Skip to content

Nytårsaften dekorationer: ideer til en uforglemmelig nytårsaften

Hold dette års nytårsaften, som du aldrig har gjort før. Vælg de nytårs dekorationer, som du bedst kan lide, og giv et strejf af glamour til dit hjem, for at komme ind i det nye år med al mulig glæde.
His Funidelia finder du alle de nytårsaften festdekorationer, du har brug for. Og det er derfor, vi gerne vil give dig nogle ideer, så din nytårsaften bliver uovertruffen og altid er i din og hele familiens minder. Du vil have den bedste nytårsaften nogensinde!

De ideelle dekorationer til din nytårsfest

Der er mange detaljer, som vi skal tage højde for, for at holde en god nytårsaften. Vi vil give dig de vigtigste ideer til dekoration og forberedelse af en komplet nytårsaften.

  • Nytårs dekorationer: Guirlander, serpentinere og balloner skal der være, for at sige farvel til året. Gyldne eller sølvfarver, som vi kan kombinere med sort eller hvid og sætninger som “Godt nytår” eller “Glædelig 2020”, der også skal være der, for eksempel i enten balloner eller i guirlander. Derudover har vi folieballoner i formene med tal og bogstaver for at bygge den sætning du ønsker, og krone din fest.

  • Service til nytårsaften: vi kan ikke glemme, at det på en sådan aften som dette er vigtigt at tage sig af borddekorationen og købe alt, hvad der er nødvendigt til at spise og drikke hele natten. Glas, tallerkener, servietter, bestik og endda duge. Der er også andre dekorative detaljer til bordet som stjerner.

  • Hos Funidelia kan du finde forskellige samlinger af service og dekorationer, der kombinerer forskellige farver, figurer (hexagonal, firkantede eller runde tallerkner) og bogstavtyper, så du kan vælge den, du bedst kan lide. Fra den smukke kombination af marineblå og guld fra “Happy New Year Collection” og til den glamourøse “Black & Gold Glitz & Glamor”, der blander sort og guld perfekt. Og der er mange flere at vælge imellem!

  • Festsæt og nytårsaften: de berømte nytårsfester må ikke mangle noget. Vi har forberedt mange eksempler og tilpasset dem til dekorationer til resten af festen. Selvfølgelig hatte, halskæder, slips, pandebånd og meget mere. Vi har meget originale festsæt, som f.eks. Happy New Year festsæt med top hatte, tiaraer, fest trompeter og serpentinere i røde og sølv farver, med “Godt nytår” skrevet på hatten og kronen på tiaraen.

  • Til nytårsaften bør konfettien ikke mangle, så vi har nogle kanoner med guld og sølv eller flerfarvet konfetti, som du bruge som finish til din fest.

  • Photocall: vælg tilbehøret til et hav af sjove fotos. Fra et nytårs photocall med sløjfer, hatte, champagneglas og meget eller mere, eller sæt med tilbehør relateret til biografer eller diskotek, for eksempel.

Alt dette kan du kombinere og skabe et unikt festligt miljø. Men vi ønsker ikke at forlade det her og vil gerne foreslå andre gode ideer til din nytårsaften. Og temafester er en stor chance for at nyde årets sidste aften!

Temafester til nytårsaften

Et godt valg til at fejre en god fest nytårsaften er at forberede en temafest. Her finder du de bedste tips og ideer til temafester. Hold den bedste fest med nytårsaften dekorationer kombineret med specielle dekorationer som dem, vi foreslår:

 • Årti fester: vælg det årti i det tyvende århundrede, som du bedst kan lide, og skab et ideelt miljø for dine gæster. Find dekorationer og kostumer på vores hjemmeside. Fra gangstere og kabaretpiger fra 20’erne, til et diskotek fra 70’erne. Du kan også omgive dig med pin-up-stilen fra 40’erne eller den fede rockverden fra 50’erne. Tjek denne interessante artikel, hvor vi giver flere detaljer om, hvordan man holder en fest med et årti-tema.
 • Fester med farvetema: er et andet godt valg til dekorationer til nytårsaften. Det handler om at skabe en monokromatisk fest eller kombinere forskellige farver til dekorationer og service. Du kan tage det videre og have hele familien klæde sig ud eller bære noget af den farve. Du skal bare vælge en farve eller farver, og vi gør alt andet! Alle dekorationer: guirlander, balloner, papir vifter eller serpentinere. Og alt service: tallerkener, bestik, glas, servietter, duge osv.
 • Kostume temafester: vi foreslår en sidste idé, en kostumefest for hele familien. Du kan gøre denne fest åben; alle vælger det kostume, de ønsker uden regler, eller kostumer af en serie eller film, der slutter sig til hele familien. Du kan også vælge et andet tema, f.eks. Superhelte eller Disneyfilm. Og for at du ikke glemmer noget, efterlader vi dig med dette indlæg med de bedste ideer til, hvordan du holder en kostumefest.

Godt nytår!