Skip to content

Sådan klæder du dig ud som en pirat: Piratkostumer, make-up, tilbehør og mere ⚔

Yo ho ho, og en halv flaske rom! Gør dig klar til at sejle dit eget skib og tage på tusinder af eventyr på de syv have, i dit bedste piratkostume. Vi viser dig, hvordan du opnår det perfekte pirat look, med et kostume, tilbehør og noget godt pirat make-up.

Du vil være stjernen til enhver kostumefest med disse piratkostumer, alle vil elske dine fortællinger om det farlige hav. Men for at komme dertil, skal du først vælge et godt piratkostume, sminke dig selv og fuldende dit kostume med det bedste tilbehør.

Inspiration til et fantastisk pirat look

Piratverdenen er enorm, og der er masser af muligheder, når det kommer til udklædning. Alt hvad du skal gøre, er at tage en hvid skjorte med puffede ærmer, en vest, brede brune bukser og nogle høje sorte støvler på. Du kan også rive noget af tøjet og give dig et mere slidt look. Når alt kommer til alt, har du jo tilbragt årevis til søs, og kæmpet mod store farer!

Pirater er slyngler, der har kæmpet mange kampe, så de skal have et bestemt groft og skræmmende look. De har normalt ar, en slags øjenskade (hvilket betyder, at de er nødt til at bære en øjenlap), kroge på deres hænder og endda et træben. Mandlige pirater har normalt uldne skæg, fordi barbering ikke ligefrem er højeste prioritet. Der er endda pirater, der rejser med eksotiske dyr fra den ”nye verden”, som papegøjer der sidder på deres skulder hele dagen.

Du kan også hente inspiration fra de berømte pirater fra de syv have (ægte eller fiktive), som den onde Blackbeard, Kaptajn Klo fra Peter Pan, Jack Sparrow fra Pirates of the Caribbean eller Long John Silver fra Treasure Island.

Hos Funidelia kan du finde utallige piratkostumer. Du kan endda klæde din familie ud som sigøjnere og sørøvere. Vi har kostumer til kvinder, mænd og børn. Selv de mindste familiemedlemmer kan komme ombord på piratskibet med vores sjove piratkostumer til babyer.

Hvordan opnår du den perfekte pirat make-up?

Den første ting, du skal gøre, er at finde de rigtige produkter. Dette inkluderer make-up i forskellige farver, flydende latex og falsk blod for at skabe sår og ar…

For at opnå det nådesløse pirat look, foreslår vi, at du tilføjer et par ar til dit ansigt. Til at gøre dette, har vi en pirat make-up tutorial til realistiske ar.

      • Trin 1: Du kan lave en realistisk ar-effekt med flydende latex.

      • Trin 2: Påfør den med en pensel, og lad det sætte sig. Om få minutter ser du effekten.

      • Trin 3: Mal såret med forskellige farvede maling eller nuancer af brun, rød og lilla. Gør det mørkere i midten og lysere ved kanterne. Hvis du vil, kan du tilføje en smule falsk blod for at give det et mere friskt og ulækkert look.

      • Trin 4: Og der har du det – et cool piratar. Bare rolig, det er bare make-up.

I denne video kan du se hele processen af at lægge denne pirat make-up:

Piratkostumer og vigtigt tilbehør

Så nu vi har gennemgået, hvordan man opnår et godt pirat look og realistisk make-up, der vil være et hit til din næste piratfest. Nu skal du tænke over det vigtigste tilbehør, du har brug for for at fuldføre det perfekte pirattøj.

Langt hår og skæg

Ingen respektiv pirat har tid til at tænke på deres udseende – deres hår eller deres skæg… De har alle langt hår og et skæg, der er mindst et par dage gammelt – ihvertfald mændene. Så glem ikke at få en god paryk eller falsk skæg som en del af dit piratkostume, hvis du ikke allerede har det.

Pirat hovedtørklæder og bandanaer

Det er almindeligt for både mandlige og kvindelige pirater at bære hovedtørklæder eller bandanaer. Bandanaer er store hovedtørklæder, der dækker hele hovedet, selvom materialet generelt er det samme.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du binder din bandana, er her en tutorial til, hvordan du gør det.

Pirat hatte

En pirat er intet uden en hat. Pirat hatte skal være rimeligt store, de kommer normalt i sort eller brun og bør indeholde en slags detaljering. Vi har to muligheder til dig, en hat med kranie eller en deluxe hat med gyldne detaljer for et lidt sejere look.

Kroge, øjenlapper og teleskoper…

Nu mangler du bare lidt tilbehør. Dette tilbehør supplerer dit kostume og giver det en lidt mere realistisk kant. Hold en krog i hånden som en prikken over i’et, tag en sort lap over øjet og vælg et par ekstra detaljer som et teleskop for at få øje på nærliggende skibe, eller halskæder og ringe fra gamle skeletter.

Våben

Pirater er altid forberedt på enhver fare, eller på at plyndre den næste båd, de støder på. Så de bærer altid dolk, sværd eller pistoler. Hvis du vil være en god pirat, skal du tilføje et våben (falsk, selvfølgelig) til dit kostume.

Jack Sparrow og the Pirates of the Caribbean kostume

Vi kunne ikke afslutte denne anmeldelse af de perfekte piratkostumer, uden at tale om den store Jack Sparrow, hovedperson i Pirates of the Caribbean sagaen. Jack er en finurlig, dristig og lidt skør pirat, der har levet gennem mange eventyr og katastrofer, hvoraf mange blev forårsaget af ham.

Enhver kan klæde sig ud som Jack Sparrow, da vi har et Pirates of the Caribbean kostume til alle aldersgrupper. For at skille dig ud som Sparrow, skal du ikke glemme dit røde hovedtørklæde, hat og dreadlockede hår eller hans berømte skæg med to fletninger. Husk at lægge sort make-up på dine øjne, så de skiller sig ud under bandanaen. Frem for alt skal du lære at bevæge dig som ham, på hans karakteristiske ubekymrede og uforudsigelige måde.

Yoo hoo, Yoo hoo… A pirate’s life for me!