Superhelte og skurke kostumer

Hvis du kunne have enhver superkraft, hvilken ville det så være? Du kan nu være lidt tættere på at have den, med disse superhelte kostumer. Du udvikler måske ikke Hulk's utrolige styrke eller flyver som Superman, men vi garanterer at latter og sjov vil være dine nye evner. De største krafter af alle! I vores online katalog finder du et stort udvalg af kostumer, så du kan blive din yndlings film eller videospil karakter. Du kan blive deadpool eller måske synes du at et Batman kostume er meget federe. Eller måske vil du foretrække et Catwoman kostume? Hvis du er mere end Marvel fan, hvad så med et Captain America kostume? Du har masser muligheder at vælge fra med disse helte og skurke kostumer. Skab din egen historie! Disse officielt licenserede kostumer er tilgængelige for børn og voksne. Find også meget korrekte kopier af de dragter dine yndlings superhelte har på. Hvem vil du gerne være?

Filter
Din søgning:

Superhelte fra det virkelige liv og skurke til dem der foretrækker at begå onde gerninger

Disfraz Catwoman

Ring ringggg…Klokken 07:00 ringer alarmen. Morgenmad, brusebad, børn i skole, afsted på arbejde, gå tur med hunden, lave aftensmad, sove hurtigt (brug for søvn) og start forfra igen. Og alt dette uden superkræfter. Det er utroligt, hvordan mennesket tilpasser sig enhver situation og overkommer de vanskeligheder de møder. Men…
Kan du forestille dig, hvis du, bare for et øjeblik, var en superhelt? Ikke en helt almindelig én,, for sådan en er vi alle på en eller anden måde, men en vaskeægte en af slagsen. En af dem, der bærer smarte dragter og bekæmper skurke. Du vælger hvilken slags kamp, og så tager vi os af det andet. Hos Funidelia kan du finde alle de superhelte kostumer, du kan forestille dig.
Lige fra de mest populære som Batman eller Captain America til de nyere udgaver som de ekstravagante medlemmer af Suicide Squad eller de nye bedste venner fra Guardians of the Galaxy.

Vores online katalog tilbyder et stort udvalg af superhelte kostumer til begge køn, både til børn og voksne. Vi har officielle licenserede kostumer, originale kopier der til fulde ligner superhelte dragterne, som du kender fra filmene.

På trods af, at de fleste af disse karakterer er blevet til på et stykke papir, så har tiden ført dem op på det store lærred. Og selvom tegneserierne stadig har mange tilhængere, så er superheltene, især hos den yngre generation, blevet berømte gennem filmene.

Superhelte fødselsdagsfest

Superhelte fødselsdagsfest

Apropos børn…Kunne du forestille dig, at arrangere en fødselsdagsfest for din egen lille superhelt? Er han eller hun mest til Spiderman eller Superman? Eller måske gemmer der sig en indre Wonder Woman i ham eller hende eller måske et ønske om at være den karakteristiske Harley Quinn. Derudover har vi også alt det dekorative superhelte tilbehør, der hører til en ægte superhelte fest, som tallerkner, krus, servietter, balloner, guirlander…

På den anden side, så tænk lige over hvor meget besvær et godt superhelte sparrer dig for i forbindelse med dit barns sidste skoledag. Du kan uden nogen problemer købe det online til den bedste pris og med levering inden for 24 timer!! Selv ikke Flash ville kunne gøre det lige så hurtigt.

Superhelte kostumer til enhver smag

Superhelte kostumer til enhver smag

The Avengers, hvis I er en gruppe, Robin og Batman kostumer til par, udgaver af dem alle til piger, og superheltinde kostumer i forskellige størrelser og modeller er tilgængelige i vores katalog. Og desuden for at prisen ikke også bliver endnu en skurk på vejen, stiller vi billige superhelte kostumer til rådighed.

Ligesom med kærlighed, så kender kostumer heller ingen alder. Indrøm det bare, du er her ikke for dit barns skyld. Du er her for din egen! Er der en polterabend i sigte, et karneval lige rundt om hjørnet eller en temafest…? Og banker din indre superhelt eller superheltinde på døren? Lad ham eller hende komme ind, og vær ikke bange for at hoppe i et af vores superhelte kostumer.

Vi har både forslag til store grupper og til par eller til enkelt personer. Endda til hunde.

Hvis du altid har ønsket dig at have kløer som Wolverine eller at føle dig ligeså kraftfuld og overfladisk som Iron Man, hvis Thors hammer er faldet i dine hænder, eller hvis du har brug for at udleve din indre Hulk, så er du kommet til det rette sted.

Det onde har også en attraktiv side

Det kan også være, at du er træt af altid at spille den gode i filmen. Bare rolig, det er helt i orden. Det betyder ikke, at vi ikke holder af dig, tværtimod forstår vi dig fuldt ud. Den onde har også sine fordele. I sidste ende har alle skurkene også et hjerte, en mørk fortid, der hjemsøger dem gennem hele livet, en skjult årsag til at de er villige til at gøre hvad som helst…

Vælg din onde yndlings karakter og få fat i et af vores skurke kostumer. Kryds den tynde linje mellem det gode og det onde og vær for en gangs skyld Joker, Catwoman, Harley Quinn, Lex Luthor,  Loki eller den ondeste af de onde: Darth Vader.

Superhelte kostumer, en opadgående tendens i cosplay-verdenen

Superhelte Cosplay

Kender du begrebet cosplay? Uanset om du bare ved, hvad det betyder, eller om du selv er cosplayer, eller hvis du overhovedet ikke ved, hvad det går ud på, så er du på det rigtige sted. For hvis der er noget vi har forstand på, så er det kostumer.

