Star Wars Kostumer og Udklædning

Kraften vil være med dig i disse Star Wars-kostumer. Hvis du er en loyal tilhænger af den intergalaktiske saga, må du ikke misse disse utrolige kostumer. Vi har også det officielle Star Wars-merchandise, du er efter.

Du vælger hvilken side af kraften du vil være på. Her kan du bestille Darth Vader kostume og Kylo Ren udklæding og masker online, til meget lave priser. Eller bliv på den gode side og bliv en ægte Jedi som Luke Skywalker, Kylo Ren, Boba Fett eller Prinsesse Leia. Og hvis du elsker at være ude i slagmarken, kan du slutte dig til the Imperial Army med disse Stormtrooper kostumer, perfekt til cosplay, tema fester eller karneval.

Glem ikke tilbehør til dit Star Wars-kostume med dit yndlings lyssværd. Vælg rød til Darth Vader og Kylo Ren, grøn til Yoda, blå til Obi-Wan eller en dobbeltbladet til Darth Maul. Disse lightsabers er præcis hvad du har brug for, for at blive en autentisk Jed eller ægte Sith Lord.

Her finder du også et bredt udvalg af Star Wars kostumer til børn, nyfødte og Star Wars udklæding til babyer. Du er kommet til det rette sted!

Så hvis du ikke vil gøre din Wookiee ked, skal du ikke spildt ikke tid og bestille din Star Wars dragt nu!

Filter
Din søgning:

Star Wars Kostumer til en fest fra en anden galakse

Star Wars

Selvom de bor i en galakse langt langt borte, så behøver du nu ikke tage særlig langt for at være tæt på dem eller endda blive en af dem. Karaktererne fra stjernekrigen er indenfor rækkevidde med vores Star Wars kostumer.

I vores online katalog kan du finde kostumer fra en anden galakse med vores brede udvalg af officielle dragter til mænd, kvinder, drenge, piger, babyer og endda til dine kæledyr. Vi må heller ikke glemme vores mange udsmykningsmuligheder, som kan bruges til at arrangere en genial temafest samt vores tilbehør, som er vigtigt for at fuldende dit outfit.

Vores Star Wars kostumer omfavner alle karaktererne, som du kan finde i filmene om den kendte saga.

Lad dig forføre af Kraftens mørke side

Lad dig forføre af Kraftens mørke side

Hvis du er tilhænger af den mørke side, kan du vælge et kostume fra Sith-ordenen, som for eksempel selveste Darth Vader, Darth Maul, Kylo Ren… eller en af deres slaver som for eksempel Captain Phasma, de kejserlige Stormtrooper soldater eller Flametrooperne fra Episode VII: The Force Awakens.

Følg Kraftens lyse side

Kraftens lyse side

Hvis du derimod foretrækker at være på Kraftens lyse side, skal du gå efter et jedi kostume som for eksempel Obi Wan Kenobi eller Luke Skywalker eller en af dens allierede som Prisesse Leia, Han Solo eller Chewbacca. Og husk, “hvis du til en stor Jedi ridder forvandle dig vil, så er et Yoda kostume, hvad der skal til.”

Det hele startede i en galakse langt langt borte

Stjernekrigen er en af milepælene i filmhistorien. Disse film går på tværs af alle grænser og generationer, og de har opnået utallige successer. Denne episke saga præsenterer en spændende sammensætning af karakterer som blandt andre Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Han Solo, Darth Vader, de kejserlige Stormtroopers, Master Yoda, Obi Wan Kenobi eller endda dusørjægeren Boba Fett. De er hovedpersoner bag mindeværdige scener og sætninger, der er blevet til ægte klassikere.

Siden udgivelsen af den første film i den oprindelige trilogi, i 1977, som George Lucas stod bag, er Star Wars-universet bare vokset og vokset med horder af fans i alle aldre, som fortsætter med at vokse dag efter dag.

Dens popularitet og succes i samfundet gør at Star Wars er et sikkert valg af tema til udklædning, som motiv til en temafest eller endda som en jule- eller fødselsdagsgave.

En Star Wars historie

Star Wars kostumer

Star Wars historien udvikler sig i takt med udgivelsen af de forskellige film om denne fantastiske rumfortælling, der har formået at finde alle de nødvendige ingredienser til at fange og fastholde en konstante interesse fra dens fans. Dette gør Star Wars til en verdensomspændende kommerciel succes.

