Minnie Mouse Fødselsdag: Dekorationsideer

At fejre en Minnie Mouse fødselsdag derhjemme tager lidt tid, men det behøver ikke at være kompliceret. De små kan hjælpe med fødselsdagsdekorationer og nogle lette opskrifter, som de har det sjovt med at lave.

For at hjælpe dig, viser vi dig nogle Minnie Mouse dekorationer, sjove opskrifter og selvfølgelig de bedste Minnie Mouse kostumer og tilbehør.

Minnie fødselsdagsinvitationer

Det første, du skal gøre, er at lave nogle invitationer til gæsterne. Du vil vel ikke have at nogen misser din fest? Der er mange Minnie Mouse fødselsdagsinvitationer at vælge imellem.

Du kan også hente inspiration fra Pinterest og selv lave nogle med dine børns hjælp.

Minnie fødselsdagsdekorationer

For det første skal du tænke på pynten i hovedrummet, hvor du skal fejre festen.

Guirlander, balloner, plakater og udskæringer til at dekorere væggene, loftet og andre dele af huset eller det rum, du bruger til festen.

Du kan tilføje papirpomponer og farverige balloner til der passer til Minnie temaet i rød, hvid, sort eller lyserød.

Minnie borddekorationer

Der er mange forskellige måder at dække bord til fødselsdagen. Du kan sætte et buffetbord op, hvor du kan lægge mad og drikke ud, så gæsterne kan tage selv, eller du kan dække et klassisk bord, som alle sidder rundt om.

Dette afhænger af antallet af gæster, du har inviteret, og hvor gamle de er. Måske ville de yngre foretrække at sidde sammen med deres venner. Uanset dine festideer, er her alt hvad du har brug for: tallerkener, kopper, duge og alt Minnie service og redskaber, så de ikke efterlader noget på deres tallerkener.

Minnie gaver og fødselsdagslege

Ud over de gaver, som dine gæster vil medbringe, kan du også dele ting ud til festen, som slikposer, de kan tage med hjem, eller små kasser, de kan tage med hjem efter festen.

Og hvad har enhver god fødselsdagsfest brug for? Lege. Fra piñatas fyldt med slik til masker og tilbehør at lege med, som Minnie Mouse ører, festhatte, festblæsere eller endda en photobooth, så de kan tage sjove fotos med alle deres venner.

De små kan også underholde sig selv med at farve billeder eller lave deres egne Minnie Mouse ører.

Minnie fødselsdagsopskrifter: cupcakes og kage

For at overraske dine gæster og få deres mund til at løbe i vand, kan du lave en opskrift inspireret af Minnie Mouse. Læg slik eller kager på en dekorativ base som denne.

Du kan lave kiks i form af Disney musen – det er virkelig sjovt at dekorere dem.

Eller hvad med at lave nogle cupcakes og pynte dem med et par mini-kiks, ligesom Minnies ører?

Og hvis bagning er din passion, kan du lave en kage med tema, som vil forbløffe alle der kommer til festen.

Men først og fremmest må du ikke glemme lysene, så den lille fødselsdagsdreng eller -pige kan ønske! De kunne være nummerlys eller dekorative stearinlys med et Minnie Mouse tema.

Minnie Mouse kostumer

Som det sidste touch til din Minnie Mouse fest, må du ikke glemme Minnie selv!

Her er de bedste kostumer fra Minnie og Mickey Mouse. Fordi hvad ville vores yndlingsmus gøre uden hendes evige kærlighed, Mickey?

Klæd dig ud med dine venner til din Minnie og Mickey fest. Se denne tutorial til, hvordan du kan klæde dig ud som Minnie Mouse, og få masser af ideer. Det vil blive så sjovt!

Vi har Minnie og Mickey kostumer i alle størrelser:

Minnie kostumer til piger og kvinder

Mickey kostumer til drenge og mænd

Minnie tilbehør

Husk, at du skal have nogle ører (og i Minnies tilfælde en smuk polka prik sløjfe), en sort næse og nogle hvide handsker for at afslutte dit Mickey eller Minnie kostume.

Nød du vores ideer? Vi håber, at du får en fantastisk Minnie Mouse fødselsdagsfest og har det sjovt med dine venner i alle de Disney kostumer, vi har vist dig. Dekorationer, gaver og opskrifter. Det er alt hvad du har brug for til din fest!

Have fun!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *