Skip to content

De Bedste Frost Fødselsdagsfest Dekorationer! ❄

Det yngste medlem af familiens fødselsdag er en lejlighed, der fortjener en stor fest. Og blandt de mange idéer til fødselsdagsfester er der temafesten.

Hvis din lille kender teksten til “Lad det gå!” helt ind i sjælen, har vi lige det, du leder efter! Et væld af ideer til at hjælpe dig med at organisere den bedste Frost fødselsdagsfest, så de kan nyde en eventyrlig eftermiddag.

I dette indlæg giver vi dig hemmeligheden bag at fejre en uforglemmelig fødselsdag i Arendelle. Det bliver spændende!

Genskabe Arendelle

Det er meget vigtigt at få festen til at føles ligesom Arendelle og transportere dig til en af Disneys mest magiske verdener.

Isens blå farve, skinnende detaljer som glinsende isdråber og en hvid baggrund som et tæppe af sne. Fantasi er nøglen!

Se på nogle af disse fantastiske ideer!

Du kunne drys lidt kunstig sne på bordet, på møblerne og gulvet. En finish, der vil overraske alle gæster!

Det er let at fremstille kunstig sne, alt hvad du behøver er natron og balsam. Læg lidt natron i en skål, og tilsæt balsam lidt efter lidt, indtil det får en tekstur som sne. Når det er gjort, kan du opbevare det i fryseren indtil festen.

Du kan også lave nogle snefnug af papir eller pap, som i denne tutorial:

Invitationerne

For at sikre, at dine gæster ankommer til festen til tiden, skal du sende nogle invitationer. Hvorfor ikke lade Elsa, Anna eller Olaf skrive til din lille ven? Det vil føre festen til et helt andet niveau.

Hvis du desuden ønsker, at dine bedste “VIP’er” skal komme, hvorfor ikke udskrive nogle billetter, der ligner disse “Rook No. 17” billetter, som du kan finde online og inkludere dem med dine invitationer?

Guirlander og Serpentinere

Når invitationerne er sendt, og du har valgt dine frost festfarver, er det eneste du mangler, dekorationerne. Gå ikke ned på dekorationer: guirlander, serpentinere, frost udskæringer, blomster…

Plakater med Elsa og Anna der byder dine gæster velkommen til festen, Olaf som æresgæst…

Eller du kan lave din egen dekoration til hoveddøren med Olafs ansigt. Ligesom dette:

Du kan også dekorere hvert værelse med nogle frost landskabsdesign og nogle hængende snefnug som disse:

Du kan kombinere nogle frost guirlander og bannere med andre hængende dekorationer. som pom pomer eller papir vifter i lilla, blå, hvid eller endda lyserød.

Balloner

Balloner er altid en sikker ting, når det kommer til at dekorere huset til en fødselsdagsfest. Du kan gøre det med disse frost tema balloner med tegninger af hovedpersonerne som Elsa, Anna og Olaf.

Du kan endda kombinere disse frost balloner med andre farvede balloner, ligesom vores forslag til guirlander.

Borddekorationer

Glem ikke at dekorere bordet. Til Arendelles bal er der altid masser af elegante dekorationer: duge, kopper, tallerkener, servietter, bestik, sugerør, blomster, figurer, kagefade… Vælg mellem dekorationer trykt med Olaf eller Elsa og Anna i Frost eller Frost 2, eller kombiner det med tallerkener, kopper og servietter i almindelige farver.

Vær omhyggelig med detaljerne, og du kan pynte det bedste Frost festbord nogensinde.

Kopper

Tallerkner

Servietter

Service

Sugerør

Blomster og Dekorative Figurer

Frost Fødselsdagsopskrifter: Kager og Cupcakes

Lad os hoppe hen til delen, hvor alle synger til fødselsdagsbarnet.. Vil de puste lysene ud på en kage eller en cupcake?

Du kan dekorere dem med toppers, sætte dem på unikke og dekorative kagefade midt på bordet eller dekorere kagen med frost figurer. Hvad end du vil!

Hvis du vil tilføje et specielt (og iskoldt) touch til slik og drikkevarer til din Frost fest, har vi nogle ideer:

  • 1. Til voksne kan du tilberede nogle blå cocktails med “Blå curacao”, blandet med noget ananasjuice eller fersken. Til de små skal du bruge lidt blå frugtfarve i vand for at give det et “frossent” look.
  • 2. Du kan også bruge gelatine til at fremstille disse søde blå isterninger:

Lad festen begynde!

Når alt er klar, skal du bare slappe af og have det sjovt!

Du kan tilberede nogle slikposer eller kasser til gæsterne, som har masker af nogle af frosts figurer indeni:

Du kan også give nogle tiaraer ud til gæsterne, så de kan føle sig som prinsesser, ligesom Elsa og Anna:

For at få mest muligt ud af denne fest har vi også nogle forslag til spil og lege:

1. Få en Frost Piñata

En fødselsdagsfest er ikke en fest, før du har en piñata! Vi har masser af modeller at vælge imellem, bare fyld med gaver, slik og konfetti!

2. Skal Vi Ikke Lave En Snemand?

Hvis du har brugt lidt tid på at lave vores falske sne, skal du bruge den godt og lave din egen Olaf. Eller, hvis du foretrækker ikke at gøre huset rodet, kan du udskrive denne unikke og sjove udskæring af Olaf, så de små kan lave deres egen snemand, eller de kan lege sæt gulerodsnæsen fast på snemandenn.

3. Farv Dine Yndlings Karakterer

Hvis de små elsker at farve, skal du have blyanter og tuscher klar!

Frost Kostumer

Der er ingen bedre dag for din lille at blive en isprinsesse, end hendes egen fødselsdag. Og du finder ikke noget bedre end disse frost kostumer, hvad enten det er en Elsa eller Anna kjole, Frost 2 eller endda en Frost fever kjole, vi har dem alle.

Og det var det! Vi håber, at disse ideer og råd til, hvordan man fejrer en frost temafødselsdag, hjælper dig med at forberede en helt magisk fest.

Have fun!