Handlingen kredser altid om den evige kamp mellem det gode og det onde, mellem den mørke side og den lyse side af Kraften i en konstant konfrontation mellem det frygtindgydende og autoritære Galaktiske Imperium og Oprørsalliancen, der søger at genoprette freden og rangordenen i galaksen.

Filmene giver os action-scener, som de episke kampe i rummet, med intense lyssværdsdueller mellem helte og skurke. Galaktiske rejser med lysets hastighed til fjerne planeter beboet af mærkelige væsner, eller risikable missioner, der kræver, at man viser sit værd er nogle af de andre store øjeblikke, der kan nydes i Star Wars.

Resultatet af alt dette er en ægte cocktail af følelser, herunder konspirationer, forræderi og alliancer, familiekonflikter, Indre (og ydre) transformationsprocesser, ægte venskaber og endda lidt romantik. Alt dette til rytmen af et mesterligt orkestreret soundtrack. Temasangen fra filmene, den kejserlige march eller Mos Eisley cantina melodien er bevis på at succesen med Star Wars også gælder for soundtracket.

Vi har tænkt på alle Star Wars fansene, lige fra de mest nørdede, altså dem, der kender navnene på alle karaktererne og på alle systemerne i galaksen, til de nyeste tilhængere. Funidelia tilbyder en bred vifte af Star Wars kostumer.

Udvalget er meget bredt, både i pris og modeller. I dette afsnit kan du finde de officielle Star Wars kostumer i alle prislejer og til alle målgrupper.

Alle de Star Wars kostumer du søger

Star Wars kostumer

I vores online katalog finder du et omfattende udvalg af Star Wars kostumer.

Her finder du alt, hvad du kan forestille dig om Stjernekrigen, inddelt efter genre, stil og størrelse, og med et Star Wars kostume til alle. Og vi taler ikke kun om kostumer, for vi tilbyder dig også et bredt udvalg af rekvisitter og tilbehør, som vil sætte prikken over i'et. Masker og Star Wars hjelme, handsker, lyssværd eller makeup er vigtige detaljer, der skal til for at opnå det perfekte outfit.

Uanset om det er til Karneval, Halloween, en kostumefest eller blot til din egen samling. Når du har brug for et Star Wars kostume, så husk at Funidelia har alt, hvad du skal bruge.

Fra Tatooine til Coruscant, fra Endor til Naboo, vi har de mest utrolige Star Wars kostumer i hele galaksen, med hvilke du kan have det sjovt og imponere andre med til kostumefest, karneval, Halloween, fødselsdag eller en hvilken som helst anden begivenhed.

Star wars, en saga med flere episoder… og vi har kostumer fra dem alle!

Star Wars kostumer

Siden den første Star Wars film med titlen Stjernekrigen, (som senere blev omdøbt til Star Wars: Episode IV - Et nyt håb), tog springet til det store lærred i 1977, har vi set uforglemmelige karakterer passere gennem sagaens tidslinje.

Den første trilogi sætter fokus på kampen for at tilintetgøre Imperiets mest skræmmende våben, Dødsstjernen, som er i stand til at ødelægge hele planeter. Gennem en række eventyr ses de særlige egenskaber for de to sider af Kraften (et energifelt, der påvirker alle levende ting, og som holder sammen på Galaksen). Derudover giver den også kraft til dem, der dominerer den. De første tre film (kronologisk set) efterlod os med en stor gruppe karakterer, som brød igennem filmlærredet for at blive en del af populærkulturen.

Og der er nogle karakterer, som hører til enhver Star Wars fest med respekt for sig selv. Nedenfor fremhæver vi nogle af de Star Wars kostumer, der kan være en god idé til Karneval, Halloween, jubilæer eller en hvilken som helst temafest.

Darth Vader kostumer: den mørkeste side af Kraften

Darth Vader kostumer

Allerede i den første film fik hele verden lov til at møde karakterer som Darth Vader, den mest skræmmende skurk, med hans sorte jakkesæt, hans hjelm og meget specielle vejrtrækning. Han er den udøvende gren af Kraftens mørke side, og han tjener det Galaktiske Imperium.

Darth Vader er en af de mest kendte figurer i filmhistorien, både på grund af hans udseende og hans ondskab. Han er et ikon, skurken over dem alle og en glimrende udklædningsidé.

Intet karneval, fest eller begivenhed er komplet uden et Darth Vader kostume. Med den imponerende rustning, sorte kappe og karakteristiske hjelm vil du ikke gå ubemærket hen. I denne sektion finder du Darth Vader kostumer for enhver smag, til alle størrelser, aldre og priser. Både deluxe, standard og klassiske udgaver.

