Flagermus kostumer

Flagermus er en af de mest populære kostume flagermus til Halloween. Hvis du leder efter dit kostume flagermus, er du kommet til det rigtige sted, for hos Funidelia har vi de mest originale.

I vores udvalg kan du finde unisex flagermus kostumer i pyjamasstil, sjove, komfortable og varme. Både børn og voksne kan blive nattens mørke herskere. Har du ikke lyst til en flagermus kostume i familien? Og når vi siger "i familien" mener vi bogstaveligt talt hele familien, for vi har kostume flagermus til alle størrelser, fra kostume flagermus til baby, hvor din lille en vil se sødt skræmmende ud til kostume flagermus til dit kæledyr.
Hvis din lille ønsker at have det mest skræmmende børne Halloween kostume, tøv ikke med at fuldende hans kostume flagermus barn med en god mængde af falsk blod, der drypper ned ad mundvigene.
Du vil også finde det mest sexede kostume flagermus kvinde for at være skræmmende charmerende på Halloween natten. Du skal blot fuldende det med et sæt flagermusvinger, og du er klar til festen.

Har du brug for tilbehør til at fuldende dit kostume flagermus? Bare rolig, på Funidelia har vi alt det nødvendige. Flagermusvinger, børne flagermus kappe til de mindste, strømpebukser...
Blandt flagermusetilbehør tilgængeligt på vores hjemmeside vil du også finde et udvalg af masker og maskerade masker, så du kan give dit Halloween look den sidste finpudsning.

Og hvis du vil skræmme endnu mere... hvad med at blive den mest berømte vampyr? Dracula kan forvandle sig til en flagermus, og med et kostume vampyr kan du blive den mest kendte indbygger i Transsylvanien.

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 22 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top