Skip to content

Halloween dekoration must haves, så din fest bliver uhyggelig

Så tror du, at du ved, hvordan man dekorerer sit hus til Halloween? Ha! Få mig ikke til at grine…

Hvis du vil slå din nabo og være den bedste dekoratør i år til Halloween, skal du BLIVE VED MED AT LÆSE

Du skal være godt forberedt for at arrangere en god Halloween fest, og da vi kender os selv og vi ved, at vi efterlader alt til sidste øjeblik, har vi lavet dette indlæg om Halloween dekorationer for at give dig nogle ideer, der måske kan hjælpe dig!

Til at begynde med er den skræmmende dekoration græskar, spindelvæv, blod, stearinlys og kranier, de er must haves som skræmmende tilbehør. Men som Jack the Ripper sagde: “Lad os gøre dette stykke for stykke.”

Udendørs udsmykning

Haven

Hvis du har en have eller en gårdhave i dit hus, er det her du kan få dine bedste ideer, da det er den første ting, der skræmmer folk, der går igennem den, og får dem til at undre sig over, hvad de ellers kan finde. Den mest almindelige ting at gøre er at lave en kirkegård med gravsten, nogle få lig der stikker ud af græsplænen, udskårne græskar, spøgelser, advarselsskilte osv.

Hvis du vander græsplænen korrekt, er du måske heldig nok til at se et par zombier, som du kan optage Michael Jacksons Thriller video med, og hvis ikke, skal du vente til midnat, hvor nogle af dine gæster måske kommer i zombie humør.

Facaden

Som et andet trin er fronten af dit hus meget vigtig, især døren og vinduerne. Til døren anbefaler vi dette indlæg, der deler 25 ideer til at dekorere døren til dit hus til Halloween.

Men hvis du ikke er i humør til klippe klistre, har vi her et hurtigt alternativ, du kan finde i vores butik.

På den anden side kan du skabe halloween dekorationer til vinduerne, ved at skabe skygger med en sort pap over en hvid baggrund, for at udnytte det indre lys. Du kan lave våben, katte, hængende hoveder, lige hvad du vil! I dette indlæg viser de dig, hvordan du gør det.

En anden god idé er at lege med belysningen, ikke bare ved at placere en lyskilde i et andet dekorationselement, målrette havelysene mod den døde mand, der hænger i træet eller fylde græskar med lys, men også ved at lege med det indvendige lys, f.eks. via placering af farvede pærer, som blå eller rød.

Interiøret

Perfekt! Nu hvor du har gjort dem bange, skal du ikke svigte indenfor. Nu hvor deres forsvar er nede, og de synes, det ikke kan blive værre, har vi nogle gode ideer til endnu mere skræmmende halloween husdekorationer.

For at gøre udsmykning let for dig, og for at spare nogle penge, skal du fokusere på de steder, hvor dine gæster vil være, og efterlade nogle værelser med mindre dekorationer. Til dette anbefaler vi følgende zoner.

Badeværelset: ikke egnet til skræmte (eller omhyggelige) mennesker!

Dette sted, hvad end du kan lide det eller ej, er det, som de fleste kommer til, så det er vigtigt, at din udsmykning er så skræmmende, som muligt.

Fyld badekarret med lidt vand, og hæld lidt vand og falsk blod i det, lav pletter væggen, og hvis du vil, kan du placere et hoved nede i eller plette forhænget.

På badeværelsespejlet kan du placere blodige håndaftryk, det kan både være dine eller nogle i “klister”, hvis du ikke vil få lod på fingrene.

Gør håndsæben “lidt ulækker” ved at klæbe nogle menneskelige rester på, som dem vi viser på billedet, for at simulere kropsdele som ører, fingre eller øjne.

Spisestuen

Dette rum er et af de vigtigste, for det er her, du vil være det meste af tiden under festen, hvorfor dekorationen skal være skræmmende, men uden at være overdreven, så dine gæster føler sig utilpas, mens de er derinde.

Dæk det op med spindelvæv, og placer små edderkopper rundt i hjørnerne. Dæk møblerne med hvide tæpper for at give dem en illusion af, at huset er hjemsøgt, og for at beskytte dem mod pletter mod andre ting. Fuldend det ved at placere nogle græskar og kranier på hylderne.

Fuldfør dekorationen med døde, dekorerede kviste med et gysertema, som edderkopper, græskar, spindelvæv… Børnene i dit hus kan også give dig en hånd, så det bliver en sjov aktivitet for hele familien. Stearinlys og lysekroner er også et must, så lysene er svagere og passer til helligdagen, eller dæk en lampe i orange eller sort.

I spisestuen er service meget vigtigt, fra dugen, de sorte servietter, helt til de glas. Her foreslår vi nogle elementer, der kan være til hjælp:

Duge

Du skal ikke grise når du spiser dine gæster! Manerer kommer først.

Glas og kopper

Du skal bare have en beholder du kan drikke blodelixir eller alkoholholdige brygge fra, der får mere end én person til at kravle ud af dit hus.

Græskar

Vis dine kunstneriske evner frem, og lær at skære græskar i originale og sjove former.

Men hvis du ikke kan eller bare er doven med det, kan du altid købe nogle dekorative græskar.

Lysestager

Er du bange for stearinlys i frygt for, at dit hus kan blive brændt? Intet problem, vi foreslår disse sikre, skræmmende lysestager.

Kranier

Med kranier vil alle sætte pris på den indvendige skønhed, som alle har, og få lægger mærke til. Dekorér med dem, så alle kan se den sande indre skønhed.

Gangen

Som et sidste punkt skal du ikke glemme gangen, som dine gæster bliver nødt til at krydse for at komme andre steder i huset. I den hænger de grundlæggende spindelvæv. Der findes også dekorative elementer til væggene som dystre fotos, kryb osv.

Med alt dette er dit hus klar til en perfekt, stor Halloween fest, hvor sjov og frygt er sikret, og selv hvis nogle gæster tvivler på det, kan de altid blive en del af næste års dekoration.

Horror is fun