Luke Skywalker kostumer: Han følger Kraftens veje

Luke Skywalker kostumer

Luke Skywalker (Mark Hamill), den unge mand fra planeten Tatooine, som i Episode IV lærte Kraftens veje og endte med at forvandle sig til en kraftfuld Jedi-ridder. Hans rolle er afgørende i kampen mod Imperiet. Han er sandsynligvis sagaens største helt.

I hans tidlige eventyr med Oprørsalliancen bærer han lyse tunikalignende dragter med bælte til. Efter at være blevet en Jedi, bruger han mørkere tøj, hvilket viser hans udvikling mod at blive en sand Jedi-ridder.

Luke Skywalker kostumet er et must for alle, der ønsker at følge vejene på den lyse side af Kraften.

Prinsesse Leia kostumer: Rebel der kæmper for en Fri Galakse

Prinsesse Leia kostumer

Den charmerende og modige Prinsesse Leia (Carrie Fisher) er den højeste repræsentant for Oprørsalliancen. Med sin karakteristiske frisure er hun blevet hyldet som en af de vigtigste ikoner i Star Wars og indenfor science fiction film. Hvis du planlægger at klæde dig ud som heltinden i Oprørsalliancen, så vil du i dette afsnit finde flere forskellige kostumer.

Vi har det klassiske prinsesse Leia kostume med den hvide dragt og et bælte, nøjagtig som hun ser ud i Et Nyt Håb.

For de mere dristige, dem, der ønsker at skille sig ud til Karneval og være midtpunkt til enhver kostumefest, har vi også et Prinsesse Leia slave kostume med den gyldne bikini, der repræsenterer den model Leia har på, da hun er fanget i Jabba the Hutts palads.

I denne tutorial finder du en guide til hvordan du sminker dig og klæder dig ud som Prinsesse Leia.

Han Solo kostumer: den mest flirtende tyv

Han Solo kostumer

Den mest elegante, tyvagtige og elskelige smugler i hele Galaksen, som ender med at forvandle sig til et vigtigt medlem af Oprørsalliancen. Dette er Han Solo (Harrison Ford), pilot i Tusindårsfalken, rumskibet, der klarede Kessel-løbet på mindre end tolv buesekunder.

Han er altid ledsaget af sin ven Chewbacca, en Wookiee, der er lidt nærtagende omkring hans rolle som co-pilot i Tusindårsfalken.

Han er ofte klædt i en hvid skjorte med en sort vest udover. Han er iført mørke bukser med en lodret rød stribe langs hele benet og høje støvler.

Han har selvfølgelig altid sin blaster med sig i et hylster, der hænger fra hans bælte. Det er altid praktisk at have pistolen ved sin side, hvis der skulle ske noget uventet ... Hvem skød først? og hvis ikke må I spørge Greedo, dusørjægeren fra Mos Eisleys Cantina. Hvis du kan lide action, skal Han Solo kostumet være dit.

Jedi kostumer: Hvem sagde, at de var blevet udryddet?

Jedi kostumer

For at genoprette Kraftens balance til enhver kostumefest og øge dine morskabs kræfter, har du brug for et Jedi-ridder kostume.

Man kan blandt vores Star Wars kostumer finde disse galaktiske fredsvogteres outfit. Som regel er de klædt i en tunika og et bælte, hvor de sætter deres våben, lyssværdet.

Nogle af de vigtigste Jedi-riddere er Master Yoda, Obi Wan Kenobi, Anakin og Luke Skywalker. I vores online butik disponerer vi blandt anet over alle disse kostumer. Følg dit instinkt og lad Kraften følge dig.

Droide kostumer: Ja, det er dem I leder efter

C3PO kostumer

De uadskillelige droider C3PO og R2D2 er andre vigtige karakterer fra sagaen. Faktisk er det de eneste karakterer, som har medvirket i alle episoderne.

Disse droider lider store udsving gennem alle filmene, men uden deres hjælp, ville ingen af hovedpersonerne have kunnet klare sig, og Galaksens skæbne ville have været i fare.

Fra Anakin Skywalker og “master Luke” til Prinsesse Leia, der laver smuglerplaner og nye droider i de nyeste episoder som BB8, der hjælper Rey med at finde sin skæbne.

Stormtrooper kostumer: De kejserlige soldater

Stormtrooper kostumer

I det Galaktiske Imperium kan man finde de berømte elite soldater, der er kendetegnet ved deres hvide rustning og hvide hjelm. Det kaldes Stormtroppers og er berømte for deres "fremragende" skydefærdigheder.

