Darth Vader kostumer til voksne og børn

Filter
Din søgning:

Officielle Darth Vader kostumer til Karneval og fester!

"Nej, jeg er din far" er et af den karismatiske skurks mest berømte citater fra den første Star Wars trilogi. Hvis du føler dig tiltrukket af den mørke side af Kraften, kan du på denne side både vælge og købe dit Darth Vader kostume, og så vil du skille dig ud til fejringer af Karneval, Halloween, fester, jubilæer, eller enhver anden festlig Star Wars begivenhed.

Gå på opdagelse i disse fantastiske Darth Vader kostumer og klæd dig ud som denne berømte Star Wars skurk!

Darth Vader kostumer

Vader er en af de mest magtfulde hovedpersoner i Star Wars Universet, han dominerer som de færreste den mørke side af Kraften. Hans udtryk er imponerende, det sorte dominerer over alt, hans rustning, hans hjelm, hans kappe, fægtende med et rødt lyssvær, og alt dette bliver ledsaget af lyden af en mekaniseret vejrtrækning. Dette får hans udseende til at virke truende, og derudover gør det ham til en unik skikkelse indenfor fiktive karakterer.

Hans særlige udseende, såvel som alle de spændende historier, der følger hans karakter gennem hele sagaen, gør ham til et meget attraktivt valg i forhold til udklædning for alle Star Wars fans.

Hvis du hører til denne gruppe, eller måske bare vil overraske en af dine venner, som gør, med en meget speciel gave, så kan vi hos Funidelia hjælpe dig med at få fat i dette spektakulære Darth Vader kostume. Med et hvilket som helst af de kostumer, vi tilbyder, bliver du uden tvivl midtpunktet i alle hjørner af Galaksen!

I vores katalog vil du kunne finde et stort udvalg af produkter med relation til denne karakter, heriblandt også en masse forskelligt tilbehør. Vi har festartikler og pynt til temafester, børnefester, jubilæer eller en hvilken som helst anden fejring, hvor du ønsker at pynte op med artikler, der fører tankerne hen på den ikoniske Lord Sith fra Star Wars filmene.

Vi har Darth Vader til alle!

Darth Vader kostumer til hunde

Udvalget af Darth Vader kostumer, som du kan finde hos Funidelia, er meget stort. Eftersom at han er en så ikonisk karakter, ikke blot i sagaen, men i hele filmuniverset og populærkulturen i det hele taget, så omfatter vores katalog et stort antal officielle udgaver og alternativer til hans karakteristiske dragt i størrelser både til voksne (mænd og kvinder), børn (drenge og piger), babyer og endda til hunde.

Darth Vader Supreme Kostum

Darth Vader Supreme Kostum

Med tanke på de mest krævende fans, der er på udkig efter et kostume i meget høj kvalitet, som endda skal bruges professionelt, så tilbyder vores butik det imponerende Darth Vader Supreme kostume. Der er tale om et samleobjekt, hvor der er kræset om alle detaljer og med en imponerende finish.

Noget for enhver pengepung

Classic Darth Vader Kostum

I vores butik præsenterer vi dig også for et stort udvalg af mere overkommelige muligheder, så alle har mulighed for at nyde diverse fester med vores kostumer til lave priser. På denne side kan du vælge mellem flere forskellige Darth Vader kostumer til billige priser.

Andre udgaver af Darth Vader kostumer

Darth Vader kostum til kvinder

Ud over de klassiske Darth Vader kostumer, der er identiske med dem, vi kan se i filmene, så kan du hos Funidelia også finde andre sjove udgaver, som for eksempel Darth Vader modeller med nederdel til kvinder, modeller med hatte i stedet for hjelme og hyperrealistiske sweatshirts.

Overrask de mindste med en Darth Vader dragt til børn!

Darth Vader dragt til børn

Stjernekrigen er blevet en succes, der har fascineret os generation efter generation. Benyt lejligheden til at klæde de mindste ud til Karneval, Halloween eller temafester med Darth Vader kostumer til børn. Det er et fantastisk valg, givet det store antal følgere han har. De vil helt sikkert elske at forvandle sig til denne unikke karakter.

“Ringen er sluttet” Her finder du tilbehøret, der kan fuldende dit kostume

Hvis der er nogle kostumer, der bliver taget op på et andet niveau, når vi tilføjer det helt rigtige tilbehør, så er dette et af dem. Nedenfor præsenterer vi dig for noget af det tilbehør, som du kan bruge sammen med dit Darth Vader kostume, når du beslutter dig for at forvandle dig til denne skurk fra det Galaktiske Imperium.

