Skip to content

Frost 2 Hvad sker der i Arendelle?: nye kjoler til Elsa og Anna og meget mere

Det var i marts 2015, da Disney i et interview lancerede anden del af Frost. Og Elsa og Anna har samlet millioner af fans siden den første film blev frigivet i 2013, da de to prinsesser blev mange smås yndlings figurer.

Denne efterfølger har vi ventet på i lang tid, men endelig er den her. Feddddt!!

Men hvad alle spørger om er “Hvem designer Elsa og Annas kjoler?”, “Hvem er Samantha?”, “Vil Kristoff danne en musikalsk gruppe med Sven?” Vi har ikke svar på alle dine spørgsmål, men på nogle af dem, ja.

Stemmerne fra den første film fortsætter

Sangerne Kristine Yde Eriksen og Maria Lucia Heiberg, der lagde stemmer til Anna og Elsa, gør det igen i Frost 2. Den officielle version af “Faryond” synges af Panic at the Disco. Ved du allerede det?

Hvad der endnu ikke er kendt, er om som Kristoff og Sven vil beslutte at starte en musikalsk karriere og danne en sjov gruppe, efter “boomet” af “Lost in the Woods”.

Elsa frigiver sit hår, og Anna ændrer sit look

Søstrene har gjort os vant til deres nordiske fletninger: en lang blond fletning i Elsas tilfælde og Anna med to fletninger, der minder os om den yngre søsters unge karakter. Men i denne efterfølger bærer Anna sit hår løst, hvilket afspejler hendes forandring som en mere moden og mindre barnlig person. Og selvom Elsa bærer en fletning, frigiver hun sit flagrende lange platinblonde hår i vinden.

Hvem er Samantha?

Hvis du allerede har set Frost 2, vil du vide, hvad vi taler om, og hvis ikke… læs ikke videre, der kommer en spoiler! Vi ved ikke hvorfor Olaf nævner Samantha i filmen, men hvad vi ved, er, at Josh Gad (skuespilleren, der spiller Olaf i den originale version) har mødt hende, og hun er en Disney World-medarbejder. 🤣

Hvem designer Elsa og Annas kjoler?

Der er ingen bedre designere af prinsesse kjoler… end Disney. Og i Frost 2 har de gjort deres bedste. Begge søstre bærer flere kjolemodeller ved forskellige lejligheder i filmen: i begyndelsen under fejringen, om natten, under deres eventyr… De har gjort os skøre, fordi de bærer mange detaljer, man ikke ser ved første øjekast. For en lille fan af Frost er alt vigtigt.

Og dette er udviklingen af Annas kjoler i begge film.

Uanset om din lille pige foretrækker Elsa eller Anna, skal du ikke bekymre dig, for hos Funidelia kan du allerede finde Frost 2 kostumer. I deres klassiske og deluxe versioner vil Elsa og Annas kjoler uden tvivl være de mest ønskede denne jul.

Elsas kostume inkluderer design af de 4 elementer i hendes nederdel, med en tyl kappe og skulderpuder, der inkluderer det samme nederdelsdesign. Annas kostume i Frost 2 består af en sort kjole med en lilla fløjlsvest som rejsekappe. Du vil elske dem!

Men ikke kun Elsa og Anna har forskellige kjoler i Frost 2, også Kristoff er klædt anderledes. Han er partner til en prinsesse af Arendelle og skal klæde sig derefter.

Hvis du allerede har set filmen flere gange og ikke kan få nok… efterlader vi dig her en video med vores yndlingshovedpersoner.