Hos Funidelia finder du en bred vifte af Stormtrooper kostumer i forskellige udgaver til børn og voksne. Se alle dine muligheder i vores online katalog, og tilslut dig galaksens største hær.

X-Wing kostumer: Oprørsalliancens piloter

X-Wing kostumer

På Oprørenes side har vi X-Wings, som er piloterne, der iført deres orange dragter og hvide hjelme forsøger at vælte de kejserlige tropper.

Luke Skywalker kæmpede selv med oprørshæren i X-Wings røde Eskadron (Red Five), som blev sendt ud for at ødelægge Dødsstjernen.

Og i de seneste episoder er Poe Dameron blevet Starfighternes vigtigste pilot, der bliver sendt ud for at kæmpe mod Den Første Orden.

Karakterer fra Imperiet slår igen

Imperiet slår igen

Sagaens anden film, Episode V: Imperiet slår igen (1980), introducerer nye karakterer, hvis outfits også er inkluderet i vores udvalg af Star Wars kostumer.

Det er i den forbindelse, at vi støder på den kloge Master Yoda, den lille, men mest magtfulde af Jedi-ridderne, forvist til det sumpede solsystem Dagobah. Vi møder også dusørjægeren Boba Fett, hvis mål er at fange Han Solo eller Lando Calrissian, der er administrator (ven af Han Solo) af Cloud City, der tilslutter sig Oprørsalliancen.

Karakterer fra Jedi-ridderen vender tilbage

Jedi-ridderen vender tilbage

Med Episode VI: Jedi-ridderen vender tilbage (1983) afsluttes den første trilogi. I denne film har kejser Palpatine en mere fremtrædende rolle. Han er sagaens mest frygtede og magtfulde skurk med den største viden om hemmelighederne bag den mørke side af Kraften og er altid ledsaget af den kejserlige hær.

I denne episode møder man også Jabba the Hutt, en sær gangster, med et tykhudet udseende, der minder om en blanding af en frø og en snegl. Han bor i Tatooine paladset og har sat en pris på Han Solos hoved.

De små og nuttede Ewoks kommer også i spil her og bliver den afgørende støtte for oprørene i forbindelse med slaget om Endor.

Star Wars: Sagaen fortsætter med The Prequel Trilogi

Star Wars Saga

År efter Episode VI, bliver den anden trilogi skabt, en prequel, der dykker ned i historiens oprindelse, som er blevet fortalt i de tidligere film. Tre nye episoder bliver præsenteret, og som kronologisk set er sagaens første: Den usynlige fjende (1999), Klonernes angreb (2002) og Sith-fyrsternes hævn (2005).

I forbindelse med en stor sammensværgelse udtænkt af Palpatine, der skal gøre ham til at kejser og dermed overtage styringen af Galaksen, ser vi den unge Anakin Skywalkers transformation til Darth Vader.

I denne trilogi foregår Klonkrigene mellem den Galaktiske Republik og separatisterne også. Krigene, som sluttede, da Order 66 blev iværksat, hvorved klonhæren vender sig mod Jedi-ridderne, for at jagte og udslette dem.

Nye karakterer til at forklare Galaksens historie

Med tiden opstår der nye karakterer, som ligeledes bliver en del af samlingen af Star Wars kostumer, og som man ikke må glemme. For at nævne et par stykker, kan vi fremhæve den smukke Padmé Amidala, dronning af Naboo og senere senator. Eller Darth Maul, den onde Sith hvis udseende blev en klassiker blandt de fans af sagaen, der elsker at sminke sig til Karneval og Halloween. Og han er selvfølgelig også altid iført sit varemærke, det dobbelte lyssværd,

Vi møder også Anakin Skywalker, Obi Wan Kenobis unge lærling og følgesvend, der bliver forført af den mørke side af Kraften. Og også Jango Fett, Galaksens mest berømte dusørjæger eller Clone Troopers, en første version af Stormtroopers, der er medlemmer af Republikkens hær, vises i denne trilogi.

Den uhyggelige Grev Dooku eller General Grievous, en cyborg kriger, er andre nye karakterer.

Star Wars: En sidste trilogi, der ryster freden i galaksen

The Force Awakens

I 2012 køber Disney producenten Lucasflim og bebuder en ny trilogi, efterfølgeren til de to foregående. Den vil bestå af tre nye episoder, som bliver tilføjet til de seks, der allerede eksisterer, som en slags spin-off med nogle mellemliggende historier.

