bred vifte af klapper, som giver dig et hårdt look. Og selv kun med ét øje kan du erobre fjendernes skibe. Alle ombord !!!

Klæd dig ud som de mest berømte pirater, Kaptajn Klo, Jack Sparrow

piratkostume

De mest berømte pirater har sejlet på verdenshavene og fundet ægte skatte. De var modig og hensynsløs, mistænksomme og bevogtede skattene med deres liv.

Pirater er karakterer, der viser sig i tegnefilm, børneserier, men også i voksenfilm. Der er noget ved disse karakterer, der fascinerer både unge og gamle. Efter at have erobret en skat i havet eller værdierne fra et andet skib, er det næste mål allerede i sigte. Hvad ver det ved disse karakterer, der tiltrækker os så meget? Er det deres gavtyvagtige væsen?

Hos Funidelia har vi de officielle Jake og Piraterne kostumer Neverland og også Pirates of the Caribbean kostumer, Jack Sparrow og hans besætning. Find dem på vores hjemmeside!

Klæd dig ud som en Halloween pirat med et pirat skræk kostume

halloween-pirat

Der er noget endnu mere skræmmende end de almindelige pirater, og det er Halloween piraterne. Et blegt ansigt, gråt hår, iturevet tøj, fjendernes hoveder som trofæer, stykker af kranier, skeletknogler...? Hvad ville du gøre, hvis du så en pirat zombie? Er du bange? Til Halloween kan du gøre dit pirat kostume ligeså skræmmende, som du ønsker. På vores hjemmeside finder du et væld af produkter til at supplere dit kostume med.

Bevogt din skat, for til Halloween ligger piraterne på lur ho ho ho !!!!

Top