Skip to content

Sådan klæder du dig ud som Sally og Jack Skellington fra The Nightmare Before Christmas

Sally og Jack udklædning: The Nightmare Before Christmas

Vi blev inspireret til at lave denne makeup tutorial på grund af den mytiske Tim Burton-film, The Nightmare Before Christmas, og på grund af dens kvindelige hovedperson, Sally. Vi giver gid de bedste tips og ideer til din Sally fra The Nightmare Before Christmas udklædning og selvfølgelig hendes skøre elsker, Jack Skellington. Det perfekte look til næste Halloween!

Sådan opnås looket

Det vigtigste ved denne Halloween makeup er at skabe de falske øjne ved at simulere dem fra tegneserien, der er meget store og med enorme øjenbryn, hvilket er karakteristisk for Tim Burtons figurer.

Følg disse trin i makeupvideoen med Sara G og se, hvor let det faktisk er.

  • Trin 1: Dæk dine øjenbryn med makeup, sæt med løs pudder og afslut med at dække dit ansigt.
  • Trin 2: Læg nogle streger af lilla og blå skygge for at simulere de samme toner som vores hovedperson.
  • Trin 3: For at skabe de enorme falske øje, skal du tegne en ny globelinje højt på dit øje og fylde den med blå og lilla skygger.

  • Trin 4: Mal dit rigtige øjenlåg med vandmaling, top og bund.
  • Trin 5: Påfør nogle fantastiske falske øjenvipper og skitsér med sort, hvad der ville være det falske øje.
  • Trin 6: Mal dine læber røde og stingene sorte.

  • Trin 7: Brug blå maling til at simulere dukkens sting.
  • Trin 8: Tag parykken på, og du er klar til Halloween!

Kostumet

Hos Funidelia kan du finde forskellige versioner af Sally Kostumet. Fra dem, der er tro mod filmversionen, med en lang, lige kjole, til versioner med gnister og paljetter for at give et “glamourøst” look. Du vælger selv, hvilket du bedst kan lide.

Hvis du vil lave dit eget Sally kostume, er tricket at finde en kjole, du allerede har hjemme, klippe den form du ønsker i bunden af nederdelen og ærmerne og købe sort, lilla, blåt, gult og orange stof.

Hvis du ikke finder den nøjagtige tegning, kan du med tusch eller blyant selv tegne cirkler, linjer og sømme.

Tilbehøret

Både de The Nightmare Before Christmas kostumer du ser i Sara G-tutorialen og dem, der er vist i ovenstående afsnit, inkluderer en Sally paryk.

Men hvis du vil lave din egen hjemmelavede Sally paryk, har du her et super nemt trick. Da vores hovedperson er en dukke, er hendes hår lavet af uld. Så du kan fremstille parykken ved at skære strimler af uld fra rødt uld; lav dem meget lange, da vi laver Sallys hårgrænse midt i dem. For at simulere hårgrænsen i midten kan du i hånden eller med en maskine sy et stykke filt fast. Der er en masse Pinterest-tutorials som dem på disse billeder:

Sidste hånd

Da det ikke kunne være anderledes, er Sally’s sidste hånd hendes kære Jack. Klæd jer ud som par og vind med begge kostumer.

I dette tilfælde viser vi det Jack Skellington kostume Chico Morena bærer i videoen og andre muligheder, som masken eller det edderkoppeformede slips til at fuldende dit cosplay.

“Pumpkin King” bærer en sort trøje og en jakke med hvide og sorte striber og et hvidt kranium som hoved.

Det endelige look

Dette er vores venners endelige look med deres fantastiske kostumer fra Nightmare Before Christmas. Bliv Jack eller Sally og vis, at et skelet og en dukke er fyldt med liv, og masser af det!

This is Halloween!