Cosplay, der er en forkortelse for costume play eller kostume rollespil, består af en komplet karakterisering af en fiktiv karakter. Ikke kun i forhold til deres påklædning, men også i det, de siger, og hvordan de siger det, i deres fagter og ikke mindst i deres måde at være på.

I de senere år er cosplay blevet en kultur og en livsstil, som i stigende grad praktiseres. Vi ser ofte et større antal cosplayere på kongresser, messer, til filmpremierer eller til andre offentlige arrangementer.

Et af vores specialer er superhelte kostumer, som blandt andet high-end dragter og officielt licenserede kostumer til de mest kræsne.

Vi fortsætter med cosplay filosofien, for selv om tøjet er den vigtigste del, så er det kun en del af den helhed, som cosplayerne skaber ved hjælp af både makeup, tilbehør og deres måde at agere på. Desuden er tilbehøret rigtig vigtigt. De små detaljer er dem, som gør helheden perfekt.

Hvem foretrækker du? Marvel eller DC?

Marvel eller DC

Hvis du har en smule viden om emnet, vil du vide, at siden begyndelsen tilbage i af 1930'erne, har der eksisteret to store tegneserie udgivere. Der er tale om DC og Marvel, der årene efter allierede sig med filmindustrien, den ene gennem Warner og den anden med Disney.

Fra spørgsmålet om hvem der kom først, hønen eller ægget, kommer nu spørgsmålet om, hvem der er bedst, Marvel eller DC? Det er et episk spørgsmål, og svaret er meget kompliceret. Det er som at vælge, hvem man elsker mest, far eller mor? Spørgsmålet er i længere tid blevet diskuteret og vurderet på internettet. Alle har en mening, og hvis man analyserer de to virksomheder hver for sig, så er der argumenter, der kan forsvare, at hver enkelt er bedre end den anden i visse henseender.

De har det til fælles, at de begge er skabt i USA lige efter den økonomiske krise, det famøse børskrak i 1929, der efterlod landet nedsunket i elendighed. Amerikanerne havde brug for nogen, der kunne redde dem, i det mindste i fiktionen, og de fik ikke kun én, men hele to superhelte. Først Superman (DC) og nogle år senere, Captain America (Marvel) kom begge frem for at underholde, undvige og endda give et skud positiv energi til befolkningen.

I et forsøg på at være objektiv kan man analysere nogle kvantitative parametre, som fx antallet af karakterer, som hver udgiver har skabt. I denne henseende vinder DC kæmpestort med deres mere end 20.000 helte og skurke mod Marvels 7000. Hertil kommer, at DC i de første år overgik Marvel i forhold til at få overført deres historier til tv og film. Dog tog Marvel føringen to årtier senere med udgivelserne af X-Men og Spiderman på det store lærred.

Nogle hævder, at selv om Marvel havde mere succes med deres film karakterer, så står DC stadig for at skabe de dybeste og mest komplekse historier, og så menes deres superhelte stadig at være de mest ægte. Ægte og overdrevent fiktive, mener andre blandt andet at Batman er, da han er den eneste superhelt uden superkræfter. Staklen har kun penge.

Og hvis der er et punkt, hvorpå Marvel skiller sig ud, så er det i forhold til at skabe karakterer, som er helt nede på jorden, hvilket nemmere forbinder dem med publikum. Faktisk møder man i deres tegneserier både personer med mørk hudfarve, homoseksuelle og undertrykte befolkningsgrupper.

Men lige meget om du foretrækker far eller mor, æg eller høne, Marvel eller DC, så skelner vi ikke i vores katalog.

I udvalget af superhelte kostumer, som vi kan tilbyde, kan du blandt andre finde Superman og Spiderman, Batman og Iron Man, Flash og Wolverine og mange forskellige slags Captain America kostumer. I sidste ende, bliver du nødt til at springe ud i det, for det er ikke os, der tvinger dig til at vælge.

Ikke alle superhelte bærer en kappe

Power Rangers

Det er rigtigt, at når vi tænker på superhelte, så er det første, vi kommer i tanke om en kappe og det at flyve. Men ikke alle superhelte har de samme kræfter, og heller ikke alle er skabt af Marvel eller DC.

I 1993 nåede Power Rangers ud på tv-skærmene. De bestod af et team af teenagere med attitude, som kombinerede deres studier med deres hverv som superhelte. I begyndelsen var der fem, tre drenge og to piger, og kort tid efter sluttede en sjette kriger sig til gruppen.

Når de går i kamp forvandler de sig og tager deres kampdragter på, der adskiller deres evner fra hinanden, ligesom farverne på deres tøj gør det.

I vores katalog kan du finde alle deres kostumer: Power Ranger rød, pink, sort, blå, gul og grøn.

Cowabunga! Her kommer the Ninja Turtles

Ninja Turtles

På samme måde kan vi tale om Ninja Turtles. Fire brødre, unge, halvt menneske halvt krybdyr, der bor i kloakkerne og har en rotte som deres adoptivfar og med navne efter italienske renæssance kunstnere. De kan selvfølgelig alle tale, de er i stand til at kæmpe og deres mutation er resultatet af et mislykket eksperiment.

Oprindelsen af disse karakterer stammer fra en amerikansk sort/hvid tegneserie fra 1984. Adskillige år senere, lancerede man den første animerede tv-serie som blev efterfulgt af næsten ti års succes inden den i 90'erne nåede det store lærred.

Ud over at kæmpe mod de onde, spiser Leonardo, Donatello, Raphael og Michelangelo altid pizza. Og ligesom Power Rangers, har Ninja Turtles også forskellige farver, i deres tilfælde på deres masker.

Blå til Leonardo, lilla til Donatello, rød til Raphael og orange til Michelangelo.

I vores katalog kan du finde superhelte kostumer i alle farver.

Top