Skip to content

Sådan klæder man sig ud som Freddy Krueger: kostume og sminke tutorial

Inspiration

For at lave et fuldt Freddy Krueger kostume, har vi hentet inspiration fra den klassiske film ‘Nightmare on Elm Street.’ Det inkluderede makeup, noget andet tilbehør og masken. Uanset om du er en mand eller en kvinde, har vi det perfekte kostume til dig. Du tør ikke falde i søvn, fordi vi kommer ind i dine drømme for at klæde dig ud denne Halloween – og der er intet, du kan gøre for at undgå det!

Sådan Får du Looket

👻 Sminke

Som du måske ved, er Freddys mest skræmmende træk, hans forbrændinger og sår. I denne video forklarer Sara G Habrás, hvordan man får den ødelagte hudeffekt med latex – Vi vil dog også beskrive hvert trin, så du let kan lære hvordan man gør det.

  • Trin 1: Påfør flydende latex på dit ansigt, der hvor du vil have dine sår.
  • Trin 2: Lad området tørre, eventuelt ved at vifte det, indtil det sidder fuldstændig fast på din hud.
  • Trin 3: Gentag de to første trin, så det bliver mere konsistent og påfør noget løst pudder ovenpå det hele.
  • Trin 4: Dæk området med makeup, så det har samme tone som din hud.

  • Trin 5: Transformationen begynder! Hæv langsomt latexen med en pensel og lav nogle cirkulære former.
  • Trin 6: Påfør noget rød makeup, mal det indre af såret og kanterne med eyeliner.
  • Trin 7: Fremhæv kindbenene og kæben med en mørk blush og en mørk skygge.
  • Trin 8: Brug en smule vaseline for et slimet touch.

De fleste produkter kan let findes hjemme. Flydende latex er nok den mindst almindelige af dem. Du kan også anvende disse forbrændingsproteser, som er nyttige til denne karakter.

Lav resten af dit ansigt naturligt med eyeliner og mascara, eller bare som du gør det normalt. Nu mangler du blot nogle få detaljer, som kostumet eller rekvisitter, og du vil være klar til at ‘hjemsøge’ alle.

👻 Kostumet

Dette er et af de nemmeste kostumer. Du kan klæde dig ud som det originale Nightmare on Elm Street, som der vises i videoen ovenfor, eller du kan lave dit eget hjemmelavede Freddy Krueger kostume. Du har brug for en stribet rød og grøn trøje (du kan også kigge efter en trøje med sorte striber) og en saks til at rive den i stykker. Endelig skal du bruge nogle sokker eller cowboy bukser.

Hvad med et Freddy Krueger kostume til kvinder? Det har vi selvfølgelig! Og det inkluderer en t-shirt, en handske, en hat og en maske. Du kan også lave en hjemmelavet t-shirt og blande den med rekvisitterne seperat. Du kan også tilføje et ekstra touch med et udstoppet dyr, for at gøre det endnu mere uhyggeligt.

👻 Rekvisitterne

Denne karakter er så unik på grund af hans hat, forbrændinger og… hånden! Freddy Kruegers kløer er bestemt hans kendetegn.

Uden dette tilbehør ville vores elskede seriemorder ikke være så skræmmende. Hvis du selv kan lave t-shirt, den revne kjole og makeup’en, har du kun brug for disse få elementer, før dit kostume er perfekt.

Det Sidste Touch

En speciel detalje til en speciel dag. I tilfælde af at du ikke allerede ved det, er Johnny Depp en af teenage hovedpersonerne, der bliver offer for Freddy. Og da vi desværre ikke kan have Johnny Depp fra 80’erne som vores eskorte til kostumefester, har vi det perfekte alternativ: En bøtte kaffeis, så du ikke falder i søvn og misser at forfærdelige ting sker for dig – Er det ikke bare originalt?

Lad Festen Begynde

Hvis du er fan af filmen, kan du dekorere din Halloween fest inspireret af den – eller af andre gyserfilm! Med denne Nightmare on Elm Street dekoration vil dine vinduer være uhyggelige, og alt i huset bliver til et mareridt, hvis en af dine venner beslutter sig for at sove på sofaen den aften.

Det Endelige Look

Horror is fun!