Julemandskostumer til børn og voksne

Ho-hoo-hoooooo, jeg kommer med gaver børn!! Forvandl dig selv til julens liv og sjæl og gør tusinder af børn glade med disse julemandskostumer!

Du kan kun finde det bedste udvalg af julemandsdragter til børn eller voksne på Funidelia, så du kan fejre jul, som det skal gøres. Vælg et julemandskostume til piger eller et traditionelt kostume til voksne med røde bukser, et sort bælte og en rød jakke med hvide kanter, eller hvis du foretrækker noget frækt, har vi de mere sexede versioner af denne mytiske karakter. Du finder også Julekone kostumer til kvinder eller piger... og endda til dit kæledyr.

Men først og fremmest må du ikke glemme at give din julemandsdragt det magiske touch af en af de mest originale nissehuer, som du kan finde i vores katalog. Med en hvid pom pom, en klokke... som du gerne vil have det og alt sammen rigtig sjovt.

Hvis du kan lide vores julemands kostumer, er vi sikre på, at du vil elske de andre juleting, vi har til dig: Rudolph kostumer, juletræ kostumer, karakterer fra krybbespillet...
Gør denne jul uforglemmelig!

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 94 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top