Batman Kostumer

Batman er en af DC Comics mest emblematiske tegn. Hvis du er en stor fan, er disse Batman kostumer sikkert din nye favorit. De er tilgængelige for alle aldre ... børn, voksne og endda kæledyr! Udforsk et bredt udvalg af kostumer til andre Batman-figurer og skurke. Der er ingen gode fyre uden onde, så du finder også et stort udvalg af Joker og Harley Quinn kostumer i vores katalog. Se også kostumer til Batmans eventyrpartner, Robin, så du kan sammensætte et originalt Batman og Robin par kostume.Tilbehør er et must til denne superhelt, så få Batmans maske, bælte og kappe og lav et utroligt Batman kostume til den næste Halloween eller kostume fest.

Filter
Din søgning:

Batman kostumer DC Comics

batman logo

Udover at være den eneste superhelt uden superkræfter, så er Batman en af de mest karakteristiske karakterer fra DC Comics, og så har han et stort antal følgere. I denne sektion kan du finde Batman kostumer for enhver smag, både til voksne og børn, drenge og piger. Vi har endda et Batman kostume til hunde.

Bruce Wayne er menneskelig, han bliver ældre, og kan dø af et enkelt skud, men han har også maaaaange penge. Derudover er han fysisk stærk, har en stor videnskabelig viden og har siden hans forældre blev dræbt, da han var ung, gjort alt for at bekæmpe kriminaliteten i Gotham City.

I sin kamp er han afhængig af en masse gadgets og af Batmobilen, som transporterer ham rundt i byen. Hans dragter har ændret sig i årenes løb, men hvis der er noget, som kendetegner dem, så er det flagermus-symbolet på den gule baggrund. Hvem kan ikke identificere sig med Batman?

Og som enhver anden superhelt, han har også sin egen, den umiskendelig Batman maske, der dækker en stor del af hans ansigt og hjælper ham med at skjule sin sande identitet. Hvis du overvejer at klæde dig ud som flagermusmanden, tilbyder vi dig hos Funidelia en bred vifte af Batman kostumer lige fra den klassiske model, tilbage fra de første årtier (fra 60’erne-80’erne), til Batman-modellen fra tv-serien The Brave and The Bold eller fra biograftrilogien TDK (The Dark Knight).

Batman kostumer for enhver smag

Batman hundekostumer

Blandt udvalget har vi high end kostumer og andre standard kostumer, så hvis du ikke er heldig at have ligeså mange penge som Batman, så kan du i det mindste lade som om, at du er ham i et par timer. Vi ønsker ikke, at prisen skal komme mellem ham og dig.

Vi har Batman kostumer til drenge og piger, foruden dragterne i voksenudgave, som både fås til mænd og kvinder. Batgirl til magten! Du kan endda tage dit kæledyr med til festen i et af vores hundekostumer.

Hvis du ikke ønsker en komplet dragt, så kan du vælge et af vores kits med kappe, maske og trøje. Vi har også kjoler til de mest flirtende og et Batman kostume i en muskuløs udgave til dem, der ikke opholder sig så meget i træningscentret…

Selv om Batmans kostume har udviklet sig gennem årene, er der nogle grundlæggende træk, som aldrig ændrer sig. Generelt fremstår dragten som værende sober og elegant i mørke nuancer, og den mangler aldrig sin kappe og sit multifunktionelle bælte.

Hans logo imiterer en flagermus med spidse ører, der skræmmer skurkene væk. Batmans maske dækker det meste af ansigtet, og han bærer også nogle handsker med tre fremspringende syninger. På brystet er hans symbol.

Som nævnt har æstetikken ændret sig med tiden. Siden den første optræden på film i 1943 har hans dragter varieret lidt.

Hos Funidelia finder du alle de forskellige udgaver, fra Batman Classic kostumet i grå og blå nuancer til TDK helt i sort eller den nyeste udgave fra filmen Superman vs Batman, hvor de sorte og grå nuancer er kombineret. Fælles for alle er det karakteristiske gule bælte og Batmans maske.