Et af de særlige træk ved denne karakter er hans mekaniserede vejrtrækning, og hos Funidelia kan du købe dit Darth Vader vejrtrækningsapparat online, så du kan efterligne hans lyd og gøre dit kostume endnu mere fantastisk!

Det uundværlige røde lyssværd

Darth Vader røde lyssværd

Noget andet vigtigt tilbehør er det røde lyssværd, et våben, som han håndterer mesterligt, og som han har brugt i forskellige scener mod Luke Skywallker i filmene fra den første trilogi.

Dette sværd har han også brugt som våben i konfrontationer med Jedi-riddere. Vader kan også bruge sit sværd til at parere skud affyret fra en blaster eller andre våben.

I vores online butik kan du finde dit Darth Vader lyssværd, samt et bredt udvalg af de øvrige Star Wars karakterers lyssværd.

Darth Vaders hjelm, identitetsmærke

Darth Vader hjelm

Og selvfølgelig kan du også købe noget af det vigtigste tilbehør i vores butik, såsom den ikoniske Darth Vader hjelm. Vi har både supreme udgaver til dem, der kan lide at samle på sådanne ting, og almindelige og billige Darth Vader masker til enhver festlig lejlighed.

Her kan du også købe tilbehør som for eksempel Darth Vaders handsker i standardstørrelser til voksne og børn.

Darth Vader festartikler

Darth Vader festartikler

Ud over de kostumer og det tilbehør, der er blevet vist ovenfor, kan du på denne side også finde diverse Darth Vader festartikler og pynt, som du kan bruge til give et rum liv eller som en sjov detalje til en fest, fejring eller anden begivenhed.

Darth Vaders mest nørdede fans vil helt sikkert elske de dekorative originale Darth Vader 3D lamper. Disse lamper kan være den perfekte gave til en fødselsdag eller en anden særlig lejlighed som jul. Du vil ikke kunne modstå!

Darth Vader: en klassisk karakter fra Star Wars Universet

Star Wars

Darth Vaders karakter udvikler sig gradvist gennem episoderne af den første Star Wars trilogi, hvor forskellige aspekter af hans personlighed og karakteristika gradvist bliver afsløret, hvilket hjælper med definere ham, som en af de mest karismatiske skurke i filmens verden.

Hvis man i de første film bliver præsenteret for en Vader, som er en af de vigtigste karakterer i Imperiet, og som er optaget af jagten på Oprørsalliancen, hvor han står overfor Luke, Leia og Solo, så får man senere i den næste trilogi, flere detaljer omkring historien om hans forvandling fra Anakin Skywalker. Den sorte side af Kraften ved siden af kejser Palpatine.

David Prowse spillede Vader i den første trilogi. Også andre skuespillere har givet liv til karakteren gennem hans optrædener i filmene. Her bør man nævne James Earl Jones med sin umiskendelige Darth Vader stemme, hvilket var en mindeværdig præstation.

Rigdommen, der omgiver denne karakter samt hans statslige fremtræden gør dette kostume til et perfekt valg for Star Wars fans. Til store begivenheder som Karneval, Halloween, fester, filmpremierer og andre lejligheder.

Den magtfulde Lord Sith sætter sit præg i begyndelsen af den første film (Episode IV - Et nyt håb) i angrebet på rumskibet, hvor han fulgte Prinsesse Leia med de hemmelige planer for Imperiets nye super-våben: Dødsstjernen. Den uforsonlige måde, hvorpå han kommer ind i skibet, mens han fører en gruppe Stormtroppers og utrætteligt afhører besætningen, fungerer som en introduktion til, hvad man vil kunne forvente fra denne skurk i resten af sagaen.

Fra nu af vil han være kendt som…. Darth Vader

Anakin Skywalker

Det hele begynder på planeten Tatooine, da den erfarne Jedi Master Qui-Gon Jinn opdager en lille lyshåret dreng, og tror at han kunne være "den Udvalgte" til at bringe balance i Kraften, og dermed opfylde en gammel Jedi profeti.

Med nogle fremragende styreegenskaber, store tekniske færdigheder for sin alder, samt et højt niveau af Midi-chlorians (et element, der er med til at bestemme den potentielle anvendelse af Kraften), begiver den unge Anakin Skywalker sig ud på en rejse, der ændrer hans liv, såvel som Galaksens skæbne, for evigt.

Til trods for at han er vokset op med Obi-Wan Kenobi, hans ven og mentor i Jedi optræningen, ender han med at blive en Sith lærling og slutte sig til det Galaktiske Imperium efter at være blevet forvandlet til den frygtelige Darth Vader.

