Hvis din lilles fødselsdag er på vej, og du spekulerer på, hvilken slags fest du skal arrangere, er vi her for at hjælpe. Nu er det nemt at holde en LOL Surprise fødselsdag!

Men hvad er LOL Surprise? Og hvad skal du huske på, når du arrangerer en fødselsdagsfest med tema til dine børn? Lad os gennemgå det trin for trin.

Hvad er LOL Surprise? Hvad er hemmeligheden bag dets succes?

LOL Surprise er små dukker med store øjne, de kommer i en kugle, der er indpakket i mange lag farvet papir, dækket med tegninger. Udover selve dukkerne, indeholder de også småt tilbehør.

I løbet af de sidste 3-4 år er LOL Surprise dukker blevet en af de mest populære typer legetøj til børn. Dets navn, som du i første omgang tror, kommer fra forkortelsen LOL (griner højt), der bruges på sociale medier til at udtrykke latter, står faktisk for “little outrageous little“, forklarer skaberne bag dukkerne.

Hemmeligheden bag deres succes er uden tvivl overraskelsesfaktoren. Udefra har du ingen idé om, hvilken dukke eller tilbehør du får, og der er intet børn elsker mere, end en god overraskelse! Forventningen og spændingen over, at de muligvis får det, de ønsker, tilføjer endnu mere glæde.

Organisering af en LOL surprise fødselsdag

Når du har valgt disse sjove dukker som tema, er det tid til at begynde at gøre denne fødselsdagsfest klar. Der er forskellige ting, du skal huske på, for at sikre, at intet bliver glemt.

Invitationer

Den første ting der skal gøres, er at invitere alle fødselsdagspigens eller drengens venner. Og hvilken bedre måde at gøre det på, end ved at bruge nogle fødselsdagsinvitationer med temaet. Her på Funidelia har vi gode LOL surprise invitationer, som du kan tilpasse og sende til alle deres venner. Glem ikke at tilføje begivenhedens dato, tid og placering, så ingen glemmer det.

LOL Surprise dekorationer

Den næste fase er at finde LOL Surprise fødselsdagsdekorationer. Glem ikke, at du skal dekorere hele lokalet såvel som borde, hvor gæsterne sidder for at spise og drikke. Dette er de vigtigste ting, du skal huske på:

Mad, drikkevarer og sjove lege

Det eneste der mangler, er det sidste trin, at lave mad og drikke til fødselsdagsfesten. Vand, juice og læskedrikke til de ældre børn fungerer godt. Når det kommer til mad, er det bedst at kombinere nogle smagfulde snacks, nogle sandwiches og nogle kager til enhver med en sød tand. Det er vigtigt altid at have mulige allergier eller intolerancer i tankerne, når man forbereder mad til festen.

Selvfølgelig vil højdepunktet være, når kagen kommer ud, og din lille puster lysene ud. Her er nogle sjove eksempler på smukke LOL Surprise kager.

For at slutte af, kan du lave nogle lege til børnene. Du kan måske hænge en eller to piñataer på, så de kan slå på dem for at få præmierne. En god idé er at lave en LOL surprise pakke til hver gæst, men for at få dem bliver de nødt til at komme forbi forskellige tests og ledetråde. På denne måde kan du genskabe den samme overraskelseseffekt, der har gjort disse dukker så populære!

Have fun…and LOL!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *