Stormtrooper Kostumer til børn og voksne

Bliv til en af de mest ikoniske karakterer i galaksen med disse originale Stormtrooper kostumer. Alle Star Wars fans vil elske dit kostume til festen!

Klon soldaterne i Republikkens tjeneste gav sig til det galaktiske imperium efter udførelsen af 66 orden, hvorved Jedi-ordenen blev ødelagt. Derefter forblev de kejserlige tropper under kommando af Darth Vader, for at hjælpe kejseren med at overvinde galaksen.

Vores Stormtrooper kostume har en sort heldragt med en hvid rustning, bestående af flere støbte stykker og den karakteristiske Stormtrooper hjelm. Det er det afgørende tilbehør til et af de mest genkendelige Star Wars-kostumer. Du kan også føje det sidste touch til din Stormtrooper udklædning til børn eller voksne, med en af vores Star Wars pistoler. Du vil være klar til at knuse enhver, der krydser din vej!

Vil du gerne have et fantastisk gruppe kostume til næste fest? Saml en gruppe en venner. En af jer kan repræsentere en af de mest frygtede Sith Lords nogensinde, i et Darth Vader kostume. Resten af jer kan klæde sig ud som Stormtroopere. Kom ind til festen marcherende til lyden af The Imperial March og... nyd!

Hvis du stadig ikke er overbevist om det... these really are the Stormtrooper costumes you’ve been looking for!

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 30 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top