Anakin som allerede afslørede tegn på en stor indre konflikt og personlighedsforandring, blev manipuleret af Palpatine, der hævdede, at den sorte side af Kraftens styrker kunne være en mulighed i forhold til at frelse hans elskede Padme, hvorfor han i sidste ende endte med at blive forført af den fremtidige kejser.

I en episk duel mod Obi-Wan Kenobi, mellem lavafloderne på planeten Mustafar, bliver Anakin besejret og efterlades alvorligt forbrændt, lemlæstet og vansiret. Det er derfor, han bruger sin så karakteristiske sorte rustning og maske. Vader blev forvandlet til en cyborg, "mere maskine end menneske" ifølge hans gamle mentor og tidligere ven.

Siden da har Darth Vader været kejser Palpatines højre hånd og har skilt sig ud, som den vigtigste hovedperson i den første trilogi, hvor han også har fascineret fans af denne galaktiske saga gennem uforglemmelige actionscener og mindeværdige dialoger.

Darth Vader: Un personaje presente en todas las películas

Disfraces de Darth Vader en grupo

Karakterens succes var også med til at skaffe ham en central rolle i den efterfølgende trilogi, samt optrædener og benævnelser i de nye film "Rogue One" og "The Force Awakens".

Ud over hans lederevner, der kommer til gavn for det Galaktiske Imperium, så er Vader dygtig med lyssværdet og er fortsat en fremragende pilot, som det ses da han dygtigt manøvrerer en TIE Fighter i slaget ved Yavin, som kulminerede med ødelæggelsen af Dødsstjernen.

Darth Vader bruger sin viden om den mørke side af Kraften til at udvide sin magt, og han formår, blandt mange andre færdigheder, i kampe at flytte objekter og kaste dem mod sine modstandere, parere skud fra Blasters med sine hænder, kvæle soldater fra den kejserlige hær på afstand, fornemme Jedi-riddernes tilstedeværelse.

Det skal nævnes, at denne frygtindgydende skurk er far til heltene Luke Skywalker og Prinsesse Leia. Hvorfor ikke klæde sig ud som trio? Det ville være en god idé til Karneval. Hos Funidelia kan du også finde de andre to karakterers kostumer.

Darth Vaders påklædning

Darth Vader bærer en let identificerbar mørk dragt. Som tidligere nævnt bærer denne skurk også en sort rustning, så han kan beskytte sin krop og de alvorlige skader, som han led i konfrontationen med Obi Wan på Mustafar.

Hans rustning er forstærket på bryst og skuldre, og i midten har den et lyssystem, som regulerer hans vitale funktioner. Vader er udstyret med meget resistent og beskyttende tøj, der er forbundet med en majestætisk sort kappe. Outfittet fuldendes med hans handsker og sorte støvler og ligeledes med et bælte, der integrerer de kontrolkasser og knapper, der blandt andet hjælper med at regulere hans temperatur.

Darth Vaders maske og hjelm

Darth Vaders maske og hjelm

Denne Sith Lord bruger en imponerende sort hjelm, som er noget af det mest ikoniske tilbehør. Vaders hjelm har et glat og poleret look, den beskytter endvidere en maske, som han bruger under hjelmen, og som sikrer hans overlevelse udenfor kontrollerede miljøer, og som desuden tilføjer sanser såsom syn og lugt.

Udover Darth Vaders maske og hjelm, tilbyder vi også et stort udvalg af andre Star Wars hjelme.

Dit Darth Vader kostume til Karneval og kostumefester!

Darth Vader kostume til Karneval og kostumefester

Som tidligere beskrevet giver denne dragt ham et skræmmende udseende, hvilket hjælper denne skurk med at holde sig i live. Det vi præsenterer dig for på denne side er et udvalg af kostumer, så du kan have det sjovt og nyde forskellige lejligheder som for eksempel Karneval, Halloween eller andre begivenheder.

I vores udvalg af Darth Vader kostumer er der noget til alle, lige fra de mest eksklusive kategorier til simple og billige udgaver.

Hos Funidelia kan du udleve din Star Wars fantasi gennem det store udvalg af Darth Vader produkter til voksne, børn og babyer. Du kan finde alt fra lyssværd til hjelme, der kan købes som samleobjekter eller som en gave til en fan.

Udover kostumerne og tilbehøret, så glem ikke, at vi også tilbyder en stor vifte af festartikler til fødselsdage, fester og som pynt til en Darth Vader temafest.

Den mørke side af Kraften er virkelig attraktiv, og du vil blive Star Wars filmenes mest ikoniske skurk. Tag dit kostume, din maske og din Darth Vader hjelm på og få succes til karneval og til enhver fest i Galaksen!

Top