Skip to content

Miraculous Ladybug fødselsdagsfest

Har du lyst til at overraske dine børn med en Ladybug fødselsdagsfest, som deres yndlings tv-serie? Hvis de elsker Ladybugs mirakuløse eventyr, er du på det rette sted. Vi vil skabe en uforglemmelig fødselsdagsfest med Ladybug dekorationer i centrum. Bare rolig, Cat Noir er også inviteret.

Ladybug fødselsdagsinvitationer

Det første vi skal gøre, er at sende invitationerne til din fest ud. Du finder masser af inspiration på Pinterest, fra marihøns-silhuetter til invitationer, der indeholder figurerne fra serierne: Ladybug og Cat Noir.

Ladybug fødselsdagsdekorationer

Lad os nu se på at dekorere dit hjem.

Rød og sort er figurernes farver. Hæng nogle tema-guirlander på væggene og dekorér med balloner. Du kan fuldføre din dekoration med noget blokfarve tilbehør (selvfølgelig i rødt og sort).

Borddekorationer

Her har du alle de fødselsdagsdekorationer, du har brug for til bordet: dug, servietter, tallerkener og kopper:

Ladybug gaver og spil

Ud over de gaver, som dine gæster vil tage med, kan du også give noget ud, som poser med slik, som de kan tage med i skolen, eller små kasser, de kan tage med hjem efter festen.

Og hvad har enhver god fødselsdagsfest brug for? Spil. Fra piñatas fyldt med slik og præmier, til masker eller tilbehør, de kan lege med, som fest hatte med Ladybug-figurer.

De små vil have en fantastisk dag, specielt hvis de får lov til at farve disse Ladybug billeder, som de kan tage med sig hjem og hænge op, som et minde efter festen.

Opskrifter og fødselsdagskage

Ingen fødselsdagsfest er komplet uden en kage (eller cupcakes), så det er tid til at komme i gang med denne smukke sorte og røde skabelse. Se på disse ideer, og mærk din mund løbe i vand med det samme…

Og hvis du ikke er til kage, kan cupcakes også være en god løsning. De er lette at dekorere ved hjælp af Ladybug og Cat Noir farver og symboler.

Det sidste touch: Ladybug og Cat Noir kostumer

Tiden til at klæde sig ud er kommet. Med et Ladybug kostume kan din lille blive den modigste superhelt i hele Paris. Og med Ladybug parykken, vil de ligne Marinette.

Selvfølgelig har de også brug for deres Tikki, kwami, for at besejre Hawk Moths akumaer, samt Ladybugs yoyo, så de kan slippe deres kræfter løs.

Men Ladybug kan ikke besejre Hawk Moth alene, hun har brug for hjælp fra Cat Noir. Hvis din lille helst vil være Adrien (Cat Noir), har de brug for dette Cat Noir kostume.

Alle børn vil elske at se så meget ud som Ladybug og Cat Noir.

Nu har du alt klar, til at nyde en utrolig fødselsdagsfest med Ladybug tema. Hav det sjovt med at forberede de lækreste og smukkeste kage- og wienerbrødopskrifter, samt dekorere dit hjem. Tikki power up!

Have fun!