Skip to content

5 ideer til hjemmelavede Halloween Pynt

Hvert år fejrer vi Halloween med vores venner og familie – og det er fordi det er den perfekte undskyldning for at hygge os og give nogen et godt gys! Derfor finder du nogle nemme og sjove DIY dekorationsideer til Halloween i dette indlæg, så du kan dekorere dit hus til denne uhyggelige aften. Forbløf alle med de mest originale Halloween pynt!

1. Er Der Nogen?

For at lave dette Halloween toilet, har du brug for en sort pap og en saks. Klip din ønskede monster silhuet, løft den øverste del af tanken og sæt dit monster fast på rammen. Din ‘smugkigger’ vil være klar til at skræmme på det helt rigtige tidspunkt og på den nemmeste måde.

KRÆVES: Sort /hvidt pap og en saks

2. Mor, der er et hoved i køkkenskabet!

Vores favorit! ‘Hoved i en krukke’ er en perfekt måde at skræmme din mor godt og grundigt. Du kan lave dine egne billeder ved at følge disse trin, eller downloade billedet fra dette link.

Du har også brug for en stor krukke og noget vand der er farvet grønt, gult eller enhver anden farve du vil have. Læg det laminerede billede ned i krukken, og du er færdig! Nu har du et nyt familiemedlem.

KRÆVES: Et lamineret billede og en gennemsigtig krukke

3. Lille Gæst

Denne hjemmelavede Halloween guirlande er let og sjov at lave – Et perfekt projekt til en regnfuld og kold dag.

For at lave flagermusene skal du male skumkuglerne med sort maling, lime de udskårne papirvinger på dem og til sidst sætte øjnene på dem.

Hvad angår spøgelserne, skal du lime bolden sammen med papiret eller noget stof, sammen med en klemme, lime øjnene på og hænge figurerne på et reb.

KRÆVES: skumkugler, silkepapir eller stof, pap, øjenklistermærker og klemmer

4. Spor fra en Morder

Dette er måske den nemmeste af dem alle. For at lave dette blodfarvede håndklæde skal du kun bruge to ting; et håndklæde og noget blod (selvfølgelig falsk blod). Der er ikke sværere end det.

Falsk blod efterlader normalt ikke pletter, så du kan bare vaske håndklædet bagefter, og det vil være som ny. Den vigtige her er at du vil gøre enhver, der kommer ind på badeværelset, bange.

Du kan også prøve det med et bruseforhæng eller bare ved at efterlade et spor i badekaret.

KRÆVES: Hvidt håndklæde og falsk blod

5. Heksens skjul

Hvis du vil have dit hus til at ligne det er blevet overtaget af hekse (og vi taler ikke om din svigermor), er disse hekseben perfekte.

For at skabe denne unikke effekt har du brug for nogle farvede stribede sokker, spidse sorte sko og pap til at bygge selve benet. Du kan placere dem, som du ser på billederne nedenfor, eller på hvilken som helst måde du synes er fed.

KRÆVES: Farvede sokker og sorte sko

Dette er nogle ideer til hjemmelavede dekorationer til dit hus til Halloween, så du kan overraske og skræmme hele dit nabolag.

Du kan også fuldende dit fine håndværk med nogle af Halloween dekorationsartiklerne du finder på vores hjemmeside, så dit hus kan blive til et rigtig uhyggeligt palæ.

Horror is fun!