Den første af filmene i den sidste trilogi er Episode VII: The Force Awakens (2015). Her henter man, til stor glæde for fansene, historiske Mark Hamill, Carrie Fisher og Harrison Ford tilbage til sagaen, hvilket betyder at de næsten 40 år senere igen påtager sig rollerne som henholdsvis Luke Skywalker, Leia Organa og Han Solo.

Og de giver næsten stafetten videre til en ny generation af karakterer, for ud over dem, der allerede er navngivet, introducerer denne trilogi nye karakterer, der åbner op for en ny verden af muligheder, for dem der kan lide at klæde sig ud som Star Wars figurer.

Rey kostumer: The Force Awakens

Rey kostumer Star Wars

Det er meget lidt man ved om Rey. VI kender den kvindelige hovedperson i Episode VII som hende, der indsamler galaktisk skrot på Jakku, en forladt planet, hvor hun møder Finn og BB8.

En ny heltinde, der slutter sig til oprørene (ledet af Leia Organa), og som bør følge Kraftens opfordringer.

Kylo Ren kostumer: The Dark Force Rises

Kylo Ren kostumer

Kylo Ren, skurken fra The Force Awakens, er Reys modsætning. Med en skummel familiefortid og en forkærlighed for Kraftens mørke side, er han en tro tjener af Den Første Orden, den nye trussel mod freden i Galaksen, hvis øverste leder er Snoke.

Sjov med de mest interessante par i Galaksen

Star Wars kostumer

Hvis du ønsker at have det dobbelt så sjovt til dette års karneval, skal du klæde dig ud som et af de mest unikke par i Galaksen. Kombiner to af Star Wars karakterernes kostumer og genskab de mest berømte scener fra episoderne.

I en saga, der er så komplet og fuld af mytiske karakterer, er mulighederne og kombinationerme uendelige. Ud over de anførte par, kunne vi også nævne Darth Vader og Stormtropper soldaterne, Palpatine og hans kejserlige hær eller et sæt X-Wing piloter.

Eller hvad med en trio? Som for eksempel er sammensat af Jabba the Hutt, Boba Fett og Prinsesse Leia som slave i den mest sexede udgave.

Når det handler om at klæde sig ud, har fantasien ingen grænser. Slip tøjlerne! Nu ved du, hvor du skal starte med at lede.

Darth Vader og Luke Skywalker

Darth Vader og Luke Skywalker kostumer

Et af de forhold, der skaber flest konflikter i sagaen, er forholdet mellem hovedpersonerne Darth Vader og Luke Skywalker. Sammen udødeliggør de lyssværdsdueller, følelsesmæssige dialoger og overraskende afsløringer, herunder nogle af de mest gribende øjeblikke i sagaen.

Den perfekte forklædning til far og søn, synes du ikke?

Han Solo og Prinsesse Leia

Han Solo og Prinsesse Leia kostumer

Et forelsket par, hvis forhold udvikler sig i løbet af den første trilogi, er det der består af Han Solo og Prinsesse Leia. Med en blanding af både frække og sarkastiske scener gør det dem til et af de mest livlige par i Galaksen.

Det perfekte valg til et par ægte Star Wars fans.

Obi Wan Kenobi og Anakin Skywalker

Obi Wan Kenobi og Anakin Skywalker kostumer

Obi Wan Kenobi og Anakin Skywalker er to venner, der altid er klar til action. Man møder dem i den anden trilogi, og på trods af nogle anspændte øjeblikke, supplerer dette Jedi-par hinanden perfekt i kamp.

De ville bestemt også se godt ud til en kostumefest!

Captain Solo og Chewie

Captain Solo og Chewie kostumer

De er uadskillelige rejsepartnere. Ved roret i Tusindårsfalken deler Han Solo og Chewbacca eventyr fra cockpittet af det legendariske rumskib. Det er det hurtigste stykke skrot i Galaksen, og disse Star Wars kostumer er perfekte at hoppe i sammen med en ven, så I kan blive festens midtpunkt.

Rey og Kylo Ren

Rey og Kylo Ren kostumer

Rey og Kylo Ren repræsenterer den nye generation af fremtrædende hovedpersoner i Episode VII. Denne kostumekombination er perfekt til et par små fans af de nyeste film.

C3PO og R2D2

C3PO og R2D2

Glem ikke droiderne! I vores udvalg af Star Wars kostumer finder du et af de mest berømte film robotpar. Det er C3PO og R2D2, og vi har disse kostumer i flere forskellige udgaver og til alle målgrupper, endda til hunde.

Top