Skip to content

Gruppe Halloween kostumer

Oktober er her, og med den kommer den skræmmende Halloween aften, og hvad er bedre end at fejre den i selskab med dem, der stadig lever: vores venner, familie osv. Hvis det, du ønsker, er ikke at blive genkendt af din bedstemor, har vi de bedste og mest skræmmende Halloween kostumer til grupper af mennesker.

Hvis du stadig ikke ved, hvilket forfærdeligt væsen du og dine kammerater skal være den dag, giver vi dig nogle ideer, som ikke vil gå ubemærket hen, og som er perfekte som gruppe udklædning.

The Walking Dead udklædning

Hvis du og dine venner kan lide zombiestilen, er der intet bedre end at gøre gaderne usikre og skræmme alle med nyligt inficerede The Walking Dead kostumer.

I hver gruppe er der en leder, den kloge, og vi har det bedste kostume til hver enkelt af dem. Rick Grimes kostumet til den kæphøje, læge udklædning til nørden, zombiepige udklædningen til den sødeste pige…

Hvis du har et smalt budget, og det du ønsker er et “DIY” kostume, du ikke skal tænke for meget over, har vi de mest fantastiske zombiemasker, som du kan skræmme ubarmhjertig med.

Og hvis det, du tænker på, er at lægge den bedste zombie makeup nogensinde, har du her en Sara G tutorial, der forklarer de tip og tricks, du har brug for at vide for at få den bedste levende døde makeup.

Addams Familien kostumer

Hvis du skal tilbringe denne Halloween med din familie, er der ingen bedre måde at gøre det på end at huske Addams familien med disse udklædninger.

Hos Funidelia har vi The Addams doppelgangers til dig og din familie. De bedste venter på dig! Gomez, Morticia, Fester, Pugsley og endda Wednesday. Vi har kostumer til alle Addams karaktererne. De eneste, der mangler til din fest, er fætter Itt og Thing.

Hekseudklædning

For dem, der efterlader alt til sidste øjeblik, fungerer heksen eller troldmanden altid. Du og dine venner kan hver forklæde jer som forskellige hekse, i hver jeres farve eller med forskellige kræfter til at fortrylle enhver, der krydser jeres vej. Hop ned i uhyggen og vent med godheden til en anden dag.

Musikere og berømtheder

Hvis i er en gruppe af musikofile, og i vil gøre noget ude af boksen, er en af de bedste ting at gøre, at hylde alle de kunstnere, der har forladt os og efterladt et stort musikalsk tomrum. Vi har valgt vores favoritter: Amy Winehouse, Jimi Hendrix eller Michael Jackson, som vi også kan bruge til vores version af Thriller. Hver med deres egen stil og fra forskellige epoker, satte et præg på alle os musikofile, hvorfor de fortjener at blive husket på denne dag.

Hvis du også ønsker at skinne som de store stjerner, kan du bære en af disse parykker og reinkarnere Kurt Cobain selv eller den unikke Janis Joplin.

Skurk kostumer. De mest genkendelige og frygtede

Hvis du virkelig vil skræmme nogen, er den bedste måde at gøre det på at samle historiens mest frygtede og huskede skurke og onde: Darth Vader, Maleficent, Voldemort, The Joker, Harley Quinn…Tilsyneladende har de intet til fælles, men alligevel er det onde deres bedste ven. Er du klar til dette?

Lejemorder udklædning

De bedste mordere overtager dine krop og finder det værste frem i dig. Vi sikrer, at du får en kinematografisk Halloween med de mest skræmmende gyserfilms kostumer: Freddy, Jason, Chucky, Michael Myers, Pennywise …

Happy Halloween!