Skip to content

Star Wars Kostumer

Med udgivelsen af “Episode IX: The Rise of Skywalker” kommer enden på en af de længste og mest succesfulde sagaer i galaksen. Så her vil vi gerne hylde det ved at vise dig vores bedste Star Wars kostumer.

b

Yoda Kostumer

Bliv en af de mest magtfulde Jedi mestre i galaksen og træn Luke Skywalker med et af disse Yoda kostumer til voksne, børn og endda hunde! Husk altid disse berømte citater fra mesteren: “Do or do not. There is no try,” “Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.”

Anakin Skywalker Kostumer

Kan du huske det lille blonde barn fra planeten Tatooine, der boede sammen med sin mor som slave? Nu kan du blive en rigtig Jedi, før du går over til den mørke side, med disse Anakin Skywalker kostumer og et blåt lyssværd. Husk, vi har alle en mørk side, men glem ikke, hvad du engang var.

Padmé Amidala Kostumer

Genskab den smukke dronning af Naboo med disse unikke Padmé Amidala kostumer. Vælg din yndlingsversion af denne karakter, og udlev en af de mest spændende og tragiske kærlighedshistorier i historien.

Luke Skywalker Kostumer

Sønnen af Anakin og Padmé, Luke Skywalker var en Jedi kriger, der hjalp med at danne Den Nye Republik med sin søster Leia. Bliv en Jedi Mester med disse fantastiske Luke Skywalker kostumer. Og husk, ”Luke, jeg er din far.”

Prinsesse Leia Kostumer

Denne heltinde og Jedi fra den nye orden spiller en vigtig rolle i den galaktiske borgerkrig. Hvis du også vil kæmpe imod imperiet, skal du vælge dit Leia kostume (prinsesse eller slave) fra disse cosplay kostumer.

Se denne tutorial, der viser dig, hvordan du kan pynte dig som prinsesse Leia, og hvordan du sætter hendes klassiske frisure:

Han Solo Kostumer

Denne arrogante smugler og Chewbaccas ven bliver en af de mest indflydelsesrige figurer i sagaen. Vil du være pilot for Millennium Falcon og general for Rebel Alliancen? Det kan du nu, med disse unikke Star Wars Han Solo kostumer.

Rey Kostumer

Rey er en plyndrer fra planeten Jakku, hvor hun blev forladt, da hun var fem år gammel, og som befinder sig midt i den igangværende kamp mellem modstanden og den første orden. Hun er en fremragende pilot, hvilket komplementerer hendes færdigheder som Jedi.

Dette Star Wars Rey kostume består af en beige t-shirt og bukser, med matchende ærmer, et bælte og et brunt armbånd.

R2D2 og C3PO Kostumer

De mest berømte droider i galaksen er her i form af børnekostumer. Dine små kan hjælpe hovedpersonerne og udgøre en del af denne galaktiske historie, som sande venner. Vælg et C3PO og R2D2 kostume eller endda BB8, så vil de blive den sødeste robot i galaksen.

Chewbacca Kostumer

Chewbacca er en Wookiee, der sammen med sin ven Han Solo flyver Millennium Falcon. Selvom han er en klog og loyal karakter kan det være vanskeligt at forstå hans wookie sprog. Hvis du vil blive denne behårede helt, skal du vælge et af vores Chewbacca kostumer. AAARWWRGHH!

Darth Vader Kostumer

Den evige modstander af Star Wars sagaen. Opdag oprindelsen af hans rustning og bliv den mest frygtede cyborg i galaksen, med disse fantastiske Darth Vader kostumer.

Stormtrooper Kostumer

Stormtroopers er på mode igen! Stormtroopers er de elitære choktropper i det galaktiske imperium, der ledes af Darth Vader i mange episoder af sagaen. Hvis du er en ægte Star Wars fan, vil du elske disse Stormtrooper kostumer.

Darth Maul Kostumer

The Dark Lord of the Sith og hemmelig lærling hos Darth Sidious. Hvis du vil have noget mere originalt og lidt anderledes end de sædvanlige Star Wars kostumer, skal du vælge mellem disse Darth Maul kostumer og kæmpe med dit dobbeltblade lyssværd.

Kylo Ren Kostumer

Ligesom sin bedstefar Darth Vader, er Kylo Ren en kontroversiel figur: en skurk, der ønsker at forløse sig selv. Han er let at se, takket være hans hjelm og det karakteristiske røde lyssværd. Her er et par ideer til dit Kylo Ren kostume.

Kylo Rens lyssværd er lidt anderledes end hvad vi er vant til at se. Dette røde lyssværd har et specielt kryds design, der får det til at se middelalderligt ud. Hjelmen er sort med grå detaljer foran. Han bærer næsten altid sin kappe, ligesom Darth Vader, og hans stemme er forvrænget af hans hjelm.

Boba Fett Kostumer

Den første klon af Jango Fett, som adopterede ham som en søn og lærte ham alt, hvad der er at vide om dusørjagt. Hvis du vil have en unik kostumeide, skal du skabe et ved hjælp af en jetpack og et af disse Boba Fett kostumer.

Which of these Star Wars characters do you identify with the most? Pick your favourite and wear it where and when you want. Carnival, Halloween, festivals, Comic Cons… any excuse is fine!

Have fun!