Under alle omstændigheder så kan man ikke forstå Batman uden at inkludere hele det univers, han er en del af. Gotham City er fuld af kriminelle, der skal bekæmpes, og efter hans forældres død, er disse skurke i bund og grund hele hans eksistensgrundlag.

I denne sektion kan du finde kostumer fra Batman universet – både hans allierede og hans fjender. Robin, Jokeren, Harley Quinn, Bane, Pingvinen, Enigma, Catwoman og Poison Ivy er nogle af ‘vennerne’ fra Batman eventyrerne, du kan klæde dig ud som.

De mange forskellige måder at bruge et Batman kostume på

Batman kostumer

Har du forelsket dig i et Batman kostume, og mangler du en anledning til at kunne bruge det? Lav selv en anledning, arranger noget og klæd dig ud i det kostume, du er allermest vild med. Du kan arrangere en superhelte kostumefest eller en eksklusiv Batman fest. Til de mindste i familien ville en Batman fødselsdagsfest være helt genial!!

Filmpremierer, tegneserie messer…Der er tusindvis af muligheder for at kunne iklæde sig et af vores Batman kostumer. Som for eksempel hvis du bare inderligt ønsker at klæde dig ud og bekæmpe det onde i din by. Hvis du har penge, vil vi ikke være dem, der forhindre dig i det.

Batman og hans ikke-superkræfter

Batman kostumer

Vi er så opslugte af, at Batman er en superhelt, at vi nogle gange helt glemmer, at han ikke har nogen superkræfter. Han kan ikke flyve, han har ikke nogen superstyrke, og han kan heller ikke bevæge sig med lynets hast. Hans dragt er heller ikke udstyret med forskellige gadgets, der kan hjælpe ham.

I stedet har han en række menneskelige styrker, der gør ham til en af de mest frygtede superhelte.

Først og fremmest er Wayne milliardær. Han mangler hverken penge, biler eller kvadratmetre i sit kæmpe palæ. Det kan godt være, at pengene ikke kan gøre ham usynlig eller få ham til at klatre på vægge, som hvis han havde sugekopper på hænderne, men lidt hjælper de da.

Udover at være rig, så er Batman også intellektuel. Han er kvik, har stor videnskabelig viden, særlige færdigheder som detektiv, er meget fysisk stærk og smidig. Han bruger ingen våben, og han dræber ikke sine fjender, men skræmmer dem nok til, at de ikke kommer tilbage for at skabe flere problemer. Hverken for ham eller for indbyggerne i Gotham, byen hvor han holder til.

Wayne bor på et palæ, hvor han har bygget en underjordisk bat-grotte. Det er hans skjulested, lageret til alle hans gadgets og garagen, hvor hans officielle transportmiddel, Batmobilen, står parkeret.

På den anden side, så har han, fordi han er menneske, også svagheder. Vigtigst af alt så kan han dø af et skud, et slag, et fald eller simpelthen bare af sygdom eller alderdom, ligesom en hvilken som helst anden person. Ja folkens, Batman bliver ældre!

Men det at være Bruce Wayne har også sine fordele. Han skal ikke stå i kø ved indgangen til natklubber, han har de fedeste biler, hans butler laver en dødlækker brunch... For ikke at nævne elskerinderne. Flot og rig, kvinderne flokkes om ham. Hans første kæreste var Julie Madison, og derefter havde han en masse flirter, den ene af dem var Vicky Vale, som lugtede lunten og fandt ud af, at hendes kæreste levede et dobbeltliv.

Andre vidste præcis, hvem han var, og måske var det netop grunden til, at de faldt for ham. Den mest berømte er Selina Kyle, bedre kendt som Catwoman, med hvem han havde et konstant had-kærlighedsforhold. Det samme skete med Talia al Ghul, datter af en Batmans terroristiske ærkefjender. Endnu en umulig kærlighedshistorie til samlingen.

Bat-fest i sigte

Bat-fest

Hvis du er en ægte bat-fan, hvis du godt kunne tænke dig at køre i Batmobilen og bo i en bat-grotte, hvis du sætter præfikset ’bat-’ foran hvert femte ord…Si bliver du nødt til at arrangere en bat-fest NU!

