Vil du være den mest skræmmende til din næste Halloweenfest? I denne artikel vil vi give dig et par tip og tricks til at lægge forfærdelig og realistisk Halloween make-up til kvinder.

Sår, ar, blod og meget mere! Et udseende, der vil skræmme selv de modigste derude. Gør dig klar til at have en virkelig skræmmende aften!

Halloween make-up til kvinder – det grundlæggende

Det første du skal gøre, er at vælge et godt Halloween kostume. Du kan vælge at klæde dig ud som en berømt karakter, som Maleficent, La Catrina fra De dødes dag eller Corpse Bride. Eller du kan gå efter noget mere generelt, som en zombie, et skelet eller en vampyr… Der er hundredevis af Halloween kostumer at vælge imellem, så vælg det, du bedst kan lide (eller vælg det mest skræmmende du kan finde!).

Det næste trin er at lægge en forfærdelig make-up, så du kan skræmme alle. Her på Funidelia har vi al Halloween make-up til kvinder, du har brug for. Den vigtigste ting, du har brug for, er noget falskt blod, nok til at tage på din krop, dit kostume og på nogle meget realistiske sår og proteser. Med latexproteser kan du opnå effekten af åbne, blodige sår, ar i forskellige former, forbrændinger på dit ansigt, vampyrbid på halsen osv.

Og for at få det til at se endnu mere ægte og forfærdeligt ud, vil lidt flydende latex være perfekt. Med dette produkt, der ofte bruges i filmproduktioner, kan du få huden til at se ældre ud, skabe alle mulige sår (som ser specielt godt ud, når de kombineres med falskt blod), falske forbrændinger og meget mere.

Og med noget sort/hvidt make-up kan du give dit ansigt og krop og dødbringende bleghed, ideel til skelet kostumer, vampyrer eller hekse. Det vil se så godt ud! Afhængigt af dit kostume, kan du måske også bruge noget rødt make-up, hvis du f.eks. klæder dig ud som en djævel.

Til sidst, hvis du vil lægge noget zombie make-up, har vi specielle produkter, der får dig til at ligne de levende døde. Fremspringende øjne, grønt blod, zombiehud, skårne halse og alt andet, du kunne forestille dig, for at sprede gys på Halloweenaften.

Maleficent Make-up

Den onde troldkvinde Maleficent er en af Disneys mest onde skurke, berømt for sit hekseri i Tornerose. En sort kjole og et ondt ansigt karakteriserer denne onde karakter.

Hvis du vil blive denne onde heks, er den første ting, du skal gøre at vælge dit Maleficent kostume. Du kan vælge det tøj, hun bærer i Tornerose, den animerede film, med hendes sorte og lilla kappe og sin elskede krage. Eller gå efter den imponerende sorte kjole og horn, hun bærer i filmen, Maleficent.

Endelig har du naturligvis brug for noget Maleficent make-up. Her er en tutorial til, hvordan man opnår det perfekte udseende. Det er ekstremt vigtigt at fremhæve dine øjne, læber og visse dele af dit ansigt, som kindernes.

Make-up til Sally fra The Nightmare Before Christmas

Hvis du elsker Tim Burton film og aldrig misser at se The Nightmare Before Christmas hver vinter, kan et Sally kostume være din bedste mulighed. Sally ligner en kludedukke med en kjole, der består af dele af forskelligt tøj.

Men den vigtigste del af Sally er hendes ansigt. Med lidt god make-up kan du fremhæve hendes store øjne og øjenvipper, samt arene i form af sting på hendes læber, nakke og pande. Her er en tutorial til, hvordan du kan få det mest realistiske Nightmare Before Christmas look.

Corpse Bride Make-up

Lad os fortsætte med Tim Burton temaet, med en anden af hans imponerende animerede film, Corpse Bride. Emily er hovedpersonen i denne film, en halv kvinde, halv skelet, der bor i de dødes land og ved et uheld gifter sig med en levende mand, Victor.

At fange Emilys melankolske look er vigtigt, når det kommer til at supplere dit Corpse Bride kostume. Og du kan opnå det med denne make-up tutorial. Nøglen til denne makeup er at bruge en lys farve i dit ansigt, som hvid eller turkis, hvis det er muligt. Marker derefter dine øjne og øjenlåg tydeligt, og brug malede øjenbryn for at give dig et trist udtryk. Til sidst er der nogle små sår på panden og venstre kind, som prikken over i’et. Nu er det eneste, der er tilbage, at finde en god ”død mand”.

De Dødes Dag make-up: bliv La Catrina

De Dødes Dag er en meget vigtig mexicansk festival, en af de mest berømte i verden. Deres berømte Catrina kranier er et symbol på Halloween, eller enhver kostumefest. Catrina kostumet består normalt af en lang kjole med en fuld nederdel, generelt i sort, rød eller rødbrun, selvom der findes en masse forskellige versioner. Men det mest bemærkelsesværdige er make-uppen, hvad enten det er i sort/hvid eller i forskellige farver.

Med denne tutorial kan du lære, hvordan du lægger din makeup som Catrina fra De dødes dag festivalen. Se trin for trin, hvordan du skaber et spektakulært Catrina ansigt, og overrasker alle til næste kostumefest.

Have fun!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *