Fange kostumer: Fængsel, tyv og røver udklædning

Elskede du at lege "røvere og politi" da du var lille? Så er vi sikre på, at du vil elske at bære et af disse fange kostumer til din næste fest.

Fra fængsels kostumer til  røver udklædning de mest typiske sorte indbrudsdragter med en hat, en maske og en taske med et dollarskilt på den, ligesom tyverne fra tegneserierne.

Du klæde dig ud med din vennegruppe som politi og fange. Gruppekostumer er fantastiske til karnevaler. I kan alle klæde jer ud som fanger og lade som om i er i fængsel med jeres orange fange heldragter eller med sort og hvid stribede t-shirts og bukser. Tilføj nogle kæder og lænker til jeres røver kostume og alle vil tro, at i lige har forladt Alcatraz.
Og hvis du gerne vil have noget mere dristigt, har vi også de mest sexede fængsels kostumer, til at give et frækt touch til dit look.

Hvis du nogensinde har tænkt, hvordan det ville være at planlægge et røveri i filmstil, så vil vi gerne anbefale Papirhuset kostumer til dig, med deres typiske røde heldragter og Dali masker, så ingen vil genkende dig.

Klæd hele familien ud med tyve kostumer, som du finder hos Funidelia. Vi har tyve kostumer til børn, babyer og selvfølgelig voksne. Du vil være den mest bedårende familie af tyve nogensinde.


Og når du er klar til handling, så glem ikke at råbe! Hænderne op, dette er et røveri!!.

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 37 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top