Her følger nogle forslag til, hvem du ikke må glemme til festen. Og vi taler ikke om dine venner, men om de Batman karakterer, der på den en eller anden måde skal være med til begivenheden.

Vi advarer om, at det er meget vanskeligt at leve op til Bruce Wayne, når det kommer til at arrangere fester. Hans formue har gjort ham meget populær, han har penge og menneskelige egenskaber, han er god til at skabe kontakter, og hans palæ er det perfekte sted til at holde fester. Desuden er han ikke kun den perfekte vært, han er også VIP-gæst ved ethvert velgørenhedsarrangement eller begivenhed, der afholdes i Gotham.

Vi kan sænke baren lidt og, ja hvorfor ikke, invitere hans fjender! Han ville måske ikke gøre det samme, men vi tør godt blive lidt beskidte.

Jokeren, ærkefjenden

Joker kostumer

Takket være Stephen King og hovedpersonen i hans roman Det Onde, er Jokeren en af de mest skræmmende klovne, vi kender til. Han er Batmans ærkefjende, og selvom man ikke ved ret meget om hans fortid, så må der være sket ham noget forfærdeligt, siden han er så sadistisk.

Et ansigt så hvidt som mælk og et egocentrisk smil, hans hår er grønt, og han klæder sig som regel i en lilla frakke og grøn vest. Han er elegant og går aldrig ud uden skjorte og slips. Men hvad angår hans onde gerninger, så viser Jokeren hverken nåde eller barmhjertighed.

Han er den skurk, der giver Batman mest arbejde, og han vil helt sikkert ikke gå glip af en fest.

Harley Quinn og hendes baseball bat

Harley Quinn Kostumeer

Det som psykiateren har samlet, kan intet menneske skille ad. Ja, hvor skulle Jokeren og hans ekstravagante kæreste ellers have mødt hinanden end…på Arkham Asylum. Hendes navn stammer fra et ordspil med ”harlekin” og dermed hendes påklædning. Med tiden er hendes garderobe blevet udvidet, og i dag kender vi hende med nyt tøj og et bat.

Harley Quinn er Jokerens flamboyante partner, og som medskyldige og samtidig elskere kører de deres forhold på deres helt egen måde. Hun er en af de kvindelige superskurke, som Batman står overfor og, selvfølgelig, er hun inviteret til vores fest!

Catwoman, kærlighed-had-had-kærlighed

Catwoman kostumer

Forholdet mellem Catwoman og Batman har konstant gået op og ned. De er gentagne gange gået fra at være allierede til at være fjender, og de er beviset på, at der ikke er langt fra kærlighed til had.

Født i en forstad til Gotham og med en alkoholisk far, så har Selina Kyle måttet klare sig selv fra hun var helt ung. Hun er kendt som tyv og bærer altid en hvid handske. Hun beskæftiger sig med at røve smykkebutikker og kunstgallerier. En aften da hun møder Batman og ser ham i aktion i en park i byen, beslutter hun sig for, at hun også vil have en dragt, til når hun skal begå sine forbrydelser. Hvad med en genforening?

Robin, den bedste ven

Robin kostumer

Han er ung og glad, meget positiv og kan lide at spille på klaver. Hans dragt er rød, grøn og gul, lyse farver, som står i kontrast til Batmans mørke og diskrete dragt. De supplerer hinanden perfekt og danner et godt team til at bekæmpe de onde i Gotham.

Ligesom med Sherlock Holmes, mente skaberne af Batman, at han havde brug for en Watson, som han ville kunne dele sin detektiv indsigt, sine resultater af undersøgelser og sine hovedpiner med…Og på den måde kom den lille Robin til, som desuden også har formået at skabe en forbindelse til det unge DC Comics publikum.

Hvad siger du til et Batman kostume og et Robin kostume, så I kan gå til kostumefest klædt ud som par?

