Skip to content

DIY Halloween udklædning: et uhyggeligt hjemmelavet look til Halloween aften

På jagt efter DIY Halloween kostumer

Begrænset budget til Halloween? Intet problem! Intet kan forhindre dig i at nyde den mest skræmmende aften som den er beregnet til at blive nydt, så i dag giver vi dig gode ideer til at lave dit eget Halloween kostume, uden at du behøver at spilde for mange penge på det. Du kan gøre det selv eller genbruge et kostume, du allerede har derhjemme. Hvad det handler om er at tænke ordentligt over det, så lad os begynde med disse hjemmelavede Halloween kostumer.

Skelet udklædning

For at forberede det, har du brug for en sort og en hvid trøje. Tag den ene over den anden og lav snit, der ligner ribben. Du kan bruge en skabelon eller gøre det på egen hånd, hvis du er dygtig med saksen.

Tilføj makeup i hvide og sorte toner til din skelet udklædning for at fuldende den.

Zombie kostume

En anden idé til et DIY Halloween kostume er at lave din egen zombie udklædning. Lav røde pletter på enhver type tøj du vil have på, for at simulere blod, hiv nogle laser af… og din zombie gang vil gøre resten.

Du kan også bruge et af de gamle kostume du har omkring i dit hus, hvis du ved du ikke vil bruge det mere, lave nogle snit her og der og tilføje noget falskt blod, fordi ethvert erhverv er relevant for en zombie. Men det vigtigste er en god zombie makeup, men hvis du ikke har nok tid, kan du altid bare bære en forfærdelig maske eller en karakteristisk protese og nogle sår som disse.

Spøgelseskostume

Vi gør virkelig dette let for dig, ikke? Tag et gammelt, stort stykke stof som f.eks. et lagen, tag det over hovedet, og dit spøgelseskostume er færdigt! Findes der noget hurtigere og billigere? Husk at lave nogle huller, så du kan se igennem det.

Men hvis du i stedet for at være et spøgelse, vil fange et… kan du altid bære et af disse Ghostbusters kostumer.

Græskar

En vigtig del af Halloween, er græskar. Rundt eller langt, men når vi ser et, tænker vi altid på den mest skræmmende nat på hele året.

Nu kan du også lave dit eget græskar kostume. Du har brug for en orange trøje, som du kan tegne nogle græskarøjne og mund på, eller bare lave nogle huller (bær en sort trøje under det), nogle orange strømper (eller stribede sort og orange) og en god makeup: yndig eller skræmmende , alt efter hvad du foretrækker. Se denne tutorial om græskar makeup.

Wednesday Addams

Se hvor let denne Halloween udklædning er. For at lave dit eget Wednesday Addams kostume, skal du bare flette dit hår (hvis du har langt hår, hvis ikke, skal du bruge en paryk), bære en nederdel, en sort trøje (eller en kjole) med en hvid skjorte nedenunder og meget lys makeup på dit ansigt, og sorte øjne og læber. Åh, og husk: ikke smile på billederne.

Mumie

Så længe vi taler om DIY udklædning, kan vi ikke glemme mumier, og hvordan denne idé kan redde liv hvis du er sent ude.

Den billigste måde at fremstille et mumie kostume er at bruge toiletpapir. Men husk, at det er meget delikat og sandsynligvis ikke vil holde hele natten. Du kan også købe klude og rulle dem over dig.

Under alle omstændigheder vil omkostningerne være minimale, og du vil straks være forklædt. Bær hvidt tøj under og rul det materiale, du har valgt på. Mal på nogle øjen og nogle tilfældige pletter… så er du klar!

Ved du, hvad dit næste Halloween kostume bliver?

Som du kan se, tager det ikke lang tid lave, og du kan bruge tilføjelser og tilbehør og den ideelle Halloween makeup til at designe det perfekte kostume. Det hele handler om at have det sjovt, og det kan du ikke undgå i disse kostumer!!

Horror is fun!