Skip to content

Superhelte Kostumer

Opdag vores utrolige superhelte kostumer. Hvis du vil skabe dit eget Cosplay kostume, enten til Comic-Con, eller hvis du bare gerne vil have det perfekte look til din næste kostumefest, vil du elske dette udvalg af kostumer. Fans af The Avengers og Justice League, gør jer klar!

Uanset om det er planlagt eller lidt mere improviseret – uanset hvilken stil du har, er det vigtigste at hylde dine favorit superhelte med de bedste superhelte kostumer (og tilbehør) på markedet.

The Avengers Kostumer

The Avengers er en gruppe af Marvel superhelte, der kæmper mod enhver fjende, der indtager jorden, som ingen helt kan besejre alene.

Historien (som senere blev gjort til en film) fortæller om, hvordan hver Avenger besejrer skurke som Red Skull, Loki eller Mandarin, og går mod Chitauri hæren, Ultron eller Thanos. Filmen Civil War viser Avengers opdelt i to fraktioner – den ene ledt af Captain America og den anden af Iron Man, hver med deres eget hold af forsvarere: Ant-Man, The Scarlet Witch, The Vision, Black Panther…

Bliv din yndlings Avenger; her på Funidelia har vi alt: Captain America, Iron Man, Thor, The Hulk, Black Widow, Hawkeye, Spiderman… Og hvis du aldrig har været til den ”rigtige side”, har vi endda fået Thanos!

Captain America

Der er mange forskellige versioner af Captain America der kan giv inspiration. Se på hans tøjs udvikling og vælg det Captain America kostume, du bedst kan lide.

Alt hvad du har brug for for at fuldføre dit Captain America look, er et unikt Captain America kostume og noget tilbehør.

Hvis der er ét stykke tilbehør, der bedst repræsenterer Captain America, er det uden tvivl hans magtfulde skjold. Skjoldet blev lavet af Howard Stark, af vibranium, et super letvægtsmateriale, der kan klare ethvert slag.

Iron Man

Iron Man Tony Starks alter ego. En multimillionær, forretningsmand og ingeniør, der fremstiller våben til det amerikanske militær. Mens han tester ny eksperimentel teknologi, bliver han angrebet af en bombe og ender med at blive kidnappet og alvorligt såret. Nogle granater når hans hjerte, og hans skader er så alvorlige, at han laver en rustning for at flygte og overleve.

Her finder du de forskellige Iron Man kostumer fra de forskellige film, han ses i. Iron Man, Civil War, Avengers…

Thor

Direkte fra Asgard, har vi komplette Thor kostumer, så du kan gå ud og bekæmpe Loki.

The Hulk

Hvis du ville elske at blive denne grønne superhelt, er disse utrolige Hulk kostumer lige det, du leder efter. De kommer med indbyggede muskler, fuldkrop eller bare som en t-shirt. Glem ikke hulk handsker, så du kan råbe “Hulk, Smash!”

Black Widow

En af de mest kendte Marvel superhelte. For at få dit eget Black Widow kostume skal du bruge en stram sort heldragt, et bælte og nogle knæhøje støvler. Eller du kan bruge en sort t-shirt, matchende leggings og noget hjemmelavet tilbehør.

Black Widows mest karakteristiske træk er uden tvivl hendes lange røde hår.

Spiderman

Spiderman har haft mange ansigter i løbet af sin filmkarriere. Tobey Maguire var det første, men hans nørdede teenage look betød, at han ikke så så stærk ud, som han kunne have gjort. Andrew Garfield havde bedre fysiske evner og var måske lidt mere arrogant, hvilket betød, at han var sværere at have empati med. Den sidste Spiderman, fortolket af Tom Holland, syntes at være den mest populære blandt fans.

Ligesom skuespillerne, har der været forskellige Spiderman dragter gennem superheltens historie. Vi viser dig her nogle af de Spiderman kostumer, du kan bruge til at blive Spidey.

Guardians of the Galaxy Kostumer

Guardians of the Galaxy er en gruppe superhelte, der består af forskellige rumvæsener (og et menneske), der danner en alliance på en næsten uformel måde, og går sammen om at kæmpe mod skurke, der ønsker at forstyrre universets fred: Star Lord, Gamora, Rocket , Groot og Drax.

Deadpool Kostumer

Uhøflig, aggressiv, politisk ukorrekt, en upassende lømmel… Men under alt det, en forsvarer af al retfærdighed. Det er Deadpool. Hans tøj består af en maske, der dækker hans ansigt fuldstændigt, en tætsiddende rød og sort dragt, der viser hans muskler, og nogle våben hængende på ryggen.

Batman Kostumer

Batman er den eneste superhelt, der ikke har nogen superkræfter (ud over hans enorme formue). Hvis du ønsker at få fat i dette superhelte kostume, men føler, at du har brug for en hjælpende hånd, så husk at bruge en dyb stemme og bær et af disse Batman kostumer.

Hvis du vil have et lidt andet look, er der her en tutorial, du vil elske:

Wonder Woman Kostumer

Wonder Woman, der er kendt som prinsesse Diana af Themyscira, er en amazonisk prinsesse, der besidder utrolige superkræfter. Hendes vigtigste våben er hendes tiara, hendes armbånd, hendes sværd og hendes Lasso af sandhed.

Wonder Woman har igennem tegneseriehistorien båret mange forskellige sæt tøj. Se disse Wonder Woman kostumer, der inkluderer hendes mest berømte look.

Superman Kostumer

Superman blev sendt til Jorden fra Krypton af sine forældre, før deres planet blev ødelagt. Der blev han adopteret af Jonathan Kent og Martha Kent, landmænd fra Smallville, Kansas. De opdragede ham som Clark Kent og indførte en streng moralsk kode i ham. Men unge Clark begyndte hurtigt at vise overmenneskelige kræfter, som han, i form af at være journalist, besluttede at bruge til fordel for menneskeheden.

Der har været mange versioner af Supermans kostume, men den blå heldragt med rødt undertøj ovenpå er uden tvivl det mest berømte.

Catwoman

Catwoman er Batmans evige problem. Allierede ved nogle lejligheder og fjender ved andre. Selina Kyle er en af de mest fascinerende figurer i Batman universet.

Alt hvad du har brug for til et Catwoman kostume, er en tætsiddende sort heldragt, højhælede knæhøje støvler og selvfølgelig Catwoman masken med katteører, så ingen på gaden kan genkende dig.

Harley Quinn

Harley Quinn er jokerens kæreste og i forlængelse heraf, en af Batmans evige fjender. Hendes rigtige navn er Harleen Frances Quinzel. Hun mødte Jokeren mens hun arbejdede i Askham Asylym, hvor han var en patient, og faldt fuldstændig for ham.

Harley Quinn har haft en hel del makeovers gennem tegneserier, videospil og film. Lad os vise dig nogle af de mest kendte Harley Quinn kostumer.

Joker

Jokeren er en skurk, der altid tiltrækker opmærksomhed. Han er inspireret af Joker kortet i et sæt kort, og er blevet genopfundet gennem årene og har gennemgået mange fysiske ændringer gennem sine forskellige optrædener i film, tegneserier og videospil, så det er ikke svært at finde en enorm variation af Joker kostumer. Men det er dette, vi bedst kan lide.

Ninja Turtles

Leonardo, Donatello, Raphael og Michelangelo. Dette er Ninja Turtles. Mutant superhelte, der bekæmper skurke fra kloakernes dybde.

Alt hvad du skal gøre er at vælge hvilken Ninja Turtle du vil være og derefter vælge dit våben: Katana, nunchucks, sais eller en bo-stav. Cowabunga!

Lær hvordan du lægger din make-up som en Ninja Turtle:

Power Rangers

Og endelig er Power Rangers blandt vores liste over foretrukne superhelte. En gruppe af unge helte kæmper mod udenjordiske skurke, efter de er blevet forvandlet til Power Ranges og har råbt: “Det er Morphin Time!”

Findes der noget så perfekt til et Power Ranger kostume, som disse Morphsuits: fuldkrop (inklusive dit hoved) lycra heldragt, der sidder helt tæt på din krop og lader dig bevæge dig frit, ligesom Power Rangers.

Have fun!