Poison Ivy, den farligste botaniker

Poison Ivy kostumer

Hun har rødt hår og hendes dragt er grøn og lavet af blade. Pamela Lillian Isley var en helt almindelig botaniker fra Seattle indtil videnskabsmanden Jason Woodrue, kendt som Floronic Man, eksperimenterede med hende. Han injicerede nogle giftstoffer i hendes blod, hvilket gjorde hende immun over for alle former for gift, både virus og bakterie.

Ændringerne vendte op og ned på hendes tilværelse. Hun forlod Seattle og endte i stedet med at gøre onde gerninger i Gotham. Og hvem konfronterer alle, der gør skade i Gotham City? Batman.

Den gådefulde Gækker

Gækker kostumer

At forvirre politiet og Batman med sine gåder er hans yndlingssport. Han er Gækkeren og hans kendetegne er hans grønne dragt med spørgsmålstegn på. For hvis der er noget han er, så er det et mysterium.

I modsætning til andre skurke, så kæmper Gækkeren næsten aldrig fysisk, selv om han sagtens kunne, men i stedet bruger han sin intelligens. Hans våben er puslespil, spillekort eller komplicerede mekanismer, der gør alle skøre, også Batman. En vaskeægte hjerneduel.

Bane er styrke og intelligens

Bane kostumer

Han er en af Batmans stærkeste og mest intelligente fjender. Han hedder Bane og er opvokset i et fængsel, hvor han afsonede den straf, som hans far ikke fuldførte, eftersom han flygtede. Han er en erfaren kæmper. I fængslet trænede han ikke kun sine muskler, han læste også bøger og udviklede sin mentale styrke.

Han er besat af Gothams mørke og af flagermusmanden, som han undslipper for derefter at og komme tilbage til Batman for at gøre det af med ham.. På vejen befrier han et par venner, som nød et godt ophold på Arkham Asylum ... Nu er der nemlig fest.

Pingvinen, fjende og sladderhank

Pingvinen kostumer

Han er ganske fornuftig og kører, tilsyneladende, bare en natklub. Og ja, en natklub der hyppigt besøges af stort set alle forbrydere i Gotham. Han er lav, foroverbøjet og tyk. Pingvinen er en af Batmans ældste og mest vedholdende fjender.

Han er samtidig en af Batmans fortrolige og forsyner ham også med oplysninger om, hvad der foregår med de skurke, der kommer i natklubben. Han er snu og beregnende, men det beskidte arbejde, der involverer fysisk kontakt overlader han til sine håndlangere.

Hvis du inviterer ham til festen, behøver han ikke at købe nyt tøj, for han går altid klædt i et elegant jakkesæt med stribede bukser og tilhørende lang jakke. Vest, slips eller butterfly, og til at fuldende looket, hvis den altså er i brug, en meget farlig paraply.

Fra tegneserie til det store lærred

Lige siden den første gang vi så Batman i 1939 i en tegneserie, har karakteren, der er skabt af Bill Finger og Bob Kane, tilpasset sig forskellige formater. Tv-shows, biograffilm og videospil har valgt at skitsere den mørke ridder.

I sine første optrædener havde Batman en pistol og kæmpede mod bander. Senere kom Jokeren ind i billedet og blev hans første psykopatiske fjende. Hertil kommer, at Batmans også udvikler sin personlighed, og altså ikke bare kæmper mod skurke, men også står over for en indre konflikt.

Første gang man kunne se Batman på det store lærred var i 1943. Siden da har mere end et dusin film haft flagermusmanden i hovedrollen. Nogle med mere succes end andre, men alle har haft store anerkendte navne i rollerne som både helten og skurkene.

Fra Val Kilmer eller George Clooney til Christian Bale og Ben Affleck har de alle valgt at portrættere Bruce Wayne. Og taler vi om Jokeren, så har blandt andre Jack Nicholson, Heath Ledger og Jared Leto spillet ham.

Vil du slutte dig til listen? Du kommer måske ikke på det store lærred, men med lidt held kommer du på Facebook væggen ... Benyt lejligheden til at få fat i et af vores mange kostumer: Batman, Jokeren, Harley Quinn eller en hvilken som helst anden karakter, der er en del af flagermusmandens eventyr.

Top